maanantai 30. tammikuuta 2012

Sisustetaan asusteilla



Mietteellä on pienen pieni huone. Kahdessa sydänkoukussa roikkuu kaikenlaista tuikitärkeää,
kuten keijunsiivet ja nallereppu. Myös 1-vuotisjuhlamekkoa pidetään esillä.





Lili Gaufretten tylliunelma (vas.) on vielä pitkään liian suuri.
Antaa sen keikkua vielä hetken väripilkkuna oven päällä ja laitetaan se sitten kaappiin odottamaan
pikkuneidin kasvua. 

Vaaleanpunaista huonetta olen yrittänyt sisustaa myös ripauksella vihreää,
joten Noa Noan mekkoakaan (oik.) en raaskinut heti piilottaa kaappiin.
 




Hyllykön päällä asustelee Monsoonin kenkäpari
ja naulakossa roikkuu prinsessan vaaleanpunainen kruunu. 
Molemmat muuten kirppislöytöjä.
Käsilaukut eivät ole tällä kertaa esillä
vaan niitä säilytetään kauniissa Monnalisan polka dot -paperikassissa.

19 kommenttia:

  1. Kaunis pienen prinsessan huone :)

    VastaaPoista
  2. Kivan näköisiä yksityiskohtia Mietteen huoneessa, varsinkin toi seinähylly on hieno. Tuollainen sopisi myös meidän pikkuneidin huoneeseen:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu toi seinähylly on melko uusi hankinta ja pieneen huoneeseen oikein sopiva.

      Poista
  3. Kivalta näyttää ja ihana tuo noa noan mekko!
    ( Laitoin uudestaan mailia. :) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Olipa ilo päästä pitkästä aikaa lukemaan teidän kuulumisia ja katsomaan kauniita kuvia!

      Poista
  4. Voi miten söpn näköistä :)!
    Mistä on muuten viimeisen kuvan hyllykkö jossa alapuolella naulakko? IHANA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Toi hyllykkö on Ikean keittiösarjaa eli todellisuudessa astia/lautashylly:) Minusta se on kuin luotu kaikille pienen tytön aarteille ja rakkaimmille satukirjoille:) Me ollaan vähän outoja koska Mietteen huoneesta löytyy myös Ikean kylpyhuonekaluste:D

      Poista
  5. Meillä lastenhuone myös todella säälittävän pieni ja vain poikamme käytössä. Nyt tänään roudasin hoitopöydän pois tilanjakajan kanssa ja tilalle tuli ihana Second Hand vaatekaappi (tuunaus kesken) ja aivan ihana isohko maalaisromanttinen nukensänky, joka vielä matkalla meille. Siinä saavat nallet pitää seuraa toisilleen kunnes tyttö alkaa leikkiä nukeilla.

    Tänään muuttelin siis järjestystä huoneessa ja pitäisi muutama nippeli käydä hakemassa Ikeasta ja Bauhausista. Olen tuon kaltaista hyllyä miettinyt osalle pojan kuvakirjoista hänen huoneeseensa, suurin osa niistä on kirjahyllyssämme. En ole törmännyt vanhoihin lautashyllyihin, mutta löysin erään mallin lastenkalustevalmistajan sivuilta (mies lupasi nikkaroida). Kyseinen hylly olisi vienyt tilaa enemmän, mutta tuohan on aivan mainio! Kiitti vinkistä, joka tuli ihan "kreivin aikaan" : ) This must be my Lucky Day!

    Hannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että tuollainen vanha maalaisromanttinen nukensänky kuulostaa ihanalta -ja siinä just kaikki söpöimmät pehmot:) Ja onpas ilahduttavaa kuulla että postauksestani oli käytännön hyötyä. Toivottavasti sun onni jatkuu;) Toi hylly on tosiaan kätevä kun ei vie syvyyssuunnassa paljon tilaa, mutta kyllä siihen kuitenkin saa vaikka niitä pehmonallejakin istumaan:)

      Poista
  6. Yks juttu jäi kommentoimatta... ei kuulosta oudolta, heh. Minä ihastuin erääseen päiväpeittojen ja tyynyjen lepuuttajaan vai mikä lieneekään erään kerran, mutta hinta oli melkoinen, taisi olla 500 - 600 euroa.

    No, ostimme hyvin paljon vastaavan hopeanvärisen lattialla pidettävän kylpypyyhkeiden kuivaustelineen, sellaisen fiinimmän näköisen putkimaisen, kolme siipisen, joka menee kasaankin, Ikeasta. Voi kuinka on kaunis makuuhuoneessa ja kuinka paljon siihen mahtuu tavaraa kun tyynyjäkin kuusi tosi suurta ja kevyt sekä muunneltava. Sopii hyvin yhteen vaatekaappien ja muun sisustuksen kanssa myös. Mainita tuskin tarvitsee, ettei hinta ollut paha : )Kannattaa vain kulkea avoimin silmin.

    Hannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mä voisin sit varastaa ton idean -kuulostaa kivalta:)

      Poista
  7. Meillä on kans neidin huoneessa muutama mekko koristeena.. tosin ne on vanhoja tai siis pieniä niitä kaikkein kauneimpia mistä ei malttanut millään luopua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluaisin pitää mietteen ristiäismekkoa jossain näkyvillä. Se oli sellainen hormoonihuuruissa tehty ostos, suurinpiirtein käsin ommeltu ja silkkinen (eli todella kallis) mutta enhän mä uskalla sitä esillä pitää, kun pelkään että se menee pilalle:) Meillä on kyllä muuten lähes kaikki vanhat vaatteet kierrätetty eteenpäin, eli meillä roikkuu pienten sijaan ne liian isot vaatteet esillä;)

      Poista
  8. Onpas suloisen näköistä :) Ihana oma huone.

    Meillä on parin viikon päästä tiedossa huoneiden uudelleenjärjestelyä, meidän tyttönen saa nyt oman huoneen. Tuo hyllyidea on mahtava, kivasti teillä lempikirjat ja muut tärkeät siinä esillä. Ja Keijutarrat(ovatko tarroja?) ovat kauniit ovessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas ihanaa kun tyttönen saa oman huoneen -yllättävän paljon siitä huoneen laitosta se äitikin nauttii;) Toi Keijukuva on sellainen siirrettävä kuva, eli lähtee hyvin pois ja vedellä kastelemalla sen saa takaisin. Tykkään kovasti!

      Poista
  9. Ihana huone Mietteellä :) Tuo asusteilla ja vaatteilla sisustaminen on kyllä helppoa. Ovathan nuo pikkutyttöjen vaatteet muutenkin ihan aarteita, kuka niitä piilotella viitsisikään :D

    Voi olisipa meilläkin enemmän huoneita, jotta saisi Pumpsukalle oman..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Suhteellisen vähän tuota huonetta muuten käytetään muuta kuin nukkumiseen, eli ei se ihan pakollinen kyllä olisi:) Toisaalta on ihanaa kun on joku vaaleanpunainen maailma mihin voi välillä sujahtaa...

      Poista
  10. Ihanan vaaleanpunainen huone, olematta liian äklö. Meillä on toi sama hylly keittiössä ja oon ihan ihastunut siihen, mutta kiitos tästä ideasta, että senhän vois laittaa tyttöjen huoneeseenkin :)

    VastaaPoista