lauantai 3. joulukuuta 2011

Haikein mielin mekkoja huutikseen

Tyttö täyttää kaksi, mutta vaatteet eivät kasva. Niinpä noista muutamasta ihanasta on pakko luopua. Ja koska mekot ovat mielestäni juuri talven juhliin soveltuvia, oli ne pakko naputella huutikseen NYT. Ennen joulua. Jäähyvästi rakkaat...ja ne jotka eivät mene kaupaksi ripustan kai tauluiksi seinille;)

8 kommenttia:

 1. Kauniita ovat, mutta aika hurjat hinnat halpa-kauppojen mekoille. Postikuluineen menee melkein uuden hintaan? No tyhmähän ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa...

  VastaaPoista
 2. Kiitos palautteesta, varmasti mulla on vielä opeteltavaa huutishinnoittelussa. Toisaalta seurailen kyllä hintoja ja tuota bambimekkoa ja villakangasmekkoa olen nähnyt huutiksessa jopa 20 e:n hintaan! ! N. 10 e:n hintaa en pidä pahana uudenveroisesta ja kauniista menosta. Tänä jouluna tytölläni on n. 25 e:n "halpismekko" yllään ja olisi toki kiva jos saisi puolet omistaan pois kun myyn sen eteenpäin käytännössä uudenveroisena:) Minkälaista hintavarausta/lähtöhintaa suosittelisit ns. tavismerkkivaatteille? Lukisin mielelläni muidenkin kommentteja aiheesta!

  VastaaPoista
 3. Heippa pitkästä aikaa!
  Teillä on kyllä niin kauniita vaatteita myynnissä aina. Meidän typykkä kun on sen muutamaa kuukautta nuorempi, niin perässä tullaan noissa kokoasioissa.

  Olen samaa mieltä, että hyväkuntoisesta käytetystä voi hyvin pyytää noin puolet uudesta. Siis lastenvaatteissa, ja varsinkin (juhla)mekoista, joiden käyttökerrat saattavat nopeasti kasvavalla taaperolla olla pari hassua kertaa! Eipä siinä ehdi kulua lainkaan.

  Itse myyn laiskuuttani monesti molempien lasten vaatteet kirppiksellä face to face ja silloin tulee helposti annettua alennusta, kun ei jaksa viedä vaatteita enää takaisin kotiin, mutta huuto.net onkin eri systeemi.

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Mielestäni on aivan oikein hinnoiteltu, jos tulee huutoja. Siitähän sen sitten tietää, että on liikaa hintaa, jos kukaan ei tahdo maksaa. Sen jälkeen voi pistää uudelleen halvemmalla. Ei kaikkea tarvitse ilmaiseksi myydä.

  Jenni

  VastaaPoista
 5. :O. Hyvinhän nuo näyttävät menevän kaupaksi noillakin hinnoilla :D. Ja miksi ihmeessä pitäisi ilmaiseksi luopua kun hyväkuntoisista jotkut maksavatkin mielellään? Minua enemmän epäilyttää huutiksessa liian halvat hinnat :D. Siis miksi ihmeessä tuo on noin halpa vaikka väitetään hyväkuntoiseksi jne. Ja toki on eroa siinäkin mitä pidetään hyväkuntoisena, itse olen ehkäpä vähän rasittavankin tarkka.

  VastaaPoista
 6. Nina: Kiitos kivasta kommentista:) Itsekin tosiaan koen, että juhlavaatteet joihin ei käytönjälkeä jää kuten arkivaatteisiin, voi hyvin myydä eteenpäin vähän korkeammallakin hinnalla.

  Jenni: Juuri näin, kokeilemalla se selviää:)

  L-E: Samoilla linjoilla ja valitettavasti on tullut joskus huudettuakin lähinnä pettymyksiä.. Minusta myyjä toimii hyvin jos ostaja saa jopa vähän enemmän kuin mitä on luvattu: esim. hyväkuntoinen osoittautuukin uudenveroiseksi:)

  VastaaPoista
 7. onpas ihania mekkoja :) meillä on toi sama tylli kaapissa.

  Mä olen vähän arka käyttämään kuntoluokituksena uudenveroinen huutiksessa. Vaikka palautteista päätellen ne niitä on monen mielestä.
  Luokittelen aina mielummin ala kun yläkanttiin... mulla on periaate että myyn vain sellaiset mitkä voisin laittaa vielä millille päälle ja mä taidan olla vähän turhankin tarkka...

  VastaaPoista
 8. Jessica: Kiitos:) Mulla on kanssa se linja, että myyn nätit ja siistit huutiksessa ja käytössä kuluneet jätän suosiolla myymättä:) Kuka haluaa ostaa paidan jossa "pari tahraa, pesunukkaa ja värit haalistuneet pesussa", niitäkin näkee ;)

  VastaaPoista