torstai 20. tammikuuta 2011

Käy muumilaaksoon (Lindexin kautta)Lindexin sivuille tippuu hiljalleen kevätuutuuksia, mutta mitään erityisen ihanaa (eräitä farkkuja lukuunottamatta) en ole vielä bongannut. Yllättäen pari muumiaiheista perusvaatetta kuitenkin ihastutti kovasti, vaikkei ykkösvalintani koskaan olekaan sarjakuva- tai muut tunnetut satuhahmot lastenvaatteita koristamassa.

Muumiaiheinen t-paita sopisi kivasti kesään vaikka värikkäitten caprifarkkujen kanssa. Ja nuo legginsit♥ -miten söpöt mekkojen ja tunikoiden kanssa. Tiedän että Mietekin noihin ihastuisi. Meillähän nautitaan aamu- ja iltavelli aina muumimukista ja viimeksi tänä aamuna neiti käänteli määrätietoisella ranneriikkeellään muumimukia puolelta toiselle. Toisella puolella Nipsu istui kukkaniityllä (kukka, kukka, kukka) ja toisella puolella mukia piteli Nipsu kissaa sylissään (vau, vau, vau).

Meidän on ehkä pakko mennä jo ensi kesänä Naantaliin...

7 kommenttia:

 1. Mä oon kans ihastellut tota t-paitaa, se on hauska ja raikas, sopivan lapsellinenkin :) Mulla on ollut pitkäaikaisena haaveena, että kun Arttu on tarpeeksi vanha, alkaa meidän perheellä joka kesäiset muumimaailma vierailut. Ehkä ens kesänä voitas jo mennä, muumit kiinnostaa kovin meilläkin :) Oon itse käynyt lapsena muumimaailmassa, ja se oli kyllä hieno paikka, sopii hyvin näinkin pienille! Ja Naantali on kaunis kaupunki, vois viipyä vaikka pitempäänkin reissussa rannikolla :)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin tehdään varmasti ensi kesänä reissu Naantaliin ja ostetaan tuo T-paita, Topi on hurjankova muumifani! ♥

  Tosi söpöt legginssit! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo muumipaita on todella suloinen, ehkä meidänkin poikien kaappeihin saattaa sellaset eksyä :)

  Miete on kyllä niin tomeran oloinen neiti,että varmasti ymmärtää riittävästi ja viihtyisi Muumimaailmassa jo ensi kesänä :) Joten kyllä se siltä vaikuttas että teidän on mentävä :D

  VastaaPoista
 4. Oi, meillä on Enni aivan ihastunut muumeihin joten kai se on "pakko" hommata ainakin nuo leggarit ;) Me oltiin viime kesänä Naantalissa, Ennin ollessa 1v2kk ja hän nautti reissusta valtavasti! Ensin ajateltiin, ettei mennä mutta koska neidille muumit oli niin ykkösjuttu niin pakkohan se oli sitten mennä. Itse haaveilin sinne pääsystä lapsesta asti :D Ja hienosti jakso siellä olla ja kierrellä. Ja ne isot muumit oli superkivoja, äidin ja tyttären mielestä :) Suosittelen sinne menoa lämpimästi!

  VastaaPoista
 5. Kannattaa sitten suunnata sinne lindexille pikapuoliin! Itse kävin eilen meidän lindexillä johon oli jo tullut osa muumivaatteista ja aika hyvin oli koot huventuneet! Onneksi sain meille noi leggarit ja myös kivat vaaleanpuna/pinkkiraidalliset muumitossut. Mutta esim. tyttöjen muumitunikoista oli jo 92cm koot loppu! Itsekkään en niin hirveästi välittäisi hahmovaatteista, mutta pakkohan se on muumifanille jotain mieluista hommata :)

  VastaaPoista
 6. Heippa, toi paita on kiva, sen voisi jopa neidille hankkia. Ja muumimaailma on meilläkin mahdollisesti ensi kesän ohjelmassa! -Tiina

  VastaaPoista
 7. Käytiin viime kesänä Muumimaailmassa ja kaikki tykättiin kovasti! Kannattaa käydä.
  Blogissani on sulle jotain :)

  VastaaPoista