sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Joulun päällimmäiset mietteet (ja joulukalenterin luukut 23-24)

Meillä oli rauhallinen kotijoulu. Aattopäivänä käytiin miehen puolen mummulassa ja Miete oli tietenkin hurmaavimmillaan, jutteli ja leikki minkä kerkesi. Mummu oli löytänyt kirpparilta kaikkia hirveitä muovisia ötököitä, oli kärpästä, torakkaa ja koppakuoriaista, ja Miete oli leluista haltioissaan! Kaikkea muutakin katseltavaa ja kosketeltavaa riitti, kiva oli esimerkiksi paiskoa omenaa ympäri lattioita:)

Minä olen lähinnä syönyt kellon ympäri jouluherkkuja. Lisäksi päätettiin vihdoinkin koota miehen kanssa 2000 palan maapallopalapeliä, jonka olen joitakin vuosia sitten saanut joululahjaksi. On muuten aika mukavaa ja koukuttavaa puuhaa, suosittelen!




Luukku 23: Mietteen toinen joulu

Kuvia ei nyt hirveästi ole. Otin sitten melkein kaikki kuvat ilman salamaa (!?!) ja niin kauniita hymyjä ja tunnelmallisia hetkiä kuin niissä onkin, on kuvan laatu yhtä joulupuuroa! Keksittiin muuten ihan viimetipassa, että voisihan se joulupukkikin meillä piipahtaa, vaikka aattoilta kotona ihan kolmistaan vietettiinkin. Napattiin mummulasta vähän rekvisiittaa mukaan, mutta joulupukin parta jäi kelkasta (tai pikemminkin reestä), joten tulkoot pukki sitten ensi vuonna kasvatettuaan partansa sopivaan mittaan;) Lahjasäkki kuitenkin jostain ilmestyi ja Miete sai ihan huippuihania lahjoja!

Mietteen lahjapakettien aukominen oli niin suloista! Tyttö huuteli spontaanisti ja innoissaan "Ooo, ooo, ooooo!" ja reaktion sai aikaan niin jouluinen postikortti siinä missä paketti sisältöineenkin. Mieleisin lahja taisi olla ksylofoni. Minuun taas teki vaikutuksen ihana pinkki huppupyyhe -huppua kun koristaa suloinen prinsessan kruunu!

Luukku 24: Minä sain joululahjaksi nämä♥

6 kommenttia:

  1. Patrikia ei paljon paketit kiinnostaneet, ei jaksanut repiä auki asti :) Lempparilahja oli pehmeä palapeli. Mulla ei muuten hermot kestäis palapelin tekemistä :)

    Suloisia kuvia suloisesta tytöstä!

    VastaaPoista
  2. Teidän söpöliinillä on samanlainen mekko kuin meillä ♥ :)
    Me saatiin se vauvalahjaksi jo vuosi sitten, mutta koska oli kokoa 74, niin oli vielä just ihan passeli. Kerran meinasin sen myydä jo huutiksessa, kun en osannut päättää onko se meidän neidin näköinen. Sitten kokeilin päälle ja tuo niskan rusetti on kerrassaan hurmaava ♥

    VastaaPoista
  3. Kivan kuuloinen joulu teillä!

    Kiva uusi banneri sinulla (siis tuo yläosa missä kolme kuvaa ja bloginnimi). Aivan hurmaava kuva Mietteestä vaaleanpunaisessa tyllihameessa :)

    VastaaPoista
  4. ihana joulutyttö ja rauhallinen joulu kuulostaa niin hyvältä. Meillä rakastettiin kanssa nyt ensimmäistä kertaa paketteja. Ne hymyt niitä avatessa ja malttamaton odotus paketteja purkaessa oli niin hurmaavaa.

    VastaaPoista
  5. Maria: Eiköhän Patrik jo ensi jouluna ymmärrä pakettien päälle:) Kyllä tota palapeliä kootessa muuten huomaa, kumpi meistä on pitkäjänteisempi (ja se en ole todellakaan minä:)).

    Essiina: Itse ostin tuon mekon kesällä kirpparilta hintaan 2,5 euroa ja musta se on ihan täydellinen mekko jouluun. Koko on muuten 86, mahtaiskohan mennä vielä ensi joulunakin? Niskan rusetti ja sydännapit on tosiaan suloiset♥

    Johanna: Banneri onkin saanut kehuja:) Itsekin tykkään, se on tälle "tietokonenerolle" hieno saavutus:)!

    Saija: Paras joululahja itselle on lapsen ilo, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin!

    VastaaPoista
  6. Meillä tykättiin kans repiä paketteja auki :D tais aukoa muidenkin paketteja... ne lelut kiinnosti vasta kun kaikki paketit oli auki ja paperit ja narut viety roskiin :D

    VastaaPoista