sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Pomppiksen tilaus



Almas Little SS TUNIC, petrol, 92 cm
Minna Little LS TSHIRT, coral, 92 cm
Minna Little LS TSHIRT, powder, 92 cm

Noi kolme vaatetta tilasin vahingossa tuplana, joten jos on halukkaita ostajia, myyn nämä eteenpäin, mielellään pakettina. Molemmat pitkähihaiset sopivat kauniisti tunikan alle ja paidat ovat edelleen avaamattomissa paketeissa. Näiden hinta on yht. 17,5 € (sis. -50% ale) mutta koska olen maksanut melko kalliit postarit, pyytäisin näistä hiukan enemmän. Tarjoa kommenttiboksiin tai unelmas@luukku.com.

Mut mennään sitten kurkkimaan mitä meille tuli. Ihan vaan fiilistelyn vuoksi.

Caprihousujen vyötäröllä on kiristyskuminauha, joten näitä voisi käyttää jo nyt. Toisaalta uskoisin että nämä menevät vielä ensi kesänäkin. Värimaailman puolesta sopii mielestäni myös syksy-talvikäyttöön.


Noi leggarit ja pitkähihaiset ovat aivan ihanan tuntuista, silkkimäistä materiaalia. Kaikki vaatteet ovat Öko-tex-sertifikoituja. Myös napit ovat mielestäni kovin söpö juttu!


Lisää pieniä suloisia nappirivejä. Noi leggarit ovat sukkahousumateriaalia. Hauskat.


Näin äkkiseltään toi puuteri on enemmän mieleen kuin koralli.





Tää hurmaava mekko on ainoa jota onnistuin sovittamaan Mietteen päälle. Tätä pystyy jo nyt käyttämään vaikka on muiden vaatteiden tavoin 92 senttinen.


Onneksi lisäilin vielä tuon hameenkin ostoskoriini. Aivan ihana! Ja menee varmasti pitkään vaikka sitten prinsessaleikeissä.



Ihana huppari... ja hmm... tähän pitäis keksiä ehkä joku ihana pipo myös vai mitä!


Huono kuva farkkuhaalareista, mut ihana malli tulee kuitenkin kuvasta esiin. Saas nähdä tuleeko näitä käytettyä. Nää on varmaan vasta talvella sopivat, eivätkä välttämättä tunnu kovin käytännöllisiltä ainakaan hoitotädin mielestä;)

Sitten vaan keräämään käyttökokemusta näistä vaatteista. Toivottavasti laatu on kohdallaan, ainakin ns. "hand feel" on oikein hyvä ja muutamasta blogissa olen huomannut näiden hinta-laatusuhdetta kehuttavan. Minua ihastuttaa vaatteiden yksinkertainen kauneus ja tuo kullanvärinen sydänlogo on aivan ihana piste iin päälle. Mulle logo ei ole tärkeä siksi, että siinä lukee joku kallis brändi (paitsi jos se on Chanelin laukku, hih) vaan siksi, että se on parhaimmillaan osa vaatteen ulkonäköä, suloinen yksityiskohta. Vaatteet ovat ainakin näin alesta ostettuna todellakin kohtuuhintaisia ja se on toki myös plussaa, että tämä on vähän harvinaisempi vaatemerkki, jota ei ole "kaikilla" päällä (jos siis blogimaailmaa ei lasketa;)).


Hetihän äiti halusi hienostella ja laittoi neidille pomppiksen mekon ja sukkahousuleggarit. Mayoralin neuletakki sopi kauniisti asuun. Hauska hattupinni on viimekesäiseltä Turkin matkalta. Toisin kuin kuvasta voisi päätellä, tämä ei ollut mikään pihaleikkivaatetus vaan käväisimme näissä varusteissa Ideaparkissa. Tämän parempia kuvia en valitettavasti saanut otettua "mallin päällä".

