sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Kaikenlaista ihanaa

Edellisessä postauksessa fiilistelin Pomp de Luxin syysmalliston vaatteilla. Luin hetki sitten Tyylisuuntauksia -blogista, että niillä on nykyään ihan inhimilliset toimituskulutkin. Jee! Mietteellä olikin tällä viikolla taas hoidossa yllään kyseisen merkin kevätalesta hamstrattuja vaatteita. Mukavia, käytännöllisiä ja kauniita vaatteita, ei voi kuin kehua.



Hoitopäivän aamuna

Mikäli haluan jatkaa blogin kirjoittamista, mun on vaan kestettävä että kuvien laatu on mitä on ja kuvissa on aukinaisia laatikoita ja epämääräistä rojua lattialla;) Oikeasti tykkään enemmän ns. stailatusta ympäristöstä enkä siitä että kuvaan tunkee jotain ylimääräistä. Mutta minkäs teet, tämä on nyt tätä. Elämää. Työelämää.

Arvatkaapa mitä muuta nättiä meille kuuluu? No haalariasioita tietty:) Tilasin ihanan cuppiksen haalarin meille Pikku Mineasta. Nyt mietin, että ottaisinko saman haalarin myös tummanharmaana, muutakaan mieleistä "kakkoshaalaria" en ole löytänyt ja joku tumma sen pitäisi olla huonommille keleille. Meillä on toki yksi iki-ihana ruskeansävyinen haalari, mutta se on alkutalvesta aivan liian suuri. Mutta tässä tämä cuppis nyt kuitenkin odottelee ensilumia ja haalariin sovipa hattukin on tilauksessa -arvaatte varmaan: UNQ.


Oi-joi-joi

Eikä nämä cuppikset tähän lopu. Huutiksesta metsästin meille maailman ihanimman fleecetakin.



Iik mikä ihanuus!

Miete on nyt ollut tasan kuukauden hoidossa. Ekat kolme viikkoa itki lähestulkoon joka aamu, vaikka itse hoitopäivät sujuivatkin hyvin. Tällä viikolla tyttö jäi joka aamu iloisesti vilkutellen hoitoon -järkyttävää itseasiassa sekin, jollain tavalla. Enkö mä äitinä ookaan kaikki kaikessa?! No joo, ihanaa oikeasti. Ja muutenkin hoitotäti on tosi mukava ja hän on ollut tarpeentullen tosi joustavakin hoitoaikojen suhteen. Yksi päivä Miete ilahdutti upealla askartelutyöllään:



syysomenoita <3

Ihanuuksilla jatketaan: Mä tein ihan mielettömän löydön tässä pari viikkoa sitten. Kävin työasioissa eräässä varastorakennuksessa, jossa vanhempi pariskunta oli juuri tyhjentämässä omaa varastoaan. Iskin silmäni vanhaan pulpettiin ja pikku kiertelyn ja kaartelun jälkeen sain kysyttyä, onko pulpetti myynnissä. No olihan se!


Tämmöstä mä oon aina halunnut!

Pulpetti päätyy jossain vaiheessa Mietteen huoneeseen. En lähde sitä itse entisöimään kun en osaa, mutta ehkä tuolle vois joskus tehdä jotain... Maksoin pulpetista muuten viiskymppiä, ei paha!

Laitetaan sitten loppuun vielä yksi jo pitkään haaveilemani ihanuus, jonka kävin hankkimassa ollessani Helsingissä työreissussa. Mun työhönpaluulahja. Muutenkin on ollut pitkästäaikaa enemmän mielenkiintoa katsella itselle vaatteita ja asusteita, toki se on ollut tarpeellista ihan käytännönsyistäkin. Mä oon oikeasti elänyt hoitovapaani suurinpiirtein yksillä verkkareilla;)

Ihana Vuittonin neverfull


Mukavaa syyssunnuntaita ja alkavaa viikkoa
kaikille lukijoilleni!

