sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kaksi rusettipaitaa ja tyllihame

 Jatketaan kurkkauksilla Mietteen kesävaatteisiin. Pomp de Luxin tyllihame on I-HA-NA, mutta jäänyt aika vähälle käytölle. Toivottavasti asia korjaantuu ensi kesänä. Hameeseen on ollut jotenkin vaikea yhdistellä mitään, kunnes keksin nämä ihanat rusettipaidat.


Polkadot-rusetti-rimpsuhiha-teepaidassa yhdistyy kaikki ihanat elementit! Löysin printtipaidan viime kesänä etelänmatkalta ja ostin jemmaan. Todella suloinen ja näyttävä t-paita mielestäni.


Jo viimekesänä H&M:n mallistossa oli kokovalkoisena tuota suloista "silkkipaitaa". Nyt ihastuksekseni rusettiin oli lisätty beigen värisiä pilkkuja. Vilpoinen paita on ihana kuuman kesäpäivän vaatevalinta. Mulla on muuten ihania lukijoita kun Appelsiinimyssy ja mansikkapöksy -blogin Vadelmia kävi vinkkaamassa mulle paidasta muistettuaan että samanlainen paita oli jo viime kesänä meillä käytössä:)

8 kommenttia:

 1. Hyvä, että miellytti! Tietenkin muistin rusettipaidan, kun tästä blogista löysin sen meille viime kesänä ja pääsee nyt tänä kesänä käyttöön. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo H&M:n paita, voisi kotiutua meillekin! :)

  Kaunis on myös Pomp de luxin hame.

  VastaaPoista
 3. Tuo paita on ihana, pitää käydä ensiviikolla tekemässä täsmäisku koska yhdet rippijuhlat lähestyy uhkaavasti. keksi kriisin koska en löytänyt mitään sopivia vaatteita tytölle, jotka sopisi yhteen.. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kaikille kommenteista, sainkin jo kuvaa tyllihameesta ja H&M:n paidasta ihan livenäkin, siitä postaus tulossa:)

  VastaaPoista