perjantai 11. maaliskuuta 2011

Meidän haalari on po.p!

Meidän tämän kevään ja ensi syksyn the haalari on Huutonetistä ja puku on ollut aikaisemmin suloisen pikku Eevin päällä. Kiitos Sini :) Niin ja tarvitseeko mainitakaan, että puku on täysin uudenveroinen!


Tummansininen on niin ihana väri! 
Se sopii mielestäni tosi hyvin Mietteelle.
haalari Polarn o pyret, 2nd hand
hattu UNQ


rukkaset välikauteen Huppa
(täytyy vielä käydä jemmat läpi
ja katsoa tarvitaanko käsineiden suhteen täydennystä,
en siis viitsi kaikkea kuvailla)


Kavatin kävelykengät Ellokselta - 50%
(iik kuinka ihanat, kiitos useille kanssabloggareille vinkistä)
kumpparit 2nd hand


Minäkin sitten tosiaan innostuin noista Dino-hatuista...
Se on käytännöllinen viileimmillä keleillä.
Ja hauska.
Miete itse innostui kovasti hatusta,
yritti pukea sitä päähänsä ja ihasteli itseään peilistä.


Söpötyssaurus

Lämpimämpään ulkoilusäähän sopii mm. tämä H&M.n trikoopipo

18 kommenttia:

  1. Aivan ihana setti. Tuo tummansininen on niin kaunis väri. Tämä Po.P;n haalari voisi olla meillekin hyvä vaihtoehto, kun Ticketin haalareissa on usein tikkauksia tai jotain eri sinisella, ja haluaisin kokonaan tummansinisen. Meillä on kyllä Uffo mustana koossa 80 ja toivon sen vihdoin ensi syksynä olevan sopiva kaksivuotiaalle. Ticketin koot on niin ihmeellisiä välillä.

    VastaaPoista
  2. Ihana haalari :) Ja sopii mainiosti vaaleanpunaisen kanssa!

    VastaaPoista
  3. Tuo on ihana ja superkäytännöllinen haalari! Harmittelinkin Sinin blogissa, kun tämän vuotiseen tuli ne raidat. Meillä oli Epalla sama haalari +- 3-vuotiaana, ja tykkäsin aivan älyttömästi.

    UNQ:n dinot on niin ikään tosi käteviä alkukevääseen ja syksyyn, luottojuttuja! Ja ylläripylläri, meillä on siskon peruina samat kumpparit Lispelle ;).

    Asiasta viidenteen, ihanaa kun näille pienille saa vielä helpolla uudenveroista käytettyä! Musta on nii-in turhaa ostaa kaikki uutena, kun laatu kestää kyllä kevyesti kaksi lasta.

    VastaaPoista
  4. Tummansininen rulettaa meilläkin;) Urholle on tuo samanlainen Po.pin haalari ja neidille sitten kaksiosainen Ticket*2. Onneksi tummansininen on edelleen tytön mielestä "tyttöjen väri":)

    VastaaPoista
  5. On muuten pop ja nättikin vielä :)

    Hyvää viikonloppua sulle ja söpötyssaurukselle :D

    VastaaPoista
  6. Täälläkin yksi tummansinisen ystävä ja juurikin vaaleanpunaisen kanssa niin paras :)
    Nuo teidän huppa-hanskat on kauhean kivat, muistan että teillä on aiemminkin ollut ko. merkkiä, missä sitä myydään?

    VastaaPoista
  7. Tummansininen ja vaaleanpunainen ovat ihanat yhdessä, todella!
    Mutta noista dinohatuista en ole kyllä innostunut edelleenkään. Kiva että hattu on Mietteelle mieleinen.

    VastaaPoista
  8. Niin suloinen =) Minä odotin kanssa kovasti popin mallistoon tummansinistä täksi kevääksi, kun mulla oli lahjakortti sinne. No olihan siellä, mutta ne raidat oli äklöt. Tuo kokosininen on niin ihana. No me mennään sillä harmaalla. On sekin ihana. Meille tuli kanssa nuo kirsikka Kavatit ja mies meinas pyörtyä kauhusta, kun näki ne =) Mutta cupcakeen sopii (sekin puku aiheutti kuulemma äklötysreaktion)....äidin prinsessahömpötys ei kuulemma vaikuta hyvältä.

    VastaaPoista
  9. Voi, on se niin ihana!Mulla on ikävä tuota haalaria, tosin isommassa koossa jos oltaisiin vain saatu. Ihanasti sopii teidänkin eidille ja kiva, että oli mieluinen!

    VastaaPoista
  10. Ihana haalari ja asusteet, vallankin toi dinohattu :) Mäkin oon miettinyt meille tota dinoa, en oo saanut vielä tilattua mutta kovasti tekis mieli. :)

    Ja hitsit noi Kavatit on kivat! Mä melkein tilasin ne turkoosit, mutta viimehetkellä muutin mieltäni ja nyt sitten meillä on jo Tutan kengät kevääksi...tosin ainahan sitä toisia vois tarvita ;)

    VastaaPoista
  11. Minkä kokoiset popot otit Elloksesta Mietteelle? Meillä on nyt koko 22 sovitteilla, mutta pohdin tässä pitääkö sittenkin ottaa 23...

    VastaaPoista
  12. Meillä on myös Po.p:in haalari kevättä odottelemassa! Pitkän harkinnan jälkeen kävin hakemassa harmaan haalarin, onneksi oli vielä yksi 86 cm jäljellä. Meillä yhdeistetään siis vaaleanpunaiset asusteet harmaaseen. Tuo tummansininen vaaleanpunaisineen on myös todella kaunis.

