perjantai 25. maaliskuuta 2011

Välikausikooste


Eteisen naulakossa on odottanut kasa välikausivaatteita kuvattavaksi pääsyä. Hymähdin tänään mielessäni, että tuon vaatemäärän perusteella mulla voisi olla monta pientä suloista tyttöä...aloin jo miettimään nimiäkin;)  Pitäisi hakea Ikeasta joku kiva naulakkosysteemi noille vaatteille. Lupasin nimittäin itselleni Ikeareissun palkinnoksi suursiivouksesta, joka on tosin vielä pahasti vaiheessa.

Ylläolevassa kuvassa on siis takit ja kaksiosaiset puvut. Haalarit odottelevat tuulikaapin naulakossa...


Po.p, Huppa, MeToo

Popin haalarista olen jo aikaisemminkin postannut ja se on siis hankittu huutiksesta tähän kevääseen ja ensi syksyyn. Hupan haalari on aivan ihanaa supernotkeaa materiaalia. Tuo haalari oli meillä käytössä jo viime keväänä ja vaikka Miete mennä konttasi se yllään, haalarissa ei näy mitään käytön jälkiä! Kuten kuvasta näkyy, puvussa on käännettävät lahkeen ja hihansuut eli se oli ihan oivallinen ns. vauvakäyttöön mutta toimii meillä vielä tämän kevään ulkoiluhaalarina tuon po.pin rinnalla. Sadeasuksi räväytin MeToon leikkisän puvun. Siitä vielä tarkempaa kuvaa myöhemmin. Kaikki kuvan haalarit ovat kokoa 86. Huppa on näistä naftein eikä varmastikaan menee enää ensi syksynä.



Huppa ja Miete 1v. 3 kk (asusteet Fix/Lindex)


Huppa ja Miete 9 kk (asusteet Reima + Huppa)

Po.pin haalarin kanssa on tarkoitus käyttää jo aiemminkin esittelemääni dinoa, mutta luulenpa että kokonsa puolesta sitä tullaan näkemään enemmän vasta syksyllä. Myös tämä hurmaava UNQ:n herttahattu sopii todella kauniisti tuon Po.pin haalarin kanssa (ja itseasiassa kaikkien muidenkin vk-vaatteiden kanssa). Miten voikin jostain hatusta olla niin iloinen...mun sydän jätti lyönnin väliin kun sovittelin Mietteelle kahta tänään saapunutta UNQ:n hattua ja Miete oli niiiin suloinen ne päässään♥ Kenkinä nähdään 2nd hand kumpparit ja ihanat kirsikan väriset Kavatin nahkakengät. Käsineinä Hupan rukkaset ja Vapaa Valinnasta ostetut fleecevuorelliset kurarukkaset.


Me Toon kurahaalarissa seikkailevat kissat ja koirat ja Miete tykkää! Haalari poikkeaa aika paljon muusta linjasta mutta juuri tällaisia vaatteita tarvitaan kuran ja loskan keskelle. Tätä hankkiessani ajattelin myös, kuinka kätevä tämä on päiväkotiin sitten syksyllä. Yritän pitää kirppareilla silmäni auki, sillä haluaisin yhdistää tähän mustat kumpparit ja ehkä muistakin mustia asusteita. Nyt kuitenkin mennään niillä mitä on, vaikka asu tuleekin perhoskumppareiden kera olemaan melkoinen värien ja kuvioiden sekamelska;)

Mutta kurkataanpas sitten niitä kaksiosaisia settejä nyt kun ne ovat täydentyneet ihanien päähineiden osalta...


Voisin viljellä aika paljon adjektiivia täydellinen eli lisätkää se halutessanne joka toisen sanan eteen;) Täydellinen Lennen takki sai täyttymyksen kun ihana UNQ:lla teetetty hattu saapui. Värimallien avulla valkkasin hatun pohjaväriksi kitin, jota täydentää ruskea ja vaaleanpunainen. Cupcaken housut meillä otetaan todennäköisesti käyttöön vasta syksyllä, ovat toistaiseksi melko reilut.


