tiistai 25. tammikuuta 2011

Kevät täydentyy kirppiksellä

Meillä on periaatteessa kevään ulkovaatteet jo kasassa. On jotain uutta, jotain huutonetistä (esittelen sen myöhemmin) ja jotain kirppikseltä. Ticketin upeaa mustavalkoista kukkatakkia meille himoitsin, mutta ehkä se olisi jo vähän liikaa. Mutta jos joku välttämättä haluaa sitä meille tarjota koossa 86, niin siitä vaan! Toki jos Ticketin kevään uudessa mallistossa on jotain mielettömän upeaa, saatan sellaiseen vielä sortua. Ja, myönnetään, kyllä siellä huutonetissäkin tulee säännöllisesti tutkittua tarjontaa -myös välikausivaatteiden osalta.
Tässä kuitenkin nämä kirppikseltä haalitut ulkoiluvaatteet:


Pinkki Lindexin välikausitakki ja tummansiniset Cirafin henkselihousut. Täydelliset yhdessä! Värejä en saanut oikein kuvaan vangituksi, luonnossa vahva pinkki ja syvä tummansininen. Takin takapuolella on ihana tähtiheijastin. Tosi söpö, vaikkei tähtibuumi ole itseäni sen kummemmin koskettanutkaan. Ja Mietekin osaa tanoa hienosti tähti.


Benettonin tikkitakin mummo osti Mietteelle kirpparilta jo viime kesänä. Takki on nätti noiden tummansinisten housujenkin kanssa, mutta tulee varmaan käytettyä enemmän kauppatakkina ihan farkkujen kanssa. Täytyy käydä usein kaupassa, kun onhan noita muitakin söpöjä kauppatakkeja kertynyt;)

Nyt meillä on sitten kuitenkin tämä H&M:n sydäntakki. Tilasin tämän aikanaan nettikaupasta, mutta palautin naftin koon ja omituisen materiaalin takia (kuin paksua sadetakkikangasta). Kun tämä tuli kirppiksellä vastaan juuri sopivassa koossa ja neljän euron hintaan, alkoi takki taas kummasti houkutella. Cirafin housut sopivat tosi nätisti tämänkin takin alaosaksi.

Asusteita pitää vielä miettiä. Jotain on, muttei mitään spesiaalia. Kyllähän UNQ:n fleecehattukin houkuttelisi, mutta sitä ei taida enää ehtiä teettämään. Palataan niihin asusteisiin myöhemmin ja kurkataan vielä ne loputkin kevään ulkovaatteet.

Huomenna poimin näytille omat suosikkini Meandin värikkäästä kevätmallistosta. Sitten joudunkin pitämään vähän blogitaukoa, sen verran kiirettä pitää.

11 kommenttia:

  1. Kivat yhdistelmät, pinkki ja sininen ovat niin ihana pari!

    VastaaPoista
  2. Oi, kivalta näyttää - tuo väriyhdistelmä on minunkin mieleen :)

    Ja itselläni on samaa vikaa - tarkistan säännöllisesti huutistarjontaa (ja aleja) vaikka tiedän että kokoelmat välikaudesta alkaa olla täynnä :D

    VastaaPoista
  3. Tuo Benettonin takki on kerrassaan ihana, melkoisen ihanan ostoksen teki siis mummon :). Mun äiti ei kuulemma uskalla ostaa mitään tytöille, vaikka mullahan on varsin simppeli maku ja lukee mun blogiakin. Niih, ihme homma..

    Meandilla olikin uudessa mallistossa pari kivaa juttuja, vihreää ja pinkkiä. Tykkään!

    VastaaPoista
  4. Ihania löytöjä!!! Mä rakastan tikkitakkeja! Ja toi H&M:n sydäntakki on ollut mun mielestä aina niin ihana, tollainen olis minunkin tytöllä ;) Tosi kivasti sä yhdistät pinkkiä ja tummansinistä, sopii mun silmään tosi kauniisti!!!

    VastaaPoista
  5. Meillä on kanssa tuo H&M outo sadetakkikankainen anorakki kirppikseltä ostettuna parissakin koossa mutta ainakaan koossa 68 se ei istunut hyvin alkutalvesta pikkuisen pääle. Ehkä koko 80 on parempi nyt keväällä kun siihen kasvetaan :)

    VastaaPoista
  6. Hei!
    Taidan kommentoida ekaa kertaa sun blogiin, oon kyllä lukenut tätä puolisen vuotta.
    Nyt on pakko kysyä, että millä kirppiksellä käyt, kun löydät usein noin ihania ja hyväkuntoisia vaatteita?

    VastaaPoista
  7. Heippa, tosi kivoja kevätsettejä neidillä. -Tiina

    VastaaPoista
  8. Heippa,
    ihania löytöjä, taitaa olla hyvä kirpputori sinua lähellä kun noin mahtijuttuja löydät. Onko hinnat hurjia? 4 euroa HM-takista ei kyllä ole paljoa, paljonko maksoit Lindexin ja Benettonin takeista?

    -Mellu

    VastaaPoista
  9. Sini: Kiitos, niin onkin;)

    Piia: Kiitti:) Toi huutis on parhaimmillaan mukavaa ajanvietettä ja pahimmillaan kallista sellaista:)

    Marika: Olin itseasiassa mukana kun mummo tuon tikkitakin osti:) Kyllä meillä mummo välillä jotakin vaatetta ostaa omatoimisestikin ja aika hyvin kyllä maku natsaa yhteen! Teidän täytyy lähteä sitten yhdessä lastenvaateostoksille;)

    Lara: Ju toi väriyhdistelmä on musta nyt niin in (eli oikeasti se on varmaan ollut sitä vuosi sitten;)).

    katt: Hih, parissakin koossa:) Toivottavasti se 80 on sopiva!

    nyt on pakko mennä nukkumaan, jatkan taas kommentteihin vastaamista, lupaan sen!

    VastaaPoista
  10. Amanda: Kiva kun kommentoit:) Voin lämpimästi suositella Kangasalla sijaitsevaa Pirkan kirppistä, sieltä teen nykyään suurimman osan löydöistäni.

    La Petite Princesse: Voi kiitos:) Palaan näihin myöhemmin postauksen kera!

    Tiina: Kiitos:)

    Mellu: Benettonin takki oli muistaakseni 15 € eli kirppislöydöksi vähän kalliimpi. Lindexin takki ja Cirafin housut oli yhteensä 8 €. Täytyy sanoa että kun tulin kotiin löytöineni, totesin miehelleni että voi kumpa olisin järkevä niin ostaisin meille kaiken kirppikseltä...

    VastaaPoista
  11. Kiitos kirppisvinkistä! Olen joskus käynytkin tuolla, mutta nyt en ole pitkään aikaan muistanut käydä. Täytyy poiketa joku päivä.

    VastaaPoista