    Ja dinohattu on aivan ihana :)

    VastaaPoista
  13. Tuo tummansininen popin haalari on kyllä kiva, minäkin olen hurahtanut siniseen ja ostin neidille kevääksi Ticketin sini-valkoisen tähtiuffon. Meille on myös samanlainen dino tulossa, kauanko sinun tilauksessasi kesti toimitus? Itse tilasin jo 3 viikkoa sitten ja mietin, josko kohta laittaisin kyselyä.

    VastaaPoista
  14. minkäkokoinen miete on jos tuon kokoista haalaria etsit, siis varmaan ensi talveksi, itsekin yritän jo sillä silmällä katsella ympärille mutta kokoa vaikea arvioida:)

    VastaaPoista
  15. Saija: Mulle olisi periaatteessa kelvannut se Ticketkin, vaikka vähän kakistelin myöskin niitä turkooseja koristetikkauksia. Tuo popin haalari vaan sattui olemaan niin oikeaan aikaan tarjolla ja se on kyllä täydellinen!

    titti: Kiitos:)

    jarna: Pidä vaan pääsi dinohattujen suhteen:) Mulle ratkaisi lähinnä käytäntö (oon ihan neuroottinen sen suhteen että niska ja kaula pysyvät lämpiminä) ja se hauskuus lapsen näkökulmasta. Ja myönnetään että kun niihin tarpeeksi törmää muissa blogeissa, alkaa se oma mieli hiljalleen muuttua...

    Marika: Ne raidat olivat tosiaan "shokki". Myös se harmaa popin haalari on upea, mutta kaikkea ei voi saada:) Noi kumpparit on aivan ihanat ja sopii niin kivasti tohon haalariin mutta myös esim. pinkkien vaatteiden kanssa:) Musta on tullut ihan UNQ-hurahtanut, niin rakastunut olen meidän tänä talvena käytössä olleeseen hattuun. Meillä onkin sieltä vielä jotain tulossa..;)

    Oliviah: On se vaan niin kaunis ja täysin unisex väri (onneksi vielä tyttösikin mielestä:))!

    Kiitos Maria ja Sari-VS:)

    Anni: Itse olen ostanut Hupan haalarin ja nuo rukkaset Lastenvaateliike Cloesta (Kangasala). Heiltä löytyy myös nettikauppa, kannattaa käydä vilkaisemassa mitä sieltä löytyy. Noi rukkaset on tosi ohutta ja notkeaa materiaalia eli alle saa tarvittaessa tumput. Pitäis kuitenkin olla täys vesi- ja tuulenpito. Meillä on Hupan haalarikin edelleen sopivaa kokoa mutta katsotaan maltanko käyttää kun on kaikkea muutakin ihanaa ulkovaatetusta:)

    VastaaPoista
  16. Mari: Hauska toi sun miehen reaktio:) Mun mies lähinnä pyörittelee päätään kun otan meidän vaatteista VALOKUVIA:D Dinohatusta tosin miehenikin tykkäsi:) Ne raidat siinä popin haalarissa oli tosiaan aika kummalliset!

    Sini: Teiltä ei kyllä ihanuudet lopu ikinä, joten onneksi ei tarvitse kauaa ikävöidä:)

    Lara: Noi kavatit on aivan mielettömän makeet, suosittelen kyllä jos liikaa elloksen alekuponkeja pyörii nurkissa:) Itse ajattelin toisiksi ulkoilukengiksi meille goretex-lenkkareita. Jos ja kun on loskainen kevät, ei noita nahkakenkiä raaski jokatilanteessa käyttää! Se dinohattu olis kyllä Artulla tosi makee! Mun mielestä ne ovat pikkupojilla aina asteen verran kivempia kuin tytöillä:)

    Essiina: Mä otin eka koon 21 joka oli täysin nafti. Vaihdettiin kokoon 22 ja se on hyvinkin reilu. Aika ihmeellisesti noi koot menee...Mut toi 22 meillä tosiaan odottelee kevättä.

    Nina: Se harmaa haalari on aivan upea ja tiedän että mulle käy niin että kun "joudun" sitä muiden blogeissa ihailemaan, alan himoita sitä meille entistä enemmän. Nyt on vaan niin paljon jo satsattu kevään (ja syksyn) ulkoiluun, että saa riittää:)

    Jennies: Mulle tuli tosi nopeasti tuo Dino, mutta en meinannut heti huomata että se pitää maksaa etukäteen joten tarkista oletko maksanut jo tilauksesi ettei jää ainakaan siitä kiinni. Toisaalta talvihattua odotin ihan mielettömän kauan viimeksi, joten tilanteet varmaankin vaihtelevat kovasti.

    darkangel1981: Tuota Lennen haalaria metsästän ensi talveksi. Siitä on ohjeistettu ottamaan yksi koko isompaa kuin mitä sisävaatteet ovat. Eli kun Miete 2-vuotiaana käyttää tod.näk. kokoa 92, uskon tuon 98 haalarin olevan hyvä. Otan välillä riskejä kokojen suhteen, mutta pääosin olen ihan hyvin osunut oikeaan:) Nyt en muista Mietteen mittoja ulkoa, mutta kymmenisen kiloa painaa tällä hetkellä ja pituuskasvu oli hirmusesti hidastunut ja tyttö tipahti ykköskäyrältä nollakäyrälle. 80-86 cm vaatteet pääosin nyt käytössä, kesäksi varattu 86 cm.

    VastaaPoista
  17. Heippa,
    Onko tämä haalari mitä kokoa? jos 98cm ja olet kiinnostunut myymään niin laita viestiä jadore151 @ hotmail.com ;)

    VastaaPoista