sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Koska vaatekutsut jäivät väliin...
...päädyin tekemään vain pienen irtotilauksen me&i:lle. Pipo sattui sopimaan meidän kevään värikarttaan ja lisäksi froteemateriaali kuulostaa hauskalta. Tuo pilvitunika nyt vaan on niin meitä: ruskeaa, valkoista ja ripaus sitä vaaleanpunaistakin joukossa :)

4 kommenttia:

 1. Meille ei ollut mitään kivaa. Liian jotenkin retroa ja kirjavaa, mutta noi tyttöjen pilvijutut oli ihania, samoin noi pupuset :)

  Tossa edellisessä postissa mun piti jo kommentoida (mutten saanut aikaiseksi), että aivan ihana vk-takki Mietteellä!!! Mietteen vaatteita on aina kiva katella, kun sä löydät aina tollaisia "erilaisempia" vaatteita (hyvällä tavalla sanottuna) eikä jokapuolella näe samanlaisia :) Nyt taas kerran, aivan nappivalinta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säästitpähän ainakin jos ei me&i-mallisto tällä kertaa miellyttänyt:) Kiitos kivasta kommentista, uskon ymmärtäväni mitä tarkoitat:) Onkin tosi kivaa jos onnistuu löytämään jotain ihanaa, mitä ei ole (blogimaailmassa) ihan kaikilla. Saa nähdä iskeekö vielä katumus, kun lupasin itselleni että esim. sitä violettia Cupcaken sydänsettiä ei meille tule...

   Poista
 2. Sinulla on kiva blogi ja kivat ajatukset :). Minuakin on sivusta seuranneena välillä huvittanut, että monilta blogistien lapsilta löytyy samoja vaatteita. Nyt esimerkiksi se violetti Cupcaken vk-setti löytyy monesta kodista :). Yksi keksii idean ja muut ostaa perässä :D. Tämän ei sitten ollut tarkoitus kuulostaa ikävältä. Kiva kun uskallat ajatella eri tavalla ja löydät suloiselle neidille ihan omien mieltymystesi mukaisia vaatteita ja varmasti myös neiti tykkää! :) -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista:) Blogimaailmassa tosiaan usein tuntuu, että "kaikilla" on samat vaatteet, mutta ainakin meilläpäin olen huomannut että Mietteellä on kovinkin uniikit vaatteet vaikka niitä "blogimassahankintoja" onkin tullut tehtyä.

   Toisaalta on ymmärrettävää, että monelta löytyy samoja vaatteita. Bloggarit tuntuvat olevan huomattavasti keskimääräistä hurahtaneempia (ja myös tietoisempia) kauniista -ja myös laadukkaista- lastenvaattesta ja tarjoaahan esim. juuri joku Cupcake tähän tarpeeseen aikamoista vastinetta:) Olen miettinyt sitäkin, mikä valta lastenvaateblogeilla on: mun ostoskäyttäytyminen ja tietoisuus lastenvaatemerkkien suhteen olis ihan eri tasolla jos en seurailisi näitä blogeja. Ja se saattaisi tavallaan olla ihan hyväkin asia;) Uskon että blogimaailmahypetys vaikuttaa jopa suoraan tiettyjen vaatemerkkien jälleenmyyntiarvoon: kun ticketit on huudossa blogeissa, ne on myös huudossa huutonetissä:)

   Aika useinkin mietin näitten vaatehömpötysten järkevyyttä, mutta toisaalta tää on mulle mieletöntä terapiaa ajoittain kovin stressaavan työmaailman vastapainoksi.

   Äh, no olipas rönsyilevä kommentti...Sain mut avautumaan:D Ja vastailinkin ihan mitä sattuu:) Eikä mun pitäny sanoo muuta kuin että tavallaan se on ärsyttävää kun kaikilla on "samat" vaatteet mutta tavallaan kovin ymmärrettävää:)

   Poista