maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kevät toi kevät toi haalarin

Edelliseen postaukseeni viitaten, näyttää siltä että postauksen teko vaatii Mozillan käyttöä, mutta kommentointi sujuu parhaiten IE:lla. Kaikkea sitä... Mutta mennäänpä muutamaan keväiseen kuvaan ilman sen kummempaa punaista lankaa.


Tällaiset tamineet kaivettiin esiin viimeviikolla. Ticketin vk-haalarin alla on välikerroksena neuletakki ja fleecehousut. Dinohattu on juuri sopiva näillä keleillä, viime keväänä meillä jäi nuo yksinkertaiset fleecemyssyt lähes käyttämättä, sillä melko nopeasti niistä tuli liian hiostavia.


Neiti oli ihan tohkeissaan "keväthaalalista" ja ennen kaikkea noista vihreistä hanskoista! Hoitotädille oli kerrottu moneen kertaan, että "äiti osti minulle nämä" tai "äiti haki minulle vintiltä lukkaset". On se kiva että parin euron alehanskat tuottavat noin suunnatonta iloa:) Luulen että se johtuu poikkeuksellista väristä.


Eikä sitä hiekkaista pihaa ja kevättunnemaa kauaa ehditty kokea, kun saatiin talvi takaisin. Tänä aamuna oli ihan yhtä tuskaa raahautua luminietosten halki autolle. Minä kirosin sisäisesti lapseni iloitessa "Ihana ilma!". Niin paljon olisi opittavaa kaksivuotiaan tavasta katsella maailmaa...

6 kommenttia:

 1. Ihana Miete.

  Nöpölläkin on kokopinkki keväthaalari, mutta ei olla vielä kertaakaan päästy kokeilemaan ulkona. Kyllähän sen aika vielä koittaa.

  VastaaPoista
 2. Kiva haalari ja varmasti vähän pirteyttä tuo nuo vihreät hanskat :) Se on jotenkin ihanaa, kun lapset osaavat iloita niin pienistäkin asioista ja sellasista, mitkä meitä vanhempia ei aina niin innosta!

  VastaaPoista
 3. Onpa pirtee vk-asu :) ootko neidille kokeillu sielä sormikkaita? Mein 2-vee innostu niistä niin että äiti meinas tikahtua nauruun ku toinen oli niin tohkeissaan.

  VastaaPoista
 4. Hih, ei ollut meillä ihan noin voimakasta reaktiota, mutta jossain vaiheessa soviteltiin kyllä hanskoja ja toki tyttö oli niistä kiinnostunut:)

  VastaaPoista