maanantai 27. joulukuuta 2010

Alehamsterin pahin vihollinen

on eteentulevat kevätuutuudet. H&M:lle oli ilmestynyt muutamia raikkaita lastenvaateuutuuksia... Olen himotellut jo aikaisemminkin turkoosia ja minullehan näyttää kehkeytyneen jonkinasteinen muotivainu, sillä turkoosi tulee selvästi olemaan yksi ensi kevään trendiväreistä - sen todistaa myös henkkamaukan tarjonta.

Ainakin nämä voisin mielelläni klikkailla virtuaaliseen ostoskoriini:






Pitäisköhän sitä..?

15 kommenttia:

  1. Piti tai ei mä ainakin kävin jo klikkailemassa meille ihanuuksia :D

    VastaaPoista
  2. Voi onpa söpö toi viimeinen takki!
    meidän väri ei ole ollenkaan turkoosi ei omissa eikä Ån vaatteissa, yhden benettonin turkoosin ostin ja sitä tuli käytttyä vain kerran osaksi myös siksi, että å heitti siihen jotain ruokaa heti ja se meni piloille, ei kyllä haitannut! tuo viimeinen takki kyllä näyttää ihanalta, mutta taitaa jäädä meiltä vain ihailuksi,minä kun yritän metsästää meille kevääksi meidän tyylistä takkia ja se on nahkatakki mieluiten vielä hupulla.. voikun jostain löytäisi:) jos tulee joskus vastaan niin saa vinkata!

    VastaaPoista
  3. Niin ihanaa kevät tulee..ja justhan me päästiin joulusta! Mä kävin tänään H&M aleissa ja mukaan lähti muutama kesäjuttu. Ei vain voinut vastustaa!! : D Oli kyllä alle 5e juttuja..

    Tuo takki on ihana! Tuon voisin kotiuttaa meillekkin!

    VastaaPoista
  4. No niinpä :). Mä ainakin aloitin alet niin kohtuudella, että hyvin mielin saa kevättä katsella. Luulisin, että molemmille tytöille on hyvin jemmassa kesäisiä vaatteita, mutta aina nyt jotain tarvitsee.

    Kiitos vinkistä, meidän takkiongelma on ratkaistu! Tosi kaunis malli, harmikseni meillä molemmat neidit halusivat vaan saman värin. Pienempään tilaukseen kandee muuten käyttää alekoodia 8909, jolla saa yhdestä tuotteesta -25%. Muutoin odottelen kesävaatteissa isompaa valikoimaa, ja sitä kuvaston mukana tulevaa alekoodia koko tilaukselle :).

    VastaaPoista
  5. Hei,

    oletko saanut H&M:n kevät/kesä -katalogia? Itse olen aina moisen saanut hyvissä ajoin ennen joulua (!) mutta tänä vuonna ei sellaista posti tuonut.

    VastaaPoista
  6. Hehee, anna mennä vaan:) Itse juuri kävin myös kurkkimassa kevätuutuuksia. Tuo takki varsinkin on hurmaava (mulla on vielä vaaleanpunainen vaihe menossa :))

    VastaaPoista
  7. Älä muuta sano :)
    Takki ois hiukan nätti, turkoosiin en niin lämpene, mutta sopii kesään tosi hyvin.

    VastaaPoista
  8. Turkoosi on kyllä ihana väri. Itsekin jossakin muussa yhteydessä katselin turkoosia vaatetta meidän neidille äskettäin.. Sitä voisi kyllä kesäksi hieman hommata :)

    VastaaPoista
  9. Meillekään ei ole vielä tullut katalogia, siksi en ollut edes tajunnut mennä katsomaan uutuuksia :) No, olihan siellä pojillekin jotain. Tilaan varmasti jotain perusvaatetta keväisissä väreissä. Mutta mitään niin ihanaa ei ollut kuin tuo viimeisen kuvan tyttöjen takki.

    VastaaPoista
  10. Tuon turkoosin mekon (eka kuva) voisin ottaa heti, niin raikas! Ja takki on kiva.

    Itse kävin tänään Polarn O. Pyretin alessa ja mukaan tarttui lähes luvattoman paljon. Meidän tytsylle lähti aika yllättävää vaatetta, mm. ruskeat lappusammarit, raidallista paitaa (sekä kiva talopaita). Aika erilaista, kuin yleensä ostan. Täytyy katsastaa nuo HM:n uutuudet, kiitos vinkistä!

    On teidän joulutyttö tuossa aiemmassa postauksessa vaan niin söpö :)

    VastaaPoista
  11. Kuvasto tuli meille tänään ja ai että se piristi mahatautisten päivää täällä! :) Esikoisen kanssa molemmat katottiin, mitä haluttais ;) Tilaisin sillekin tota turkoosia mutta se ei tykkää, pinkki vain kelpaa ;) Vielä en kyllä mitään mennyt tilaamaan, maltoin mieleni. Ticketiltä tilasin tänään kevätpuvut joten tuntu että olis tullu vähän liikaa käytettyä rahaa yhdelle päivälle, jos vielä H&M:n tilauksen näppäilly :)

    VastaaPoista
  12. Söpöjä olisivat! Ja kaikki ihan käytännöllisiä ja varmasti tulisivat käytetyksi... Anna palaa vaan! :-D

    VastaaPoista
  13. Mä en vielä olekaan ehtinyt kuvaston taikka netin pariin, joten kiva oli nähdä sun otanta tarjonnasta :) Tuo takki on kyllä ihana, pitäisköhän meidänkin... Saa nähdä miten tuon turkoosin kanssa käy. Itse ihastun siihen aina kesäisin ja E:llekin sopi viime vuonna turkoosi t-paita todella hyvin. Jotenkin nyt talven sinertävässä valossa en vain lämpene sille lainkaan. Mutta jos mä kerta joka kesä... Hmm. :)

    VastaaPoista
  14. Nuo on kyllä nättejä, itsekkin vähän jo kurkkinut ja haaveillut. Mitään en ole vielä kuitenkaan tilannut :D

    VastaaPoista
  15. Uusi lukijasi ilmottautuu :) olen kylläkin jo "salaa" lueskellut blogiasi jo pidemmän aikaa, mutta nyt uskalsin "astua esiin". Blogisi on todella ihana ja tätä on ollut mukava lukea. Ja mukava tätä on varmasti lukea jatkossakin. Tyttäresi on valloitava, on mielenkiintoista seurata tyttäresi kasvua ja kehitystä kun oma tyttäreni on puolisen vuotta vanhempi, syntynyt toukokuussa 2009 :) Miten sitä onkin unohtanut mitä Enni tuossa iässä osasi ja mitä vielä harjoitteli? Nykyään sitä vaan elää tässä hetkessä, aivan kuin ei olisi mennyttä eikä tulevaa.
    Tuo takki on ihana, minulla se on ollut kovan pohdinnan alla tilaanko vai enkö ;) ehkä se löytää tiensä meille(kin) :) mukavaa uutta vuotta!

    VastaaPoista