sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Vaatekutsut

Mulla on mahdollisuus osallistua parin viikon päästä Lingon & Blåbär -kutsuille. Muutama vaate on ainakin kuvaston perusteella tosi kaunis. Seilorityyliä rakastaville löytyy L&B:n tarjonnasta paljon kaikkea kivaa.4 kommenttia:

 1. Meidän tyttö sai just tuon seilorimekon 1v.synttärilahjaksi. Lisäksi sai malliston pinkin froteemekon ja lyhythihaisen kukkabodyn. En ole kutsuilla ollut mutta yks tuttu on esittelijä ja sieltä noita tulee molemmille lapsille lahjaksi aina.

  VastaaPoista
 2. Mä olen joskus muinoin ollut näillä kutsuilla. Silloin tuntui, että mallisto oli vähän vanhanaikaista, sellaista perusvaatetta. Mutta niinhän ne oli kai kaikki mun tietämät vaatteet silloin 90-luvun lopussa, 2000 alussa :)
  Mutta laatu oli kyllä kestävää ja hyvää, ei voi moittia. Ja ainahan siellä oli sitä perustarpeellista juttua etenkin pojille; collegehousua, peruspaitaa yms.

  Pitääkin käydä ihan mielenkiinnnosta kurkkimassa uusi mallisto :)

  VastaaPoista
 3. Jarna: Niin onkin, jos jotain tilaan niin todennäköisesti juuri sen mekon:)

  Imdina: Frotee kiinnostaa itseänikin materiaalina, meillä ei sitä ole aiemmin käytetty. Kiva päästä kurkkaamaan mallistoa vielä lähemmin:) Me&i:llahan on myös froteeta jonkin verran tarjolla, mutta ei valitettavasti meidän väreissä.

  Essiina: Mulla on myös tuttava aikanaan myynyt L&B:tä ja ainakin siihen aikaan ne taisivat olla tosi suosittuja. Meillä alkaa nyt kyllä olla kesän pituuteen nähden niin paljon kesävaatetta jemmassa, että täytyy vähän rajoittaa noita uusia hankintoja:)

  VastaaPoista