Reiman tummanruskeat housut käyvät kovempaankin menoon (ja ottaakaahan housut pliis takinkin puolesta kaikki tahrat itseenne). Kovempaan menoon tarvittaisiin myös goretexlenkkarit. Onko vinkkejä mistä saisi nättejä, mielellään ruskeita ja kohtuuhintaisia goreja? Tarkoitus oli ostaa myös housujen kanssa samaa sarjaa olevat Reimatecin tummanruskeat rukkaset. Katsoin Stockalla että maksavat 25 euroa, joten aika kallista, sanoisinko. Vinkkejä otetaan siis vastaan myös sopivista rukkasista. Kuvassa on Cirafin tumput, joilla ei ehkä ihan pärjätä, vaikka värinsä puolesta sopivatkin kivasti asuun...


Koska en saa takista tarpeekseni, niin tässä olisi vielä asukokonaisuus ns. kauppareissulle. Housut Next, pipo Lenne ja tumput H&M.


Herttahattu sopisi luonnollisesti paitsi Po.pin haalarin myös Lennen takin kanssa, mutta alunperin teetin sen ajatellen nimenomaan tätä Cupcaken pilkkutakkia. Takkia tulen yhdistämään Reiman henkselihousuihin...


...ja kuivemmilla keleillä taas nuo Nextin housut ja loput asusteet tietenkin sen mukaan;) Toki varmasti tulee käytettyä noita nättejä takkeja myös farkkujen kanssa.


Sitten elävää esimerkkiä siitä, että kirppikseltäkin löytyy... Cirafin housut, H&M:n takki ja kumisaappaat ovat kaikki kirppislöytöjä. Ja asusteet on omaan silmääni just eikä melkein: huivi Maxomorra, hattu UNQ, rukkaset Vapaa Valinta (en nyt muista merkkiä).Tätä asua tullaan varmasti käyttämään paljon erityisesti alkukeväästä (nuo housutkin taitaa olla jotkut kevyttoppahousut pikemminkin kuin vk-housut).


Saapa nähdä, ehtiikö tätä settiä käyttää ollenkaan. Lindexin alerekistä puoli-ilmaiseksi kaapatut kurahousut ja kirppikseltä löytynyt Lindexin takki. Pipot KappAhl, Gant ja Hello Kitty. Rukkaset Huppa.

Aika hyvin ollaan siis varauduttu kevään ja syksynkin ulkoiluhetkiin. Nyt vaan toivotaan, että pysytään terveinä ja voidaan pian "asua" ulkona ja käydä vaan kotona kääntymässä:) Goretex-lenkkarit ja yhdet kunnolliset tummanruskeat rukkaset tosiaan vielä tarvittaisiin. Ja sellaisena extrana joku kaunis hempeä huivi... Mutta jätetetään ne aiheet toiseen kertaan. Ja jäihän siihen ensimmäiseen naulakkokuvaan vielä pari ihanuutta roikkumaan, joihin ehkä vielä palataan...

21 kommenttia:

  1. Siis aivan ihania settejä !
    Kyllä nyt Mietteen kelpaa, tulis vaan se kevät vielä !

    Tuo Lennen takki on kyllä tosi upea ja en voisi kellekään sitä paremmin kuvitella kuin juuri Mietteelle ! ♥

    Nuo hatut ovat aivan ihania, iiiiih !
    Mulla on UNQn dinoon, sydänkäpyyn ja kruunuhattuun kaavat, joten mä en raaski aitoja tilata, kun äitikin osaa ihan kelpoja ommella niillä kaavoilla. Hälle en vielä ole tilaista tehnyt, pitääkin ruveta miettimään mitä tarvitaan. Tai siis mitään ei tarvita, mut mitä ehkä vielä vois haluta, ettei mee ihan överiksi ;>

    VastaaPoista
  2. Kauniita vaatteita! Tuo kirpparisettikin on tosi kiva! Mukavaa viikonloppua sinulle :)

    VastaaPoista
  3. Ompas tosi ihanat setit!Mahtavat nuo unq:n hatut!Meillekin tuli kaksi hattua kevääseen tänään :) On ne vaan aina yhtä ihania!

