sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Päivän asu ja kirjasuositus
Mä olen huono käyttämään Mietteellä hameita. Jotenkin vaan mekko ja sukkikset tai leggarit on enemmän meitä. Tässä kuitenkin yritystä Espritin hameen ja paidan muodossa. Hameen alla me&i:n leggarit. Kädessä Lussi (eli Jussi).

Tosta ensimmäisestä kuvasta näkee paitsi päivän asun, myös sen ettei meillä imuroida turhan usein ja meillä säilytetään kirjoja lattioilla...Sotkuisen kuvan ansiosta muistui kuitenkin mieleeni suositella tuota kirjaa teillekin. Se on erikoislääkäri, tutkimusprofessori Pentti Huovisen palkittu Heippa täällä bakteeri! -kirja, jossa Sulevi seikkailee ja kertoo tärkeitä asioita niin hyvistä kuin huonoista bakteereista. Kirjan ansioista Miete osaa mm. selittää että kakka menee pöntöstä putkistoon ja sieltä puhdistuslaitokselle - ja tietää että uima-altaasta ei saa juoda vettä :) Kirjan tekstisisältö ei toki kokonaisuutena ole ihan 2-vuotiaalle suunnattu, mutta kivoja kuvia siitä löytyy ja rehellisesti sanottuna hyvää kertausta ihan aikuisellekin;)
Lisäinfoa kirjasta saat mm. THL:n sivuilta tai WSOY:lta.

6 kommenttia:

 1. Onpas kivan näköiset vaatteet, ihanasti neiti samanlaisissa vaatteissa kuin paidan kuvassakin :)Ja pölyjähän ei kukaan kuvasta olisi huomannut, niitä on meilläkin ja varsinkin kun keväällä vielä aurinko paljastaa ihan kaiken!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia:) Onneksi keväällä usein iskee myös se siivousvimma... itselläni on projekti hankkiutua kaikesta ylimääräisestä tavarasta eroon!

   Poista
 2. Söpö on tyttö ja asu.

  Löysin muuten sun pöydän paikalliselta kirpparilta : ) Vahinko vain minun kannaltani, että oli jo paljon myyty eli löysin vain todella hyväkuntoiset kultaiset tossut ja kirjan lasten letkautuksista.

  Poikamme 4,5-vuotta kysyi perjantaina: "Muuttuuko ihminen kakan väriseksi kun se kuolee?". No, mitäpä muuta siihen voi sanoa - "Kyllä". Tähän hän totesi, että kun ihminen kuolee se laitetaan arkkuun ja haudataan maan alle ja sitten se muuttuu luurangoksi. Hyi, luurangoksi. Luuranko ei puhu, eikä syö eikä liiku eikä tee mitääään".

  Äsken kävin katsomassa Iltalehden sivuja ja kysyin mieheltäni lukiko hän tuosta asteroidista. Poikani hyökkäsi heti koneelleni ja vaati saada nähdä kuvan, vaikka en halunnut sitä heti näyttää, ettei kysele mitä siinä lukee kun juttu oli hieman pelottava.

  Onneksi ei vaatinut muuta kuin nähdä kuvan ja heti tokaisi kuvaa katsoessaan, että: "Tuollainen asterootti törmäsi aikoinaan maahan ja tappoi dinosaurukset". Fyysikko ainesta, fyysikko ainesta tai sitten katsonut liikaa dinosaurusjuttuja ; )

  Hannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas hauska sattuma että löysit meidän pöydän -tai siis tunnistit sen meidän pöydäksi:) Mulla ei riittänyt aika hinnoitella sinne enempää vaatteita vaikka niitä on vielä reilusti. Saattaa olla että täytyy vielä tehdä yksi huutisurakka lähiaikoina...plääh!

   Teillä on fiksu poika:) Todellakin pureutuu ihan noihin syvimpiin kysymyksiin...Noita lasten letkautuksia ja pohdintoja kannattaa kyllä kirjoitella ylös, jopa meidän kaksivuotiaasta on ihana kuunnella mitä hän teki ja sanoi "vauvana".

   Nyt täytyy rientää tekemään palapeliä nuhaisen pikku kuumepotilaan kanssa...

   Poista
 3. Huutikseen vaatteita vaan! :) Olen huudellut sulta kaikkia ihanuuksia :)
  Pakko oli kommentoida oikeastaan siksi että meidän neidillä on tuollainen samanlainen pehmolelu, nimeltään Lilli :)

  Ihanaa kevättä!
  :) Miia

  VastaaPoista
 4. Voi kun söpö Miete ja niin söpöt saparot:)

  VastaaPoista