sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Naamiaiset ja valinnanvaikeus

Vappuaattona on Mietteellä perhepäivähoidon kautta järjestetty naamiaisjuhla. Puputytön asua on nyt käytetty sekä naamiassynttäreillä että pääsiäisenä, joten tälläkertaa kokeillaan jotain muuta. Mun elämä on vissiin aika helppoa kun jaksan vaivata päätäni sillä puenko tyttöni keijuasuun vai peikkotytöksi;) Keijuasun piti olla itsestäänselvyys: valmiina kun olisi ihanat serkkutytön valitsemat siivet taikasauvoineen ja Pomp de Luxin tylliunelma joka on kuin tehty pienelle Usvametsän keijulle. Satuin kuitenkin kirppiksellä törmäämään ihastuttavaan peikkotytön asuun, joka oli kuin tehty Mietteelle!

Siis keiju vai peikko, kas siinäpä pulma! Ja jotta tämä menisi vielä vaikeammaksi niin muistin aivan ihanan kummitädin ulkomaantuliaisen: pitäisikö Mietteen sittenkin pukeutua pikku japanittareksi?


Tuo mekon väri sopii just eikä melkein keijujen eteeriseen maailmaan...ja ripaus hopeaa täydentää kauniisti vihreää värimaailmaa.Peikkotytön mekkoon kuuluu myös hurmaava myssy ja takapuolella on veikeän hännän lisäksi kukkakankaisia paikkoja.Japanilaisneidon "kimono" on mielettömän kaunis Mietteen yllä. Viuhka käteen, hiukset "nutturalle" ja mustat samettitossut jalkaan -siinäpä olisi kerrassaan suloinen pieni japanitar.

Japanittaren asun joudun jättämään pois laskuista, sillä se ei ole pienten lasten keskuudessa vielä niin tunnistettava hahmo, eikä Mietekään oikein ymmärtäisi mitä hän esittää. Niinpä valinta tehdään keijun ja peikon välillä -ja luonnollisesti neiti itse on esittänyt oman näkemyksensä asiaan:) Pidän teidät kuitenkin vielä jännityksessä ja palaan asiaan vappuaaton kuvamateriaalin kera!

1 kommentti:

  1. Olis kyllä itelläkin vaikeuksia valita noista! Kun näin ton keijuasun tuntui et sehän olis juurikin hyvä, mutta sitten kun kuviin ilmestyi peikkopuku, näin mietteen siinä just täydellisesti eikä toi kimonokaan huono ole :D siispä odotan innolla minkä lopulta valitsitte, hyvä se jokatapauksessa on :)

    VastaaPoista