sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Hevisaurus


Tänään nautittiin auringosta. Käytiin pitkällä kävelylenkillä ja Miete nukkui samalla päikkärit. Hyvin tarkeni välikausihaalarissaan, joka oli nyt siis ensi kertaa käytössä. Ulkohaalarin alle puin Meandin velourlegginsit ja -tunikan sekä villahaalarin. Kirppikselläkin käväistiin ja siinä pihassa joku setä sanoi Mietettä Hevisaurukseksi:)





Dinohattu on vielä reilu. Mietteen päänympärys on 47 cm ja tilasin pipon 48 senttiseen päähän. Meneepähän vielä syksyllä -ja ehkä vielä seuraavanakin keväänä. Tulisi vaan pian se toinenkin tilaus UNQ:lta -tuskin maltan odottaa!


On tuo lumi vaan kaunista. Pitäisi osata nauttia siitä niin kuin lapsi osaa. Ei hänellä ole aikaa eikä kykyjä haaveilla kesästä -ja miksi minunkaan pitäisi! Tosin tänään viimeksi jutustelin, mitä kivaa tehdään kesällä. Herätään aikaisin ja lähdetään torille syömään aamupalaa, käydään puistossa ja kierrellään kesäkatuja, mennään Pälkäneelle katsomaan strutseja ja ylämaanhärkiä...No, arvatkaapa mitä Miete siinä vaiheessa totesi?
-Strutsi!
Siis eihän tuollaista sanaa voi osata sanoa yhden vuoden ja kolmen kuukauden ikäisenä. Hyvä että edes itse osaan! Vähänkö oltiin ylpeitä ja taputettiin:) Huomenna se varmaan puhuu traktoreista, praktiikasta, croisanteista ja strösseleistä.


Kirppikseltä löytyi Mietteelle ihan perus trikoomekko parilla eurolla ja itsellenikin löysin kivan Mangon mekon sitä kesää -josta ei saisi vielä haaveilla- odottamaan. Lisäksi ostin kaksi kirjaa yhteensä 50 sentillä.


Allison Pearsonin Uraäidin päiväkirja voi olla hyvää priiffausta syksyä varten;) Tai ainakin juuri sellaista kevyttä hömppälukemista, jota kaipaan. Uraäidin päiväkirja on komedia vastoinkäymisistä ja tragedia selviytymisestä -hersyvän hauska ja itkettävän tunnistettava kuvaus nykyaikaisen uraäidin normaalin sekasotkuisesta elämästä.

Toinen kirjoista on Tiukkojen tilanteiden käsikirja, jonka voi ottaa kesällä vaikka rannalle mukaan ja...heittää sillä vesilintua. Jutut nimittäin osoittautuivat olevan tätä tasoa: Erityisen sotkevainen lapsi voi olla paras syöttää alasti. Aterian päätteeksi voit käydä pikaisesti suihkussa tai kylvyssä yhdessä vauvan kanssa. Tai mitäs sanotte rakkaat lastenvaatebloggarit tästä: Kuinka saada hangoitteleva lapsi pukeutumaan? Leiki, että lapsi on valittu muotinäytökseen malliksi. Kun vaatteet ovat yllä, lapsi voi keikistellä hetken ja sinä voit ottaa kuvia. Jep.


Sitten toivottelen hyvää yötä ja kauniita unia. Huomenna on maanantai. Meille se tarkoittaa mukavaa muskaripäivää. Miete kuuluu olevan vähän levoton sängyssään, yskiikin hiukan. Toivottavasti ei enteile mitään pahempaa ja saadaan ensi viikollakin nauttia täysin rinnoin tästä talvesta!

10 kommenttia:

  1. Ihana hevisaurus ♥♥

    Ja tuo Mietteen sänky on niiiin aivan yli söpö ja kutsuva.. ;) ♥

    Tuo "strutsi" on kyllä upea, siitä pitääkin olla superylpeä ! Vau ♥

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana hevisaurus :) Sopii tosi hyvin Mietteelle tuo tummansininen haalari vaaleanpunaiseen yhdistettynä!

    VastaaPoista
  3. Toi Kate Reddy on huippu! olen tainut lukea sen kolmeen kertaan kun se vaan jaksaa viihdyttää mua uudestaan ja uudestaan. Pitääkin taas kaivaa esiin se ja lukaista - mä kun palasin työelämään joulukuussa. Saattaapi siis taas osua ja upota meikäläiseen:-)

    Hyviä lukuhetkiä sinulle.

