sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Piparkakkutyttö



Nätti mekko päälle (mekko, paita ja legginsit PompdeLux)...


...ja pupusukat jalkaan.



Annetaan välillä isille hali.


Viimeistellään asu ihanalla kirppislöydöllä ja vaaditaan sateenvarjo mukaan.

Mä taisin missata ne kuivat ja pöyheät lehtikasat. Ollaan me niissä pompittu ja hautauduttukin niihin, mutta kamera on jäänyt kotiin. Tänään päätin kuitenkin pukea neidin kauniisti, ja koska pihan huurteiset ja kosteat lehdet eivät tarjonneet kummoistakaan kuvausympäristöä, me suunnistettiin kirpparille.

Mietteellä alkaa muuten olla aika lennokkaat jutut. Matkalla "isolle kirppikselle" aloin pohtia ääneen, että pitäisköhän meidän poiketa myös "pikkukirppiksellä". "Ei äiti mahlu", totesi Miete siihen. Eilen Miete sanoi ikkunasta ulos katsoessaan, että siellä näkyy setä. "Setä työntää vaunuja", isi komppasi. "Ei työnnä!", väitti Miete. "No mitäs se työntää?" isi kysyi. "Lattaita!" vastasi Miete silmänräpäyksessä.



Hattu ja huivi Vertbaudet
mekko Zara, 2nd hand
kengät Prismasta (en muista merkkiä, ostin viime talvena 70% alesta)

Kuvausympäristö oli hauska ja malli suloinen, mutta valitettavasti kameran eikä kuvaajan taso ihan riittäneet hyödyntämään olemassaolevaa potentiaalia:) Miete oli taas kirppiksellä elementissään ja kun näimme pari pikkuista vauvaa, hän huuteli kovaan ääneen "Ooooi, ihana pieni vauva, oiii, ihana!".



Kirppiskierroksen lopuksi Miete sai "pienen heekun"

"Nautiskellaan sohvalla", totesi Miete kun parkkeerasimme pillimehun ja kahvin kera pieneen kahvinurkkaukseen. Sohvan vieressä joku mies pelaili hedelmäpeliä ja Miete tarjoili herralle innokkaasti paikkaa vieressään: "Setä istuu tähän, setälle istumapaikka..." neiti höpötteli ja korosti kutsuaan taputtamalla tomerana paikkaa vieressään:)

Meillä on muuten Zarasta tasan kaksi vaatetta, kummatkin samettia, kummatkin käytettynä meille kotiutuneet. Tuon ihanan ruskean mekon kohdalla mietin kaksi kertaa, koska epäilin sen olevan liian pieni. Onneksi mekko oli sopivan kokoinen, ja ehkäpä mullakin alka joulunodotus jo kolkuttelemaan mielessä, sillä minulle tuli Mietettä katsoessa mieleen piparkakkutyttö. Sellainen, jossa on päällä makeaa tomusokeria;)

6 kommenttia:

  1. Ihana, suloinen tyttönen =) Ja nyt tuli ihan kauhee ikävä meidän kirpparille, nyyh! Ei täältä "etelästä" vaan löydy tuota paikkaa voittanutta.

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka ihania kuvia Mietteestä ♥ Jokainen asukokonaisuus on aivan mielttömän kaunis. Huomion varasti noi pupusukat, kun ovat niin söpöt!

    Noi pikkuisten jutut on aina ihan huippuja. Meillä tyttö oli sitä mieltä, että "isi ajaa autoa - äiti ei osaa" :D

    VastaaPoista
  3. Voi kun söpösöpö Miete:)

    VastaaPoista
  4. Kirppari tunnistettu ;) teitä en ole sieltä kyllä bongannut koskaan! Mulla on ihan samanikäinen poika :)

    VastaaPoista
  5. Mari: Mä kun luulin että pk-seutu on tupaten täynnä mahtavaa kirppistarjontaa... Mut joo ohnan tuo kirppis mahtava paikka! Teidän täytyy tehdä viikonloppureissu tännepäin:)

    Satu: Joo noi pupusukat on aika huiput:) Noita pikkuisten juttuja kyllä riittää: on tullut ihan liian vähän kirjoitettua yläs niitä parhaita paloja:)

    kitoos Petuli ja Minna! :)

    mama: Ehkä joskus vielä bongaat?! Saa tulla moikkaamaan:) Mulla on muuten blogini lukijoina muitakin kyseisellä kirppiksellä kävijöitä, suosittu paikka!

    VastaaPoista