18 kommenttia:

  1. Niin se on, ei ehdi eikä kykene kaikkea, joten stailaamaton kuvausympäristö on vaan hyväksyttävä.

    Meillä oli isoilla lapsilla aikoinana tuollainen pulpetti huoneessaan, ollessaan pieniä. Maksoi 50 markkaa. Pois lahjoitinkin sitten ilmaiseksi muuton yhteydessä.

    Ja samanlainen CC:n fleecehupparikin meillä oli joskus housuinneen päivineen. Jäi harmittavan vähälle käytölle. Mutta söpöhän se on.

    Kiva että Mietteen hoito on alkanut sujua hyvin. Helpottaa arkea kummasti.

    Olen onneissani Pompin postikulujen laskusta ja odotan kieli pitkällä meidän pakettia=)

    Oikein mahtavaa sunnuntaita teille!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana tuo fleecetakki!!! Ja kaikkea muutakin ihanaa! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana pieni Miete jälleen kerran ♥

    Tai no pieni, eksyin jotain hakiessani noille vanhemmille kirjoituksillesi ja mua alkoi hymyilyttämään pieni Miete-vauva. Älytöntä miten äkkiä nämä pienet ovat kasvaneet! Ja silti siinä vauvassa näkyy tämä sama iso tyttö, mutta nyt ollaan jo niiiiiin isoja ♥ Liikuttavaa ♥

    Tuo yli-ihana fleece löytyy meiltäkin. Ostin sen huutiksesta uutena pikkuneidille jo neidin ollessa ihan pieni. Vai olikohan edes syntynyt... Kiitos vaan Lotta ♥ Fleece mahtuu edelleen :)

    Ja tuollainen vähän samanlainen pulpettikin löytyy. Naapuri oli viemässä roskiin! Se tosin kaipaa entisöintiä kun on petsattu liian kiiltäväksi ja maali on lohkeillut. Ja tarrojakin siihen on edllinen käyttäjä liimannut :) Mutta jonottakoon pulpetti isännän työlistassa, sinä minun laatimassa ;)

    Ja ihana että hoito sujuu hyvin. Meilläkin se ensi kuussa alkaa...

    VastaaPoista
  4. ihanuuksia. Onhan ne siistit ja stailatut kuvat kauniita, mutta samoissa paikoissa pyöritetään arkea joten elämä näkyy ;D

    VastaaPoista
  5. Voi kuinka söpö tuo unq:n pipo, iiihana!

    VastaaPoista
  6. Hei kokoasioista kyselisin, muistelin että keväällä kirjoitit Pompin vaatteiden olevan aika reiluja, nyt sen enempää ajattelematta tilasin meidän hiukan alle 90 senttiselle 92 vaatteita sieltä, ja nyt alkoi vaan mietityttämään että oliskohan pitänyt olla jo 98...sama tuo Cuppiksen baby-haalari, Mietteelle menee se vielä hyvin? Kun olen miettinyt että onkohan se jo meille turhan sopiva...argh näitä koko-juttuja:)

    VastaaPoista
  7. Kiva kuulla, että töihinpaluusi ja Mietteen hoito ovat lähteneet hyvin käyntiin :) Ja ihania vaatteita taasen! Pulpetti löytyy meiltäkin tulevaisuudessa, odottaa vielä mökillämme (ollut mulla+veljelläni lapsina). Kivan laukun olet itsellesi ostanut, mä pyörittelen parhaillaan myös jotain vaihtoehtoja itselleni lahjalaukuksi ;)

    VastaaPoista
  8. ihana cupcaken haalari! Meilläkin on neidille, nyt 1v6kk, ensi talveksi Cupcaken haalari mutta se on viime talven mallistosta, sellainen hopeinen violetilla sydämellä. Ostin Lakritzin alesta kesällä.

    Meilläkin on tuollainen pulpetti(kahden istuttava) lasten huoneessa,se on maalattu valkoiseksi. Kovasti se vie tilaa mutta pitää yrittää mahduttaa se jatkossakin meille, on se kuitenkin niin hauska.

