torstai 10. toukokuuta 2012

Kaikki laivaan hiiohoi!

Niin siis että jatketaan kesävaatteilla. Tällä kertaa vangitsin kuviin välähdyksen Mietteen merihenkisistä vaateparsista.Ah, noi molemmat shortsit ovat ihanimmat mitä ajatella saattaa! Kesä tule jo! Raidalliset shortsit on ostettu Bulgariasta (merkkiä jotain) ja Lilin shortsit tilattu (jostain) nettikaupasta alehintaan. Mä en oikeesti ikinä muista vaatemerkkejä (tai jos luulen muistavani niin sekoitan ne:)) enkä nettikauppojen nimiä...

Molemmat shortsit ovat aivan ihanan malliset ja yksityiskohdat ovat just eikä melkein. Luonnollisesti värimaailmakin on sitä mihin ihastun joka kevät aina uudelleen. T-paidat ja neuletakki ovat molemmat H&M:n takuuvarmaa valikoimaa.

Oma kesävaatetilanne onkin sitten vähän heikommilla kantimilla. Ostin eilen sellaiset lenkkarit joilla saa pienen pepun HAHA. Haluutteko nähdä kuvan? (siis niistä lenkkareista:))

6 kommenttia:

 1. Ihania! Varsinkin nuo nappishorsit.
  Meillä on tänä kesänä ensimmäistä kertaa ikinä sinistä kesävaatteissa (ja ylipäätänsä missään vaatteissa). Se on tosi helppo yhdistellä ja kaunis ihan sellaisenaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Sininen on niin raikas ja suomalainen väri:)

   Poista
 2. Tosi kivoja kesävaatteita. Meillä on tuo lintupaita ja se on tosi kiva. Mutta oi noita Lilin shortseja!

  Mitkäs lenkkarit...? Nyt heräsi kiinnostus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin kun esittelin paitaa blogissasi, se on niin söppänä! Lekkarit on Reebokin easytonet:)

   Poista
 3. Moikka, melkein joka päivä käyn hypistelemässä meitin neidin kesävaatelaatikolla. Vielä en ole ole ottanut esiin. Nuo siniset Lilin shortsit on tosi nätit! Aivan ihanat. Mä kävin juuri tässä yksi päivä läpi omia kesäkuteita. Osan vein suoraan kirppikselle ja loput järjestin siiteihin pinoihin. Jotain puutteita olisi.

  Voithan sä ottaa ennen ja jälkeen kuvat pepustasi ja näyttää sitten tuloksia ylpeänä *hehheh*! -Tiina -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, veikkaan ettei julkaisukelpoisiin ennen-jälkeen kuvin päästä koskaan:D Niitä neidin kesävaatteita kannattaakin hypistellä säännöllisesti, itselläni ainakin tuppaa unohtumaan mitä kaikkea meiltä jo löytyy. Nytkin tilanne on oikeastaan sellainen ettei suurinpiirtein mitään enää tarvita (tai ehkä korkeintaan yhdet valkoiset sandaalit).

   Poista