lauantai 5. helmikuuta 2011

Farkkutakki x 2

Farkkurotsia ei ensimmäisenä miellä suloisen pienen tyttösen vaatteeksi, mutta kyllä vaan niitäkin löytyy tyttömäisillä yksityiskohdilla höystettynä.


Tämä Lindexin hurmaava farkkutakki pakotti minut päättäväisesti sanomaan itselleni: me ei tarvita, me ei tarvita, me ei tarvita... (Vai voitaisko me kuitenkin vähän tarvita?).  Täydellinen mekkotakki. Täydellinen vaaleanpunaisten housujen kanssa. Täydellinen jokatapauksessa. Ja kauniin neulebaskerinhan tämä takki vaatii ehdottomasti kantajansa päähän. Täydellinen pikkutytön kevätlook!Tämän farkkutakin sentään kotiutin meille yhtään epäröimättä! Kahden euron kirppislöytö sopii täydellisesti kesän seilorityyliin ja mulla on jo kivoja asukokonaisuuksia ideoituna tämän takin ympärille. Menee sinivalkoisen pallomekon kanssa, toimii (vähänaikaa) valkoisten farkkujen ja niinikään merihenkisen t-paidan kaverina...Kuva on vähän huono, mutta materiaali on siis hyvin ohutta farkkua, rinnassa ja hihansuissa on punaista pitsiä (oih) ja taskuissa on kukkakirjailujen lisäksi pieniä timantteja (iik). Ihan huippu! Sanoinko jo, että kaksi euroa!

13 kommenttia:

 1. Kirppislöydöt on NIIN parhaita! Mäkin otin riskin, ja ajatutin itseni lastenkirppistapahtumaan tänään, ja KYLLÄ kannatti.

  Mä oon tuota samaa farkkutakkia miettinyt tytöille. Ois niin nätti mekkojenkin kanssa, ja sopii väriin kuin väriin.

  VastaaPoista
 2. On kyllä ihana tuo lindexin farkkutakki!

  VastaaPoista
 3. Samaa olen katsellut netistä jonkun aikaa, mutta ei ole vielä kaupoissa näkynyt. Minusta takki ainakin kuvan perusteella näyttää nätiltä, mutta en tiedä, onko se tarpeeksi pehmoista käytettäväksi. Me like.

  VastaaPoista
 4. Marika: Olisi kiva päästä virtuaalisesti kurkkaamaan löytöjäsi. Toivottavasti edes joku bloggari tuon takin tytölleen hankkii niin pääsisi edes sillä tavoin sitä ihastelemaan. Meille sitä tuskin tähän takkipaljouteen tulee, ellei sitten jostain kesäalesta löyty halvalla sopivaa kokoa.

  Tia: Niin on, ainakin tosiaan tuon kuvan perusteella!

  Mari A.: Itsekään en ole vielä kaupassa nähnyt, kai tuota ainakin täytyy käydä hypistelemässä..:)

  VastaaPoista
 5. Todella hurmaava tuo Lindexin farkkutakki,kiitos vinkistä meille tuo on ehkä "pakko saada" ;D

  VastaaPoista
 6. Heippa, ihana tuo Lindexin. Ja aivan mahti löytö kirpparilta! -Tiina

  VastaaPoista
 7. Oi mikä ihana takki!!
  Mua ahdistaa, kun kaikki mallistot on ihanaakin ihanampia ja ois kiva katsella ensin kaikki ennen kuin hankkii, mutta jos näin tekee niin ei vältsiin saa..

  VastaaPoista
 8. Kivoja molemmat! Ja voin kuvitella kuinka ihanilta näyttävät Mietteen päällä ko. asukokonaisuuksissa :)
  Meillä oli Sohvilla pienenä lähes aina keväällä-kesällä farkkutakki + tyttömäiset maasto- ja/tai khakihousut. Ruskea rusettipipo päässä :)

  VastaaPoista
 9. Kivoja takkeja!
  Itsekin mietin aikanaan pöpsylle farkkutakkia, mutta jotenkin se ei sitten ollu meidän juttu, mutta teidän mietteelle noi on varmasti ihan täydelliset! muutenkin teillä on niin ihana prinsessatyyli, vaaleanpunaista ja kaikkea hempeää :)

  VastaaPoista
 10. Ninsku: Ymmärrän:) Munkin mielestä se on melkein "pakko saada", mutta katsotaan miten tilanne meillä kehittyy;)

  Vauhtivekaroiden äiti: Kiitos, niin minustakin:)

  Tiina: Heippa! Minäkin tykkään.

  Terhi: Voi kun pääsis pian kokeilemaan ja tulisi kevät. Paitsi että kevät on lähempänä syksyä ja työhönpaluuta...:/ Sohvin asu kuulostaa suloiselta!

  Emmy: Pöpsyn tyyliin vois sopia sellainen ns. tavallisen mallinen farkkutakki ilman mitään ylimääräisiä hörsellyksiä:) Oishan se magee! Toi Pöpsy on muuten ihan huippu nimi♥

  VastaaPoista
 11. Voi että, juuri olin miettinyt, että meiltä uupuu vielä kevääksi/kesäksi kokonaan 1)mekkotakki ja 2)farkkutakki. Sitten näin täällä tuon Lindexin farkkutakin, josta tosiaankin tuli PAKKO SAADA -takki! Lähti siis tänään tilaukseen, ja sovituskuviakin varmasti nähdään. :)

  VastaaPoista
 12. Anni: Oi, anteeksi, jäit jotenkin välistä:) Olen täysin samaa mieltä kanssasi! Ja sit lisätään soppaan vielä jotkut aikaisempien mallistojen herkut, joita yrittää epätoivoisesti metsästää:D Niin ja tervetuloa takaisin Suomeen -huomasin että matkakertomustakin olet jo kirjoittanut, täytyy tulla ajan kanssa lukemaan!

  Tanja: Voi kun olen iloinen että takki löytyi tätä kautta:) Sovituskuvia odotellessa!

  VastaaPoista