    VastaaPoista
  9. Ihania juttuja tosiaan, ihan jokainen!

    Mua niin harmittaa kun mun samanlainen pulpetti on aikanaan hävitetty mutta ymmärrän toki samalla, että milläs sitä nyt olisi aina muuttanut paikasta toiseen, tai siis varastosta toiseen vuosikausia. Ehkä sellainen löytö osuu vielä meidänkin kohdalle :)

    Ihanaa syksyn jatkoa teille ♥

    VastaaPoista
  10. Ihania löytöjä ja suloinen neiti! Itsekin innostuin Pompden postarien laskusta niin että tilasin sieltä jo hieman pitkähihaisia puseroita yms joita voi käyttää alla nyt kun ilmat viilenevät. Meillä on jääny bodyt nyt pois kun pottailu alkoi hoidon myötä kiinnostaa :) Muuten oisin antanukin neidin mennä sen asian kans ihan omalla painollaan.. Mukavaa viikkoa teille! :)

    VastaaPoista
  11. Ihanaa kuulla teistä taas pitkästä aikaa :) Ihania juttuja on Miete saanut! Mua niin harmitti että tuo cuppiksen suurin koko 92cm oli meidän neidille liian pieni, jouduttiin muuttamaan haalarisuunnitelmia aika radikaalisti :) Oon vähän muuten kade tosta pulpetista, tommonen olis niiiiin ihana...

    VastaaPoista
  12. jarna: Oli tosiaan kiva huomata sun blogista noi uudet pomppiksen postikulut, ehkä maltan silti odottaa joulualeen asti...tai sitten en;) Muistan muuten noi cc:n fleecepöksyt Nöpöllä. JOs osuu edullisesti vastaan niin olishan ne ihanat, mutta varmaan jäisi tosiaan vähälle kätölle. Hupparia ollaan kyllä käytetty ahkerasti. Pulpetissa on selvästi havaittavissa arvonnousua, ainakin nyt kun ne ovat taas ns. muodissa:)

    Hanna: On se kyllä ihana ja ollut mulla pitkään ns. haussa, nyt lykästi:)

    Essiina: Tavallaan mä pidän Mietettä edelleen mun vauvavana (niin kun varmaan aina) ja sitten välillä alan katselemaan tyttöä ikään kuin ulkopuolisen silmin ja tajua kuinka iso tyttö se jo on, semmonen tättähäärä:) Mikähän noiden pulpettien alkuperä mahtaa olla, niitä tuntuu olevan kommenttien perusteella paljon liikenteessä...Mä kun luulin löytäneeni kansallisaarteen;)Tsemppiä teille hoidon aloitukseen <3

    VastaaPoista
  13. darkangel1981: Muiden blogeissa mua ei elämän jäljet haittaa, tosin nautin myös sellaisista visuaalisistablogeista joissa joka kuvaan on panostettu. Kivahan siisteihin kuviin olis itsekin panostaa, mutta aina meillä on jotain ylimääräistä jossain nurkassa:)

    Sini: Eikö ookin:) Teetin vieläpä koossa 50 joten menee varmaan pitkään... ensi talven ihanuuksia odotellessa:)

    H: Meillä on pomppikselta jotain tilattuna koossa 98 ja ovat vielä ihan jättejä, koko 86 menee vielä (ainakin tunikoissa) ja kuvassa taitaa olla 92 koon vaatteet jotka menevät varmasti vielä pitkään. En tarkkaan nyt muista Mietteen pituutta, jossain siellä 90 sentyin paikkeilla kuitenkin. Ikää Mietteellä nyt siis 1v. 9 kk ja pituudessa menee ykköskäyrällä. Cuppiksen haalaria ei Miete ole suostunut sovittamaan:) Mallihan on siitä hankala, että siinä on suhteellisen lyhyet hihat ja puntit, veikkaan ettei meillä ole välttämättä koko talven haalari. Voin toki palata vielä kokoasioihin jos saan haalaria sovitettua jollain kujeella...