Kerro kommenttiboksiin mikä oli sun suosikkivaate
niin saan vielä triplasti iloa meidän POMPdeLUXeista:)

18 kommenttia:

  1. Todella ihana tilaus tullut perille!
    Mahtavia yhdistelmiä olet laittanut. Kyllä nyt kelpaa!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania ovat kaikki, mutta ehdoton suosikkini on tuo farkkujumpsuit:) Just Perfect! Jos ei mene kaikki vaatteet pakettina, niin ostaisin tuon powder-värisen paidan.
    -maiju-

    VastaaPoista
  3. Kauniita vaatteita vino pino :)!
    Nuo legginsit oli mun mielestä aivan syötävän söpöt, olisin halunut tilata ne itsekin, mutta joo, en ihan viitsinyt pelkkiä legginssejä lähteä tilailemaan :D..
    Myös nuo farkku"haalarit" oli ihanat. Tai siis kaikki oli, mut nuo oli mun suosikit!

    -Evelina kultahipusta

    VastaaPoista
  4. Oi, ihania pomppiksia on teille kotiutunut :)

    En todellakaan kykene sanomaan yhtä lempparia, koska voisin noista jokaikisen ottaa myös meille!
    Itse tilasin viime talven alesta tunikan ja farkkumekon ja laatu on mielestäni loistava! Ensi talveksi nappasin myös toppahaalarin, joka toivottavasti on myös yhtä laadukas.

    VastaaPoista
  5. Voi kääks, mä oon ennenkin sanonut ettei tälläisiä ihanuuksia saa edes täällä esitellä !!

    Aivan ihania, varsinkin tuo mekko, hame ja huppari on mun mieleen.. ja nuo upeat leggarit !
    Tuo puuteri on tosi kaunis väri ! ♥

    voi.. isoja isoja huokailuja ja kuolauksia täältä suunnalta..

    Ja niin kaunis Miete jälleen ♥

    VastaaPoista
  6. Ehdottomasti farkkujumpsuit :).

    VastaaPoista
  7. Hame ja huppari on musta söpöimmät. Olisit niitä tilannut vahingossa ylimääräiset. ;) Sun hiljattaisen postauksen innoittamana kävin muuten H&M:ssä ostamassa rusettipaidan ja ruusupaidan, eli kiitos siitä! :)

    VastaaPoista
  8. Siis noi farkkuhaalarit on aivan IHANAT! Pitänee seuraavassa alessa kytätä jos olis vastaavat meillekin :)

    VastaaPoista
  9. Heippa, ihania söpöyksiä teille kotiutunut! Kaikki nuo puuteriroosat tekee kovimman vaikutuksen! -Tiina

    VastaaPoista
  10. Ai niin, piti lempparikin nimetä...Tykkään tosi paljon leggareista ja sitten tuo vaale hiekka tunika, jossa perhoslappu roikkuu vielä.

    Jumpsuiteista en ole ihastunut, mutta jos olisi pakko sellainen hommata, niin toki tuo farkkuinen on kauneimmasta päästä.

    VastaaPoista
  11. voi miten paljon suloisuuksia :)
    Oliko noi millaista mitoitusta? 92cm kuulustaa kokona aivan liian isolta jemmaan ostettavaksi.
    Entäs paljon saisit noille postikuluja (kun ei varsinaisesti asuta teidän naapurissa ;)

    -Jessica prinsessan aarteet blogista

    VastaaPoista
  12. Aivan ihania!! En osaa valita lempparia. Puuteri on upea väri! Itsekin postauksesi innoittamana jätin tilauksen sisään ja täällä odotellaan pakettia. Ei saatu ihanaa hupparia, mutta muuten oli vielä kokoja jäljellä. Kiitos vinkistä siis sinulle! Enpä olisi muuten löytänyt Pomp de Luxia...
    T.Minna

    VastaaPoista
  13. jarna: Kiitos:) Jäinkin muuten miettimään, että oonkohan teillä nähnyt pompdeluxin vaatteita vai mahtaako olla liian vöritöntä teidän makuun? Itse pidän todella paljon jumpsuiteista Mietteen päällä, ainoastaan niiden epäkäytännöllisyys harmittaa.

