maanantai 7. helmikuuta 2011

Sensuroituja ajatuksia ja lastenlaulujaEi niitä parhaita aamuja, ei. Tai aamuöitä. Joskus tekisi mieli avautua, mutta pysytään nyt edelleen kevyellä linjalla. Lisää tähän sensuroitua avautumista monenlaisista asioista, aikuisten asioista.

Minkälainen onkaan aamu(yö) ilman tissiä. Paljon kitinää. Itkua (myös äidin). Päänpuistelua raejuustolle, puurolle ja maitopullolle. Ja välillä ollaan touhua täynnä. Miete leikkii nukella ja limsapullon korkilla. Vie roskan roskiin. Ja kun oikein rankaksi menee, me katsotaan youtubesta lastenlauluja. Myös Pingu on tosi hauska (veljentyttöni sanoi muuten pienenä Pingua pil*uksi).

Toi Leikkisät koiranpennut on ihana. Pöllöinen tulkki ja pehmoiset tassut. Isin mielestä Miete laulaa kertosäkeen jo ihan nuotilleen oikein:) Täältä tullaan, Jone Nikula!

9 kommenttia:

 1. Auringonpaistetta päivääsi!

  VastaaPoista
 2. Pieni neiti leikki keskittyneesti toisella puolella olohuonetta. Kun laitoin laulun soimaan, pysähtyi neidin leikki kuin seinään. Ja älytöntä vauhtia piti kipittää katsomaan, mitäs täällä äidin tietokoneella on! Neiti heiluttaa päätään ja kikattaa. Kiitos tästä! :)

  Tsemppiä teidän aamuöihin! Meillä on vielä edessä yöt ilman tissiä.... Huh.

  VastaaPoista
 3. Välillä on huonoja aamuja. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Mä tiedän! Joskus on tosi turhauttavaa aloittaa aamu niin, että katsot kelloon, okei 8.00 ja olet jo ekat itkut lapsen kanssa itkenyt.

  Voi Pingu. x) No kai mun pitää kai kertoa tähän että vanhempien luona on koira jonka nimi on pinni, mutta jota sanotaan pinguksi tai pinnuksi tai miksi lie :).. Oltiin huonekalumessuilla ja isä jutteli jonkun mahdollisen kauppakumppanin kanssa, pikkusisko oli siinä mukana ja yhtäkkiä pyyhkäisi isän olalta karvan ja sanoi "pinnun karva".. Oli sen toisen miehen suu loksahtanu auki ku toki oli kuullu että "pi**unkarva" .. Olivat saaneet hyvät naurut :D

  VastaaPoista
 5. Olipas ihana versio tuosta laulusta.
  Kuuntelimme tytön kanssa kappaleen ja Stella tykkästyi heti :)

  VastaaPoista
 6. Voi, tutulta kuulostaa. Ja täällä ainakin päivät vaihtelee niin kovasti. Joku aamu tuntuu, että kaikki toimii, on nukuttu hyvin ja päivä soljuu. Ja sitten taas on niitä, ettei tiedä aamulla, miten päivän kuljettaisi eteenpäin, kun ei ole äipällä energiaa.

  Muuten, aivan syötävän suloinen tuo teidän pikkunurkkaus!! Miete on onnentyttö :)

  VastaaPoista
 7. Huomenna on varmasti parempi aamu :) Kai se on niin, että pikkuisilla kaikki muutokset ja kehitysvaiheet ottaa aikansa ja sekaan mahtuu paljon hyvää mutta välillä myös niitä ei niin hyviä päiviä. Tsemppiä kovasti!

  Meidän Emppu ei ole enää vähään aikaan syönyt yöllä, mutta päivisin imetän yhä enkä oikein tiedä miten lähtisin sitä vähentämään/lopettelemaan...en oikeastaan taida vielä itsekään haluta että imetys loppuisi :)

  VastaaPoista
 8. sussu: Kiitos♥

  Eedith: Aivan ihana:) Kovasti tsemppiä teille yöimetysten lopettamiseen, on nää rankkoja juttuja mutta kyllä niistä aina selvitään -kukin perhe omalla tavallaan!

  Maria: Kiitos♥

  Jensba: Nimenomaan:) Kyllä sitä tänäkin aamuna tuli parit kyyneleet pirautettua, mutta uskon että kyllä tää tästä! Kiitos piristävästä pinnunkarva-tarinasta, voi elämä kuinka mä nauroin (ja siis nauran vieläkin):DDDDDDD Tota täytyy kertoa eteenpäin, siinä on kaupunkilegendan ainesta!

  Ciancia: Joo toi on niin hellyttävä versio ärrävikoineen:) Kiva että Stellakin tykkäsi♥

  VastaaPoista
 9. Nina: Kiitos kivasta kommentista. Ja voi miten ihanasti sanottu: onnentyttö♥ Kumpa olisikin aina ja ikuisesti:) Ilahdutit mua kovasti!

  HeidiF: Tuo on ihan totta. Ja kai tässä jotain omaakin kehitysvaihetta käydään samalla läpi:) Oliskohan tuo imetyksestä luopuminen äidille ihan yhtä rankkaa kuin lapsellekin...Itsekin tänä aamuna hetken mietin, että toiminko ihan luononvastaisesti, kun se imetys on kuitenkin niin luontaista ja tärkeää ja ihanaa... paitsi että meidän aamuyöt/aamut on olleet pitkään tosi hankalia tuon tissittelyn takia. Kyllä tässä tiettyä luopumisen tuskaa on, paljonkin, mutta toisaalta olen luullut olevani valmis tähän jo pidemmän aikaa...Enää ei voi perääntyä. Se on loppu nyt:(

  Voi jospa se menisikin niin että vois ottaa päivällä vaikka yhden hartaan imetyshetken ja se olisi sitten siinä. Meillä se ei vaan oikein toimi.

  Nauti teidän imetyksistä täysin rinnoin:)

  VastaaPoista