    maman: Minkälaista laukkua olet ajatellut? Onko LV listalla? Mä oon nyt niin ihastunut lauukkuuni että olen vielä pitkään ihan vaan yhden laukun nainen;) Tykkään NIIIN paljon. Noissa pulpeteissa on vaan sitä jotain -nostalgiaa:)

    VastaaPoista
  14. Imdina: On toi cc vaan ihana vaatemerkki, etenkin noi ulkovaatteet on niin syötävän suloisia. Tota pulpetin valkoiseksi maalaamista mietin itsekin, toisaalta näen jotain kauneutta myös tuossa alkuperäisessä värissä - ja kunnossa.

    Petuli: Kommenttien perusteella noita pulpetteja ei ole aikanaan kadotettu saunanpesissä, joten eiköhän teilekin pulpetti vielä kävele vastaan:) Ihanaa syksyn jatkoa teillekin<3 Mulla on ollut monta kertaa mielessä että uskaltaisinko poiketa moikaamassa teitä kun ajelen pk-seudulla päin, mutta toistaiseksi tämä elämä on ollut niin hektistä ettei uskalla suunnitella mitään etukäteen...:)

    Riitta: Siellä pomppiksella on niin ihania just noi perusvaatteet, ihan varmasti tuun jatkossakin sieltä tilailemaan noita peruspaitoja ja leggareita:) Meillä jäi bodyt kesällä pois eikä niiden käyttö enää tunnu mielekkäältä, yöpaitoina tosin jonkin verran käytetään pitkähihaisia bodyja.

    Iita: Mun täytyy tulla kurkkimaan teidän ensi talven haalarikuviot - oon varma että jotain ihanaa se kuitenkin on:) Ja kiitos kivasta kommentista <3

    MIELTÄLÄMMITTÄVÄÄ KUULLA KAIKISTA TEISTÄ JA SAADA KIVOJA KOMMENTTEJA VAIKKA OMA BLOGIAKTIIVISUUTENI ONKIN TÄLLÄ HETKELLÄ NIIN VÄHÄISTÄ. KIITOS TEILLE! Tänään tuli muuten pieni tilaus Nextiltä, toivottavasti pääsen pian palaamaan siihen ja moniin muihinkin juttuihin blogissani. Loppuviikko näyttää kuitenkin niin kovin täydeltä. Ees parituntia vuorokauteen lisäaikaa pliis, anyone?

    VastaaPoista
  15. Palatakseni pulpettiin :) Meidän on ainakin jonkun vanhan koulun peruja. Tais itse asiassa olla aikoinaan tuon naapurin rouvan oma pulpetti vanhasta koulusta (ja raski sen silti hävittää!!)

    Itsekin antaisin olla sen alkuperäisasussa jos on kohtuullisen hyvässä kunnossa. Meidän on pakko tosiaan entrata kun se on kertaalleen jo käsitelty, rumaksi... :)

    VastaaPoista
  16. Ihania juttuja koko postaus täynnä ja Lv:n laukku kuin pisteenä i:n päällä:)

    Niin herttainen toi Mietteen askartelutyö:)

    VastaaPoista
  17. Sekös vasta olis mukava yllätys jos tänne pistäytyisit! =) Tässähän me ollaan ihan kehäkolmosen varrella joten meille on helppo tulla. Seuraavan kerran kun tulee mieleen niin laita viestiä ja toteuta ajatus! :)

    VastaaPoista
  18. Essiina: Siellä se meidän pulpetti majailee tyytyväisenä olkkarissa, katsotaan mitä tulevat vuodet tuovat tullessaan hänen suhteensa:) Oon nyt nähnyt jo kaksi samanlaista pulpettia tuon oman hankintani jälkeen!

    Minna: Voi kun oon tykännyt tuosta LV:stä:)Ja noille muutamille askarteluille pitäisi kyllä hankkia kehykset...

    Petuli: Ehdottomasti laitan viestiä jos tulee sellainen tilanne että pääsisin poikkeamaan:)

    VastaaPoista