torstai 1. joulukuuta 2011

Lahjaksi leikkikeittiö (ja pikainen Citydeal -vinkki)

"Mitä sinä toivoisit syntymäpäivälahjaksi?"
on Mietteeltä kysytty monta kertaa.

Yleensä tyttö on vastannut "ruusukakkua"
(jota hän tulee myös saamaan). 

Isovanhemmilleen neiti tosin ilmoitti vaatimattomasti toivovansa
"paljon onnea". 

Mun rakas 2-vee! Niisk.


Empiirisiin tutkimuksiini perustuen keittiöleikit viehättävät tyttöä, joskin kaikkein kiinnostavampia ovat tietenkin ne lelukauppojen isot keittiökompleksit, joista löytyy uunia, hellaa ja tiskiallasta... Kriteerinä meille sopivalle leikkikeittiölle olen pitänyt kauniita värejä ja puumateriaalia. Myös riittävän pieni koko ja helppo siirreltävyys ovat tärkeitä. Niinpä päädyin Djeco Hellaan.


Uskon kyllä että uusi keittiö on mieleinen. Ehkäpä joulupukki tuo sitten tullessaan vielä vähän lisää keittiötarvikkeita, erilaiset puiset leikkiruuat, hedelmät ja leivokset ovat äidinkin makuun;) Vai mitäs sanotte näistä kalorittomista suklaaherkuista:Mmm...


Vielä hetken on voimassa Citydeal-alennus Lahjakortti Lastenkauppa Melukylään, jonka itsekin hyödynsin leikkikeittiötä ostaessani. Nyt ostin jo toisen lahjakortin, sillä jäihän sinne niitä kivoja leluja vielä;)


Kuvat www.lelutalo.fi/

7 kommenttia:

 1. Meillä Ceela sai juurikin tuon samaisen hellan joululahjaksi viime vuonna. Ihastuin tuohon ulkonäköön niin paljon etten muistanut edes katsoa tuotteen mittoja. Olipa vähän pettymys kun tuon hintaluokan hella olikin niin minikokoinen. Luulin siis että olis samaa kokoluokkaa kuin brio, mutta eihän tuo ole kuin max.puolet siitä. Neiti on kyllä kovasti tykännyt hellastaan joten ei siinä mitään vikaa ole lapsen vinkkelistä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Tällaiset lahjakortit ovat oivia joululahjoja Tampereella asuville ystäville, joilla on pieniä lapsia. Tilasin heti kolme ja jäi harmittamaan etten enempää raaskinut...
  piitulainen

  VastaaPoista
 3. Iita: Itse näin tuon keittiön myös livenä, joten sen koko ei tule yllätyksenä, mutta tosiaan kuvan perusteella hella näyttää isommalta kuin onkaan. Kiva kuulla että sillä on ollut jokatapauksessa kiva leikiä:)

  piitulainen: No olipas tosi hienoa, että mun vinkistä oli oikeasti hyötyä. Voisi kuvitella että ovat varmasti mieleiset joululahjat:)

  VastaaPoista
 4. Meillä on ollut tuo leikkihella ja leivostarjotin parisen vuotta. Nättejä ja tykättyjä ovat : ) hella kylläkin voisi olla korkeampi.
  -Sari

  VastaaPoista
 5. Hyvä maku teillä:) Mä luulen että tuo leivostarjotin saa vielä odottaa, ne on niin herkullisen näköisiä että luulen Mietteen iskevän hampaansa niihin kiinni kun äidin silmä välttää:) Tai no, katsotaan nyt, toisaalta en ole jouluksi keksinyt vielä muutakaan lahjaa...

  pst, huomasin että sinulla on suljettu blogi. Jos sinulle sopii, ottaisin mielelläni kutsun vastaan unelmas@luukku.com.

  VastaaPoista
 6. Ihana Miete <3. Pikkuisilla on niin ihania vastauksia.

  Meidän neiti on sanonut jo useamman kerran kun olen kysynyt että mitä toivoisit joulupukilta lahjaksi niin että "junan" (?). En oikein tiedä mistä tämä tulee ja mitä junaa tarkalleen ottaen tarkoitetaan, mutta jonkinlainen juna siis ainakin hommataan ;D.

  Meille tuli hella viime jouluna lahjaksi :).

  VastaaPoista
 7. Kiitos Johanna vinkistä! Oikeesti mulla oli jossain vaiheessa mielessä junarata, mutta sitten se unohtui. Tossa voisi olla joululahjaideaa, oon ihan varma että junaleikit olis huippukivoja:)

  VastaaPoista