    VastaaPoista
  4. Voi että on sitten ihania asukokonaisuuksia!! Tosi kauniita:)

    VastaaPoista
  5. Voi miten paljon suloisuuksia teillä on :) katselin tota samaa lennen takki bobossa(en yleensä tykkää lennen vaatteista, mutta tossa oli kyllä jotain), mutta harmillisesti ne alko siellä vasta koosta 74cm vasta mun mielestä kokoa isompaa eli oli reilu millille :/

    VastaaPoista
  6. Voi nuo perhoskumpparit on söpöt. Juuri jouduin niistä luopumaan meillä ja vein kirppikselle...

    VastaaPoista
  7. Kaunis välikausi:) Tuota Me Toon haalaria olen katsellut toisessa värissä, mutta tänä vuonna ei taida vielä olla tarvetta. Neidillä oli tuollainen 1,5 vuotiaana ja oli kyllä huippu.

    VastaaPoista
  8. On kyllä täydellinen välikausi! Ja aikalailla menee meillä yhteen tuo vaatemaku. Meillä löytyy Cupcake, Popin tummansininen setti ja Minymolta harmaa kukkatakki ja kaiken kruunaa Kavatin kirsikka kengät =)

    VastaaPoista
  9. Kaikki näyttävät oikein täydellisiltä :)
    Eniten tykkään Lennen takista ja Huppan haalarista. Ne ovat todella kauniita ja hieman erikoisempia.

    Tokmannilla oli varmankin samanlaiset rukkaset kuin teidän Vapaa Valinnassa. Melkein ostin ne, mutta mielestäni koko 1 näytti hurjan suurelta. Löytyyköhän mistään vielä pienempiä kurarukkasia?

    VastaaPoista
  10. Onpa kauniit Unq:t ja ihanat setit. Kyllä se kävät saisi tulla tänne lumisateen keskelle myös täällä Pirkanmaalla.

    VastaaPoista
  11. Oih miten kauniit setit Mietteellä! Kyllä näillä kelpaa ulkoilla ja käydä shoppailureissuilla :) Tule jo kevät, tule!

    VastaaPoista
  12. Ihania on! Ja kevättä tosiaankin odotellessa. Superfitillä mielestäni ruskeat goret vaaleanpunaisilla tehosteilla, mutta taitavat olla joku menneiden vuosien malli, kun en nyt ainakaan löytänyt mistään kuvaa. Nämäkin olisivat ihanat teidän settien kanssa, itsekin näistä haaveilin:

    http://www.barnskospecialisten.se/webbshopen.aspx?namn=OSSIPEE GTX BEIGE/ROSA Promenadsko&brand=TIMBERLAND&Search=|17|||&id=1001378

    VastaaPoista
  13. No mutta sä voit keksiä Mietteelle lempinimiä aina eri kokonaisuuksiin :)
    Tosi kivalta näyttää ja kiva kun on hiukan erilaista!

    VastaaPoista
  14. Kivoja kaikki, kuin myös tuo Me toon sadehaalari, ihanan lapsekas ja reipas! Voisitko mitata tuosta Niska-haaramitan, niin voisin miettiä tuota kokoa omalle lapselleni? Maria

    VastaaPoista
  15. Heippa, tosi kivoja settejä neidille! Tuo Lennen takki on super kaunis! -Tiina

    VastaaPoista
  16. Ihania vaatteita, kyllä Mietteen kelpaa:-)

    Tuosta sadehaalarista: meidän pk:ssa eivät ole ihastuneet noihon haalarimallisiin sadeasuihin. Usein jos on märkää mutta ei kuitenkaan sade, niin tädit laittavat kurahousut haalarin päälle, ei siis ollenkaan sade-yläosaa. Väittävät että hiostaa liikaa. Mutta jokaisessa pk:ssa on tietysti omat tavat ja käytännöt, mutta näin meillä.

