sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Ensi talven haalari

on löytynyt. Tai siis se pitäisi vielä ostaa... oikeassa koossa ja hyvään alehintaan. Onkohan 98 senttinen liian iso joulukuussa 2 vuotta täyttävälle pitkähkölle tytölle (tai siis nyt mennään ykköskäyrällä)? Erään myyjän mukaan haalari ei ole kovin reilua mitoitusta. Vai olisiko 92 parempi?Lenne
Kuvan perusteella en olisi koskaan iskenyt silmiäni tähän haalariin, mutta luonnossa se on todella suloinen. Käytännöllinen väri, ihanan mallinen, jotenkin niin raikas ja tyttömäinen. Meillä olisi valmiina sopivat asusteetkin. Uskon UNQ:n sydänhatun menevän vielä ensi talvena ja sen värit mätsäävät täydellisesti haalarin väritykseen... Samoin yksi Cirafin setti joka on nyt meille liian iso...

Kyllä vaan, tämän haluan meille! Ostan myös hyväkuntoisen käytetyn haalarin mielelläni. Vaikkapa kauden lopuksi. Otathan yhteyttä kommenttiboksiin tai unelmas@luukku.com.

15 kommenttia:

 1. Lennen ulkovermeet ovat kyllä laadukkaita ja kestäviä, ainakin sillä kokemuksella mikä meillä on. Itse en vain syty kirjaville asuille, jotenkin tykkään pojilla yksivärisistä;-) mutta tytöille taas..luulen että hurahtaisin vähintään joka toisesta sydän-tai kukkakuvioisesta haalarista!

  Meillä on merkin toppahousuja ja välikausihousuja ollut ja ihan olen ottanut ikää vastaavan koon. Siis sanoisin että 2v.n koko olisi se 92cm, tällä kokemuksella. Mutta hei, pyydä toki hihan-selän-lahkeenpituus mitat myyjältä ja vertaile niitä Mietteen nykyisiin ulkovaatteisiin. Siitä näet vähän sitten sitä kasvuvaraa;-)

  Kaunista jouluviikkoa Söpöläiset!

  VastaaPoista
 2. Hei ihana! Raikas nimenomaan. Ja kaunis uusi blogi-ilme :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on pitkä kaksivuotias, oli 2v neuvolassa 94,8cm, joten ollaan käytetty nyt talvella reilua 98cm haalaria. Minkä pituiden tyttö teillä nyt on?

  Ihana uusi ilme blogissasi :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on Emilialla tuo sama haalari (tai mä tilasin meidän kauppaan tota viininpunaisella alaosalla, tuossa varmaan on ruskea). Emilia on pituudessa vähän miinuskäyrällä, täyttää parin viikon päästä kaksi ja puku 92 on hyvä koko talven. jotain kuvaa istuvuudesta ehkä saat, jos käyt kurkkaa mun blogissa muutamia ulkoilukuvia. En ole paljoa viime aikoina ehtinyt bloggailla, mutta jokunen kuva siellä on.

  VastaaPoista
 5. Mä ottaisin ehdottomasti koon 98!!! Meillä on Artulla nyt legon 92-koko, ja pelkäsin sen olevan liian iso, mutta ehei, kengät jalassa ja tumput kädessä, ihan sopiva! Arttukin menee ykkäskäyrällä pituudessa. Oli viimeneuvolassa (15.10)84,7cm pitkä! Mulla on sisko päiväkodissa töissä, ja kun kysyin tosta meidän haalarista että näyttääkö liian isolta, sanoi että ei, monella on vieläkin suurempi!!! Haalarinhan täytyy mahtua oikeestaan aina monta kuukautta päälle, ehkä pitkälle kevääseen jos on kylmä! Siks luulisin että teille olis parempi toi suurempi koko, ettei jää pieneksi. Miete alkaa kuitenkin varmaan käyttää jo paljon ennen tota talvihaalaria, koon 92 vaatteita, joten siinäkin ajatellen... ? Noi on niin vaikeita juttuja aina tietää varmaks :)

  VastaaPoista
 6. Meillä on joulukuussa 1 v 7 kk tytöllä talvihaalarit koossa 80 ja 86 cm, eli itse ostaisin teille tuon 92 cm ensi talveksi.

  VastaaPoista
 7. Suloinen banneri!

  Mä en taida uskaltaa ostaa pukua etukäteen ollenkaan. Kuitenkin menee taas vikaan :)

  VastaaPoista
 8. Mä en kyllä uskaltaisi ostaa 98cm haalaria, siis jos olisin sinä. Esikoinen täytti helmikuussa 2v ja on ikäisekseen isokokoinen, silti tuo talvi pärjättiin hyvin 92cm haalarilla. Tosin PO.Pin haalarit ovat ehkä vähän reiluja mitoitukseltaan.

