perjantai 30. maaliskuuta 2012

aPUUVA!

Mä en pääse tällä hetkellä kommentoimaan omaan enkä lähestkään kaikkiin blogeihin. Mulla ilmestyy kommenttiboksin alle punainen teksti "valitse profiili" ja siinä vieressä on joku vetovalikko missä on pelkkää tyhjää! Osaisko joku auttaa mitä mun pitää tehdä? Auttaisikohan jos siirtyisi siihen vanhaan kommentointisysteemiin -löytyy varmaan jostain asetuksista...?

Ei mulla sit muuta kuin että hyvää viikonloppua. Meillä on haettu pääsiäistunnelmaa koristelemalla pajunvitsoja värikkäillä höyhenillä, laitettu kuistille ja keittiön pöydälle keltaiset kukat, ja tänä aamuna huomasin, että rairuoho on lähtenyt vihdoinkin kasvamaan! Kovasti myös odotellaan kukkoa munimaan... Yksi tärkeä pääsiäisvalmistelu on tietenkin virpomislorun harjoittelu, joka menee tällä hetkellä näin: "Minulle pitsa, äitille palkka!". Kyllä tuolla lorulla kelpaa mennä naapureitten ja sukulaisten ovia kolkuttelemaan;)

5 kommenttia:

 1. Oletko kokeillut toisella selaimella, itelläni tekee joskus ie:llä noin ja jos olen kirjautuessa laittanut ruksin kohtaan pidä minut kirjautuneena niin saattaa tehdä tuota samaa, joten kannattaa kirjautua kokonaan bloggerista ulos ja ottaa se täppi pois siitä ruudusta.
  Tässä oli minun vinkit, muuta en osaa sanoa ongelmaan. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana pitsaloru ;D

  Mä en tiedä muuta noista kommenteista, kuin että yks päivä ei toiminut mullakaan, kommentointikentät eivät avautuneet ollenkaan, latasi sitä vaan koko ajan :-/ Nyt toimii taas normaalisti. Mozillaa käytän.

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Surffaatko nettiä I.E:llä (Microsoftin Internet Explorerilla)? Sen kanssa on paljon ongelmia täällä bloggerissa. Suosittelen lataamaan koneellesi joko Firefoxin tai Chromen selaimen. Esimerkiksi tästä:
  https://www.google.com/chrome?hl=fi

  Hyvä tuo pääsiäisloru! :-D

  VastaaPoista
 4. Mulla on töissä ihan sama juttu, siellä Explorer selaimena. Kotona ei ole koskaan ollut toisella selaimella ongelmaa, mutta töissä tosiaan jo vissiin vuoden...

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kaikille kommentoijille:) Onpas hassua, että aiemmin mulla ei IE toiminut pätkääkään blogatessa ja vaihdoin mozillaan. Nyt tulin huvikseni kokeilemaan IE:a ja nyt näyttää taas homma pelittävän. Jee! Surffaan todella paljon työkoneelta, eikä mulla ole lupaa ladata tuota chromea. Mutta toivotaan että homma pelittää taas jatkossa... Terveisin tietokonenero ;)

  VastaaPoista