    VastaaPoista
  17. Heippa!
    Ihania asuja. Siellä voisi olla vaikka kaksoset niin saisi tuplatkin kauniisti vaatetettua ja sitten aina ihailla kauniita yhdistelmiä :D

    Tuossa vaatenaulakkokuvassa oli muutama kaunis vaate mitä et esitellyt (villatakki, fleece ja villakangastakki??). Varsinkin se villakangastakki ja villatakki näyttävät todella söpöiltä. Sopiiko se takki tuon v.pun sydänpipon seuraksi?
    T:Jonsku

    VastaaPoista
  18. Kiitos taas kaikille jotka osallistuivat tähän puhtaan pinnalliseen ja aidon onnelliseen iloon kauniista tytönvaatteista:)

    Lumian Äippä: Mahtavaa jos löytyy lähipiiristä käsityöihmisiä jotka osaavat tehdä päähineitä, silloinhan kyseessä on jokatapauksessa aito suomalainen käsityö ja se on arvokasta!

    Kiitos Katariina!

    Sini: Kuvia, pliis, kuvia!:)

    Kiitos Syysunelma!

    Jessica: Itse taas tykkään kovasti Lennen vaatteista, meillä on tulossa sitä myös ensi talveen:) Tuo takki on tosiaan aika reilun/leveän mallinen joten kovin pienelle ja sirolle tytölle ei mikään paras vaihtoehto. Oon varma että Millillä on kuitenkin jotain huippuihanaa keväällä yllään!:)

    Heli: Onnellinen se, joka ne teidän kumpparit sieltä kirppikseltä löytää:)

    Oliviah: Ai sitä ois ollut muissakin väreissä?:/ No, me mennään nyt sitten punaisissa...Mut kiva kuulla että tykkäsitte siitä käytössä -ja vielä samassa iässä kuin Mietteellä:)

    VastaaPoista
  19. Mari: Näen nuo vaatteet jo mielessäni teidän tytön päällä, sopii täydellisesti!

    Satu: Noi rukkaset on tosiaan hirmu suuret, en edes ajatellut kun otin vaan sen pienimmän koon:/ Eli tuota sarjaa ei varmaan ole pienempää? Eiköhän niitä löydy pienempiäkin, ainakin Reimalta tmv. (muistaakseni niillä koko 0 on tarkoitettu 1-2 vuotiaille).

    Kiitos Saija ja Iita!:)

    Tanja: Hieno linkki ja noi olis kyllä upeat! Kiitos vaivannäöstäsi:) En taida uskaltaa kuitenkaan ulmomailta tilailla jos ei olekaan sopivat:/

    -Anni-: Joo ja sit sille kehittyy kymmenen eri persoonallisuutta ja psykiatri syyttää kaikesta Mietteen lapsuuden traumaattisia pukeutumiskokemuksia ja vaatehullua äitiä;D

    Maria/anonyymi: Toivottavasti olet vielä kuulolla:) Yritän muistaa huomenna ottaa mitat, mut jos musta ei kuulu täällä kommenttiboksin puolella niin laita mulle sähköpostia unelmas@luukku.com :)

    Kiitos Tiina:)

    Petra: Aika sitten näyttää mikä se käytännöllisin ratkaisu sinne päiväkotiin on. Toisaalta noi nykyajan kuravaatteet on tosi teknisiä ja tuokin haalari on jotakin hengittävää materiaalia ainakin tuotelappusten mukaan:) Mut varmasti palaan tähän päiväkotipukeutumiseen vielä ja ajattelin siitä ihan kokonaisen postauksenkin tehdä (lähinnä siis pyytää vinkkejä, että miten sinne kannattaa vaatteiden osalta varautua:)).

    Jonsku: Voi kun olisikin ne kaksostytöt...

    Noista muistakin vaatteista on varmasti jossakin vaiheessa tulossa postausta:) Ja lämmin kiitos muuten kommentista, olen siitä lähtien odottanut päivää että päästään pukemaan neiti villakangastakkiin ja sydänhattuun -varmasti täydelliset yhdessä!:)

    VastaaPoista
  20. Tosi kivoja settejä :)
    Täydelliset dinot <3 ja ihania housuja olet löytänyt CC:n takin kanssa!

    VastaaPoista
  21. ...Siis tarkoitin UNQ:t enka dinot ;)

    VastaaPoista