perjantai 25. helmikuuta 2011

I feel gorgeous

Kiitos -S- Maailmani -blogista ja
Martze Minean uudet vaatteet -blogista

Tällaisen yllätyksen sain näiltä upeilta bloggaajilta!"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."Milloin aloitit blogisi?

Aloitin blogini jäätyäni äitiyslomalle syksyllä 2009. Blogin nimi olikin aluksi mielikuvituksellisesti "Äitiyslomalla" kunnes ihana lukijani Petronella keksi blogilleni uuden, maailman parhaan nimen:)
Rv 37 +5

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Kirjoitan niistä ajatuksista ja tunteista joita äitiys ja oman lapsen kasvu ja kehitys minussa herättää. Talletan muistoja matkanvarrelta. Ja tuskin kyllästyn koskaan höpöttämään suloisista lastenvaatteista. Uskoisin, että kun työhönpaluu lähestyy, alkaa myös omat vaatteet ja kosmetiikka taas enemmän kiinnostaa. Niin ja oonhan mä myös ikuinen laihduttaja...

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Blogini sisältö liikkuu -kirjoittajan persoonaan hyvin sopien- ääripäissä. Olen ottanut blogissani melko avoimen linjan ja hypin sujuvasti pintaliitopostauksista aika herkkiinkin mielenmaisemiin. rv 41

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Kirjoittaminen on minulle tärkeä (ja ehkä myös paras) tapa ilmaista itseäni. Äidiksi tulo oli jotain niin suurta, että pitkästä aikaa syntyi tarve kirjoittaa säännöllisesti. Blogimaailma viehätti heti ja vei nopeasti mukanaan. Sitä en tiennyt etukäteen, kuinka merkittävää tämä blogin pito -ja yhteisöllisyys- tulisi olemaan. Kiitos teille kaikille siitä!

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

- Jos jaksaisin, laittaisin kaikki tunnisteet uusiksi ja ryhmittelisin jokaikisen postauksen järkevästi ja loogisesti
- Haluaisin keksiä parempia otsikoita
- Minun pitäisi vastata nopeammin kommentteihin ja osoittaa siten arvostukseni kaikille ihanille kommentoijille! Joskus vastaaminen jää ikävästi roikkumaan ja pahimmassa tapauksessa jonkun vanhan postauksen kommentit ovat unohtuneet kokonaan.
- Haluaisin ammattikuvaajan ottaman bannerin, jossa oltaisiin Mietteen kanssa molemmat, nätteinä tietty:)
- Blogin ulkoasu saisi olla vähemmän amatöörimäinen ja enemmän selkeä ja simppeli, mutta tyylikäs
- Ottaisin karkeimmat kirjoitusvirheet pois
♥ Muuten tykkään, tää on mun rakas blogi

Ojennan palkinnon seuraaville bloggaajille, vaikka olisivat jo kyseisen tunnustuksen saaneetkin. Kaikki ovat ihan mahtavia blogeja ja suurin osa on minulle suhteellisen tuoreita tuttavuuksia -käykäähän kurkkaamassa!

Annalle Annan unelmia -blogiin.
Terhille Kultasiskoni -blogiin
Piialle Kuviokuu -blogiin
Emmille Pampula ja Pikkuriikki -blogiin
Ipanalipaston äideille

7 kommenttia:

 1. Käyhän vielä kurkkaamassa kuka voitti minun blogin arpajaisissa ; ))

  VastaaPoista
 2. Ihania masukuvia ♥

  Tekstistäsi huomaa kirjoittamisen olevan sinulle tärkeää. Pidän kovasti kirjoitustyylistäsi. Juttujasi on miellyttävä lukea, sillä osaat kirjoittaa sujuvasti ja elävästi. Olisi ihanaa osata ilmaista kirjoittamalla omia tuntemuksiaan ja itseään yhtä hyvin kuin sinä.

  VastaaPoista
 3. Itse olet gorgeous! ;)
  Kiitos vaan kovasti ♥ Kunnia saada tunnustus näin ihanalta blogilta! Yhdyn edelliseen kommentoijaan kirjottamisesi osalta ja lisäksi pidän paljon myös kuvistasi. Onhan se pikku mallikin mitä suloisin =)

  VastaaPoista
 4. Martze: Vitsit mikä upea yllätys:) Jeeee!!!

  Ciancia: Joo teki mieli vähän fiilistellä olomuotoani blogin alkutaipaleelta:) Ihana pömppis on ollut:) Kiitos kauniista sanoistasi. Tulee tosi hyvä mieli siitä, että joku nauttii teksteistäni -nautinhan itsekin kovasti kirjoittamisesta ja tuntuu kivalta näitä ajatuksiaan jakaa.

  Terhi: Kiitos gorgeous :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos sinulle tunnustuksesta. :) Itsekin olen aika uusi lukijasi, mutta tykkään kovasti blogistasi ja erityisesti vaatejutuista.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kovasti! :)
  Eihän näitä voi koskaan liikaa olla, aina piristää yhtä paljon! :)

  VastaaPoista
 7. Olkaahyvät Tanja ja Emmi. Tykkään teistä!

  VastaaPoista