    VastaaPoista
  4. Hei vaan Hevisaurukselle ja äidille :o)

    Nythän talvi on parhaimmillaan, ei toki kaupunkien keskustoissa, mutta muuten. Tuntee itsensä todella etuoikeutetuksi, kun saa jo toiseen kevään peräkkäin nauttia näistä keleistä tytön ja koirien kanssa ulkoillen silloin kun haluaa. Ymmärsinkö oikein, että olet syksyllä menossa töihin? Minulla sama suunta elokuun alussa, tyttö silloin puolitoistavuotias.

    Minkä kokoinen tuo Mietteen Po. P:n haalari on? Ja toki kiinnostaa Mietteen noin mitat tällä hetkellä.

    VastaaPoista
  5. Lumian äippä: Kiitos:) Kävin muuten pikaisesti kurkkaamaan teidän välikausivaatteita ja voi että olen melkein kateudesta vihreä -niin paljon kaikkea ihanaa teillä on!
    Tykkään itsekin kovasti Mietteen sängystä kaikkine tekstiileineen ja pehmoeläimineen. En meinaa vaan saada noita huonekuvia koskaan onnistumaan:(

    Iita: Kiitos:) Munkin mielestä nuo värit on Mietteelle ihan täydelliset:)

    Petran buduaari: Kiva kuulla! Mullakin on ihan hämärä muistikuva että olisin saattanut tuon kirjan jo raskausaikana lukea. Mutta hyvä kirja kestää (ja vaatii) useammankin lukukerran:)

    Sari P.: Tuo on ihan totta ja ennen kaikkea kun tietää että työhön paluu koittaa jo syksyllä, niin miksi edes toivoa että tämä talvi loppuisi pian:) Hassua, mutta mullekin iski koirakuume eilen lenkillä käydessämme. Meidän kissa tosin elelee vielä lähemmäs kymmenen vuotta, joten katsotaan sitten ;) Itse palaan töihin siis elokuussa ja Miete on silloin vuosi ja kahdeksan kuukautta.
    Popin haalari on kokoa 86 ja, kuten näkyy, melko reilua mitoitusta. Kaikki vk-vaatteet olen ottanut siinä koossa ajatellen että ovat sitten syksyllä juuri sopivia jos nyt keväällä vielä vähän reiluhkoja.
    Mun on pitänyt noista mitoista postaillakin, mutta se on unohtunut. 1v. 3 kk neuvolassa pituutta oli 78,6 cm ja painoa 10 040 g (jee, kymppi vihdoin rikki!). Kasvu on hidastunut tosi paljon ja neiti on ollut pituudessa aina ykköskäyrällä mutta tipahti nyt nollakäyrälle:)

    VastaaPoista
  6. Mullakin on tuo Kate Reddy-kirja, on ihan mukavaa luettavaa.

    VastaaPoista
  7. Voi kun veikeän näköinen hevisaurus:)

    Antaako Miete noiden aurinkolasien olla? Meidän pikkuinen ei ole vielä tottunut laseja pitämään. Riuhtoo ja venkoilee, kunnes lasit otetaan pois.

    VastaaPoista
  8. Ihana tuo tummansininen haalari v.pun. asusteilla, uppoo mun pinkkiähkyyn ;)

    Pitäis varmaan lukea tuo Reddyn kirja kun olen töihin pari kk sit palaillut ja aina on kiire! :)

    VastaaPoista
  9. Imdina: Mä en oo vieläkään päässyt aloittamaan sitä, ehkä viikonloppuna:)

    Sari-VS: Kiittis:)

    Minna: Eikö olekin;) Miete antaa nimenomaan noiden kyseisten lasien (Julbo) olla yllättävän hyvin päässä, johtuiskohan siitä että ne tuntuu istuvan niin hirmu hyvin. Ostin lasit jo viime kesäksi mutta silloin niiden käytöstä ei tullut mitään. Kyllähän tyttö niitä vähän kädellä välillä kokeilee, mutta tyytyy kuitenkin siihen, että ne ovat päässä. Sellaset perusaurinkolasit (joissa ei oo tota nauhaa) lentää kyllä nopeasti pois silmiltä -nimittäin suuhun -viime kesänä taas ne toimi paljon paremmin kuin nuo Julbot!:) Toivottavasti teilläkin totutaan aurinkolaseihin tai sitten pitää vaan etsiä sellaiset jotka pikkuiselle käy:)

    Terhi: Sattuneesta syystä on mullakin pinkkiähkyä ilmassa;) Just pesin meidän Ticketin lollipop-haalarin ja toivon ettei sitä ehkä enää tänä talvena tarvittaisi...Olis kiva kuulla sun työhönpaluufiiliksistä enemmänkin + miten lapset on ottaneet hoidossakäynnin!

    VastaaPoista