    Maiju: Farkkujumpsuit sai paljon ääniä:) Toki myyn paidan erikseen jos ei halukkaita koko paketin ostajia ilmaannu. Laita mulle vaikka meiliä niin saan suhun yhteyden:)

    Evelina: Munkin oli suorastaan "pakko" tilata kerralla usempia vaatteita kun ei tosiaan viitsi parin vaatteen takia maksaa postareita. Ja kiva kun kommentoit niin löysin sun upeaan blogiisi uudelleen! Laitoin sen suosikkeihin ja ilmoittaudun lukijaksi heti kun tää mun kone tökkii vähän vähemmän:)

    Iita: Muistan katselleeni talvialesta niitä toppahaalareita ja ne oli tosi upeita. Muuten ei vielä siinä vaiheessa noi pomppiksen vaatteet muhun kolahtaneet, toisin kuin nyt:)Kiva kuulla että olet ollut noiden laatuun tyytyväinen!

    Lumian äippä: Sulla on tismalleen samat suosikin kuin mullakin:) Toi huppari on vaan vähän hassu, siinä näyttäis olevan ikään kuin vähän vajaamittaiset hihat. Mut täytyy ilmojen viiletessä (toivottavasti ei vielä pitkään aikaan!) testata miltä se näyttää käytännössä. Olis kyllä täydellinen syksyn kuiville keleille...

    VastaaPoista
  14. Saija: Arvatenkin:)

    Vadelmia: Olipa hauska kuulla että oot saanut mun blogista noin mieleisen vaatevinkin! Itse inspiroidun aina kovasti muiden blogeista ja siksi on kiva saada palautetta että homma toimii toisinkin päin:) Hame ja huppari on omatkin suosikkini (ja toi mekko, ja leggarit, ja, ja...). Meillä taitaa olla aika samanlainen maku:)

    anana: Mun on täysin helppo nähdä mielikuvissa noi farkkuhaalarit sun tytön päällä, ne olis niin teitä! Olen aika varma että samaa mallia/tyyliä nähdään mallistossa jatkossakin, joten toivottavasti tekin saatte omanne!

    Tiina: Toi väri ihastuttaa sen verran että alan seuraavaksi haalia sitä myös omaan vaatekaappiini:)

    Jessica: kyllä noi on mun mielestä pikemminkin reilua kuin niukkaa mitoitusta. Teidän sirolle prinsessalle tuo koko 92 on varmasti valtava! Mittoja tuollaisesta perus paidasta: niska-helma 40 cm, kainalo-hihansuu 26 cm. Postarit olis varmaan jotain 5€. Meillähän on nyt käytössä 86 ja kieltämättä mietin että oisko pitänyt kuitenkin tilata siinä koossa, että noita pääsis käyttämään:) Mut kuten sanottu, me käytetään noita sitten vaikka talvella ja katsotaan meniskö vielä ensi kesänäkin:)

    Minna: Kiva että löysit Pomppiksen, ilman blogeja minäkin olisin autuaan tietämätön tuollaisista ihanuuksista:) Paketti tuli ainakin meille todella nopeasti joten pian pääset sinäkin hypistelemään noita ihanuuksia livenä!

    VastaaPoista
  15. Ihanuuksia :)!
    Meillekin rantautui tänään ihanaa postia samasta osoitteesta ja on hauska huomata, että vaikka tykkään kaikista tilaamistasi jutuista, meille kotiutui vain kaksi samaa vaatetta :).

    Ehdottomasti kaunein vaate teidän tilauksesta on tuo puuteriroosa mekko, mikä neidillä kuvassa yllä. Mekko saa meiltä kaksi ääntä, sillä se olisi myös neidille mieluisin :). Minä en ole ainakaan vielä innostunut jumpsuiteihin.

    Ihana neiti teillä!
    -H

    VastaaPoista
  16. Oijoi joi!!! Ihania! Erityisesti tuo tunika jossa nuo "koukerot" helmassa! Meidän tilaus on lähtenyt vihdoinkin eli vasta tänään!!! Mua harmittaa suunnattomasti jos siitä puuttuu jotain, tein kuitenkin tilauksen kun tavaraa oli vielä paljon jäljellä...

    VastaaPoista
  17. Kaikki on tosi kauniita, taitaa kuitenkin nätein olla tuo mekko joka on kuvassa Mietteen päällä:)

    Sopii hyvin yhteen tuon neuletakin kanssa:)

    VastaaPoista
  18. Aivan mielettömän ihania vaatteita! :) Kyllä toi eka setti oli aika ihana.. :)

    VastaaPoista