lauantai 28. tammikuuta 2012

Kevät sneak peakHuutiksesta matkasi meille värikäs Me Toon takki ja mukana vielä ihanan mallinen Lennen baskeri ja hanskat. Miete ihastui settiin ikihyviksi eikä olisi malttanut riisua niitä pois ollenkaan.
Odotin kovasti kivaa viikonloppua. Piti olla yhdet 3-vuotissynttärit ja me&i-kutsut. Olen kuitenkin flunssassa ja olo on aika karsea. Miete tutki ja hoiti minut tänään kuitenkin hyvin perusteellisesti: sain mahaleikkauksen ja kipsin jalkaan, keuhkot kuunneltiin ja kuume mitattiin, ja minulle annettiin sekä rokotus että lääkkeitä. Eli enköhän ole pian taas kunnossa;)

12 kommenttia:

 1. Suloinen setti! Me Toolta tulee välillä tosi ihania kuoseja, niinkuin tässäkin takissa :).

  Pikaista paranemista, onneksi sulla on paras hoitsu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Me Too on kyllä yksi mun suosikki kivoilla kuoseillaan, meillä on talvihaalarikin Me Toolta ja välikaudessa oli viimeksi yksi sadehaalari:) Edelleen sairastellaan, mutta hoitsu on tosiaan kovin perusteellinen!

   Poista
 2. Onneksi Miete on niin taitava lääläri, että piankos olet tolpillasi!

  Ja tärkeintä että lapsi itse viihtyy vaatteissaan. Hienoa, että olette löytäneet molempia miellyttävän kevätsetin=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvässä hoidossa olen tosiaan, mutta voi olla että pitää huomenna käydä ihan oikeallakin lääkärillä, varmuuden vuoksi;) Toistaiseksi meillä on Mietteen kanssa vaatemaku osunut hyvin yhteen:)

   Poista
 3. Voi kun kaunis, sekä takki että malli. Meillä oli 1-3 vuotiaana useampi Me Toon takki sekä välikaudessa että talvessa. Harmi, että isommille merkillä ei ole yhtä kivoja juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Toi on sellainen merkki jota etsiskelen ahkerasti huutonetissä. Ymmärtäväisitpä tehdä isommillekin yhtä kivoja juttuja!

   Poista
 4. Ihana takki ja niin söpö neiti:) Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 5. Meidän tytöillä on myös nuo takit ja minusta sekä tytöistä ne on aivan ihanat:) Täytyy toivoa, että sopisivat tänä keväänä vielä päälle! Pikaista paranemista sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi teillä on noita ihan tuplana:) Toivottavasti menevät vielä keväällä! Kiitos kommentistasi:)

   Poista
 6. Tuollaiset huutislöydöt tekevät kyllä iloiseksi:)

  VastaaPoista