sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Pikkuisen tulevaa ja mennyttä talvea

Olen toisten blogeissa ihastellut upeita ja viimeisteltyjä talvisettejä. Meillä ollaan vielä vähän vaiheessa, ja etenkin kenkien suhteen olen soutanut ja huovannut. Asusteetkaan ei ihan vielä ole just eikä melkein. Lisäksi mulle on iskenyt ihan kauhea himo sitä Ticketin kukkahaalaria (jota en ensin voinut sietää) kohtaan. Voisko joku luvata että sitä jää aleen ja saan sellaisen hankittua meille ensi talveksi?!

Mutta tässä nyt vähän makupaloja Mietteen tulevasta talvivarustuksesta:
Viimetalvena tein Löytötexissä heräteostoksen ja kotiutin meille tämän takin, joka oli silloin tietenkin aivan liian suuri. Tänä talvena se on sopiva, ja olenkin tietoisesti vältellyt kaikkien ihanien "söpöstelytakkien" tarjontaa, koska me varmaan pärjätään tällä... niin mukavasti tuo Mietteen toppahaalariin teetetty hattukin sattuu tämän takin kanssa sopimaan!


Tässä vielä tämä The Haalari by Cupcake. Nuo Vikingin coretexit ostin kirpparilta 8 eurolla ja ovat mielestäni ihan käyttökelpoiset ja siistit, vaikka pientä kosmeettista kulumaa on tullutkin. Harmi vaan, ettei kengät varmaankaan mahdu koko talvea...Kengät ovat myös neidille mieleiset, sillä niitä on moneen kertaan tänään puettu jalkaan ja tepsuteltu, sipsuteltu:)


Kaksiosaisen setin ostin viimetalvena alesta ja uskon, että tälle tulee käyttöä, koska en aio kaikkein loskaisimmille keleille tuota Cupcaken haalaria laittaa. Asusteita tuohon Jonathanin settiin on monenlaisia, kuvaan valkkasin Maxomorran hauskan hatun ja huivin.


Sitten on tämä Lennen ihanuus, jonka ostin myös viimetalven alesta. Kokoarvio meni vähän mönkään ja tämä on kyllä alkutalveen vielä liian iso. Mulla olisi tähän varattuna punaiset tepsut koossa 23 (2nd hand), mutta siinä vaiheessa kun haalaria pystyy käyttämään, on ne Tepsut jo liian pienet:( Oikeastaan tänään näitä vaatteita lattialla pyöritellessäni sain upean vision sekä kengistä että hatusta jotka tähän haalariin haluaisin. Niinpä tuo kuvan UNQ:n hattu tuli näpyteltyä huutikseen ja tilalle on tulossa vaihteeksi vähän kirkkaampaa värimaailmaa. Kengiksi ajattelin punaisia huopikkaita. Eikös sopiskin kivasti?

Viimetalven haalarit olen jo kierrättänyt eteenpäin, mutta muutaman talvisen jutun lisäilin huutikseen. Käykää kurkkaamassa jos kiinnostaa:)
Huutokohteisiin lisätty
UNQ:n sydänkäpyhattu,
Cupcaken takki 80 cm
ja Little Asos villakangastakki 12-18 m.


Ja munhan piti ihan vähän vaan käydä koneella, mutta kello on puoli yksi yöllä! Oon varmaan aamulla pirteä...

6 kommenttia:

 1. Huopikkaat sopii, jos tulee luminen pakkastalvi, mutta jos tulee perus-loskatalvi, niin...sitten ei oikein.

  VastaaPoista
 2. jarna: hyvä pointti, voi että kun tää menee vaikeaksi;) toisaalta olen vakuuttunut ihan vaan lööppien perusteella että on taas tulossa hyvin kylmä ja luminen talvi...

  VastaaPoista
 3. Pitkästä aikaa täällä!
  Kauniita settejä teillä on tulossa! Eka takki on ihanan värinen, cuppis nyt tietty on ihana ja tuo Jonathanin setin takki on tosi kiva. Eli hyvinhän teillä on talvivaateasiat :)

  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. voi miten hurjan kauniita settejä :)
  mä en ole vielä uskaltanut kaivaa toppaa esiin. kun olis vielä yksi himotus ja toi omatunto (mies) vois murahtaa ja pahasti jos sen kasan nähtyään näkis mun vielä kantavan yhden haalarin lisää kotiin ;)

  VastaaPoista
 5. Voi mä niin tykkään tuosta cuppiksen babyhaalarista!Meillä on ensi talveen se kukkahaalari, neiti itse valitsi ;)

  VastaaPoista
 6. voi anteeksi että mun vastaukset ovat jääneet! Kiitos kaikille kommentoijille:) Kukkahaalarihimotus on selätetty: hinta oli liian kova, eikä puku sovitettaessa ollut niin ihana kuin olin kuvitellut -Miete jotenkin hukkui siihen haalariin:(

  VastaaPoista