  VastaaPoista
 9. Kiva haalari. Tuo pointti on aika hyvä että väri on käytännöllinen... Siksi multa saa jäädä kaikki hempeät vaaleanpunaiset ihanuudet kauppaan... :)

  Koko-asiaan en osaa oikein sanoa. Mä luulen että itse katselen ensi vuodeksi 92 cm haalaria. Tai jopa 86 cm. Mutta meillä ollaankin niin tirpukoita :)

  VastaaPoista
 10. Tämä on nyt alessa bobo-shopissa!! 66, 50e. Ja kinttaitakin oli (en tosin tarkastanut oliko kokoa, haalarissa oli). Hopoti-hop!! :)

  VastaaPoista
 11. Kiva haalari teillä valmiiksi katsottuna. Ja tykkään uudesta bannerista hurjasti :)
  Mä en kyllä taida uskaltaa ostaa mitään ensi talveksi etukäteen, vaikka nythän sitä rahaa periaatteessa säästäisi. En kuitenkaan osaa arvioida sitä kokoa yhtään, kun noita pituuspyrähdyksiä tuntuu aina väliin tulevan. Nytkin musta tuntuu että E on viimeisen kuukauden aikana venähtänyt ihan älyttömästi kun kaikki 86 alkaa olla lahkeista ja hihoista ihan liian lyhyitä. Ja vastahan ne otettiin käyttöön :-o Toinen juttu on tää mun oma tuuliviirisyys maun suhteen. Nyt tykkään violetista ja tummista, vahvoista väreistä, viime vuonna olin ihan eri linjalla. Katsotaan mitä ensi syksy tuo tullessaan :)

  VastaaPoista
 12. Aamunkukka: Kiva kuulla että Lennet ovat laadukkaita:) Hintakaan ei ole mielestäni paha, mutta jotenkin siitä tulee hyvä fiilis jos onnistuu jotain metsästämään hyvästä alesta;)Voi olla että siitä liikkeestä, mistä ajattelin haalarin ostaa, on meidän koko jo mennyt, kun minä tässä vielä pähkäilen...

  maman: Eikö olekin:) Itsekin tykkään bannerista, piti tehdä jotain jouluista, mutta tuollainen siitä sitten tuli...

  Emmy: kiitos♥

  Nanna: Neuvolakortti on jossain enkä muista tarkkaa pituutta, mutta vähän vajaa 80 cm on tytöllä nyt pituutta. JOssain sivuilla neuvottiin ottamaan Lennen haalarista sisävaatteesta seuraava koko. Eli jos 92 menee meillä ensi talvena sisävaatteissa, niin 98 olisi haalarista hyvä. Alan kyllä siihen kokoon kallistua...

  Pirjo: Muistankin että ihan parissa blogissa joita seuraan -sinä mukaan lukien- on tuo haalari vilahtanut. Ei kuitenkaan niin paljon, että sitä tuntuisi olevan "kaikilla" ja se on tietenkin iso plussa! Huomasin teidän nettikaupassa sen viininpunaisen version (kaunis toki sekin), mutta harmi ettei sitä ole teillä ruskeana:(

  VastaaPoista
 13. Lara: Kyllä mulla on paha tapa ostaa pikemminkin liian iso kuin pieni eli 98 se varmaan on. Toivottavasti siinä koossa löytyy vielä:)

  Jennies: Oho...meillä on nyt käytössä Minymon 80 ja se on juuri sopiva, Ticketiltä on 74 (ne onkin poikkeuksellisia kokojensa puolesta) ja se on ihan nafti, ei varmaan mene koko talvea. Toisaalta tuntuu hurjalta että vuodenpäästä olis 20 cm isompi haalarikoko. Mistä näistä tietää...

  Maria: Kiitos:) Voisihan tuo olla ihan viisasta. Tänä talvena on tullut aika paljon nähtyä vaivaa kun on pistetty lian isoja tai muuten väärän mallisia kiertoon... En siis kai ole mitään oppinut;) Toisaalta tiedän etä ihania haalareita on taatusti ensi talveksi tarjolla ja varmaan löytyisi joku mieleinen. Toisaalta taas juuri tuo kyseinen haalari houkuttelee ja olisi niin "meidän näköinen" (ja tietysti mulla pyörii visio haalarista meidän UNQ:n hatun kanssa...).

  VastaaPoista
 14. Tosi ihana tuo uusi banneri! :)

  VastaaPoista