keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Menneen päivän asu ja alehankinta

Yritän keksiä cuppiksen fleecelle niin paljon käyttöä kuin mahdollista. Keväämmällähän se olisi ihana ulkoiluun, mutten voi olla varma mahtuuko se enää silloin. Ostoksille mentäessä tuo fleece on näin talviaikaan kuitenkin ihana ja palvelee mm. Ikeassa ja Ideaparkissa oikein hyvin...
Lindexin ruskeat housut ostin jo alkusyksystä. Tykkään housuista sen verran paljon, että kun niitä näkyi joulun jälkeen vielä aletangossakin, nappasin housut koossa 104 odottamaan tulevaa. Mun maku saattaa muuttua ja vaihdella, mutta rakkaus ruskeaan on ja pysyy :)

9 kommenttia:

 1. Toi viimeinen lause on ihan niin kuin omasta suustani sanottu..! :) Ruskea on aina myös minunkin silmääni miellyttänyt. Ruskeaa ja vaaleanpunaista...toimii aina!

  VastaaPoista
 2. Ihana setti! Must taas tuntuu, että meillä ei pojalle jää koskaan pieneksi paidat tai housut. Haalarit kylläkin. Vieläkin käytössä samoja vaatteita paljon kuin viime kesänä... Ja lapsi oli viime kesänä 1v :D

  VastaaPoista
 3. Tuo Cuppiksen fleece on kyllä superkaunis! Kivannäköiset nuo housutkin :).

  VastaaPoista
 4. Minusta kauppareissu täytyy tehdä jo sen vuoksi, että pääsee käyttämään tuollaista ihanuutta <3

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Valitettavasti yksi kiinteistövälittäjä oli tukkinut mun sähköpostin, joten meilisi ei ole tullut perille:( Laita uutta pliis!

   Poista
 6. Kiitos kivoista kommenteista ja terveiset pohjoisesta jossa olen työmatkalla jo hieman koti-ikävää potien:)

  VastaaPoista
 7. Meillä on tuo samainen fleece, mutta jäänyt niin harmittavan vähälle käytölle :/ Kun ei täällä tule paljon shoppailtuakaan lasten kanssa. Enemmän tulee pidettyä avattavia takkeja/fleecejä tms. Harmi.

  Mulla on tullut niin ähky ruskeaan ettei se meinaa upota millään... Tai no joku tietty vaate on ihana ruskeanakin, ja tuohon fleeceen nimenomaan passaa ruskea :) Mutta muuten ruskea-vaaleanpunainen alkaa olla aika nou nou meille :) Harmi kun uusi Racoonin mallistokin olis nyt sitä tulvillaan. Mutta ei vaan iske :/ Se välikausitakki on ainoa mietä pohdin meille.

  VastaaPoista