maanantai 12. maaliskuuta 2012

"Äiti, mun nenästä putoo nuhaa"

Nyt on iskenyt joku kunnon sairasteluaalto. Ollaan koko perhe oltu kipeinä viikonloppu ja sairastelu jatkuu edelleen. Jopa Mietteellä nousi kuume niin korkeaksi eilen illalla, ettei tyttö jaksanut kuin makoilla vuoronperään isin tai äitin sylissä. Leikin tarve on kuitenkin niin suuri, että tyttö halusi pidellä taskulamppua kädessään -muuhun ei energia riittänyt.

Miete halusi jo ajoissa nukkumaan "isoon sänkyyn". Kuuma kekäle painautui ihan minuun kiinni ja pääkin piti saada mielellään samalla tyynylle (tai oman pääni päälle!). Oma nukkuminen oli vähän niin ja näin ja lisätään siihen stressi vielä niistä asioista mitkä lykkääntyvät sairastelun vuoksi... Onneksi kuulkaa tekniikka on niin kehittynyttä, että pääsen tänään osallistumaan vointini mukaan aluekokoukseen, joka järjestetään verkon yli. Webbikameran jätän kyllä suosiolla kytkemättä, sillä kenenkään ei tarvitse nähdä mun flunssalookkia;)

Mietteelle ei ruoka maistu ja mehua kuluu. Onneksi emme luovuttaneet viimevuonna ihan kaikkia tuttipulloja oravavauvoille, sillä nyt niille tuli käyttöä kun tyttö meinasi ruveta myös juomalakkoon...
Laitetaan nyt kuvitukseksi  meidän pomp de lux -suosikki tämän kevään mallistosta. Saapa nähdä jääkö näitä aleen -en ole nimittäin vielä sortunut tekemään tilausta!

10 kommenttia:

 1. Voih sentään, paranemisia myös sinne teidän pikkuiselle ♥ Kyllä on sitkeää pöpöä nyt liikenteessä! Tuli tuttipullosta mieleen, että meillä ihan ykkösjuttu kipeiden lasten kanssa on pillit! :D En tiedä mikä siitä tekee niin jännää, mutta jos pillin laittaa vesilasiinkin, se hupenee alta aikayksikön, vaikka muuten tulisikin irvistyksiä. Vedelle, mehulle tai mitä ikinä ollaankin kokeiltu, hih :)

  VastaaPoista
 2. Voi meilläkin lapsenlapsi sairastellut ja tuli mahatautiin meillä ollessaan, nyt sit on äitinsä ollut siinä ja minä sain sen taudin eilen 8(
  Ihana tuo mekko! Minä tilasin noi housut, sadepuvun, sortsit ja caprilegginsiä sieltä. Kaikki käy sit mekkoihin, jotka syksyllä ostin alesta - Siellä on niin ihania vaatteita tytöille!
  Paranemisia!
  -päivi-

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista koko porukalle:)

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista koko poppoolle!

  VastaaPoista
 5. Moikka, voi vitsit, jaksamista sinne. Meillä on Aéon ollut jo pitkään koko ajan jonkun pöpön pauloissa. Tällä hetkellä yskä tekee taas paluutaan. Se ei hellitä sitten millään. -Tiina

  VastaaPoista
 6. Voi ei!Pikaista paranemista sinne!Hei, olitkos se sä kun kyselit sitä meidän noa noan pilkullista talvisettiä?Tässä saa ehkä kohta ruveta laittamaan toppaa pois ja yritän päästä kärryille kuka mitäkin on "varaillut" ;)

  VastaaPoista
 7. Meillä on myös ollut tänä talvena kolme flunssaa ja se on jo aikas paljon, ainakin minulle. Monta viikkoa meni sairastellessa, mutta kumma kyllä vauva säästyi.

  Minä olen jo palauttelemassa PdL:n lähetystä sillä muutaman vaatekappaleen otin värissä cream (muistaakseni on tuolla nimellä) ja on aivan kummallinen värisävy, ei käy yhtään meidän toisi vaalealle tytöllemme enkä tykkää itsekään. Harvoin palautan mitään, mutta nyt on kyllä niin oudot, että pitämättä jää. Muut jutut olivat kyllä ihania.

  Kaiken lisäksi on laskutettu kaikesta mitä tilasin ja mitä on lähetyslistassa, mutta silti yksi tuote puuttuu kokonaan. Täytyypä reklamoida ja palautella.

  Olen aivan naatti, sillä huomenna pitäisi saada nuo pienet vaatteet ja muut lasten jutut paikalliselle lastenvaatekirpparille myyntiin. Aikas raskasta oli kasata ja hinnoitella tuota määrää kun mies oli työmatkalla ja poika mummilassa, tyttömme kaipasi seuraa koko ajan joten kaikki tekeminen jäi päiväunien aikaan tai öiksi, huh!

  Hannele

  VastaaPoista
 8. Lisäys edelliseen viestiin eli nyt kaivoin uudelleen tuon lähetyksen, jonka mies haki tänään tehdäkseni heti valituksen ja itse asiassa tuotteita puuttuu kaksi. Onkohan muilla ollut vastaavia ongelmia?

  Hannele

  VastaaPoista
 9. Hei, meillä on myös joulukuun -09 tyttö :) Olen ollut pitkään vakkarilukija ja aiemmin myös anonyymina viestitellyt. Nyt näin oman nimimerkin takaa :) Ihana blogi sinulla!

  Meidän tytöllä nousi ihan hetkessä pari viikkoa sitten kuume neljäänkymppiin, mutta laski myös neljässä tunnissa pois. Ihan ihmeellinen juttu. Sen koommin hän ei ole ollut flunssainen, mutta muu perhe kyllä (ilman tuota kuumetta).

  VastaaPoista