keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Maailman kauneimmat legginsit

Käyn silloin tällöin ihastelemassa My Rocking Wardrobe -nettikaupan älyttömän söpöä vaatetarjontaa, mutta en ole koskaan tehnyt sinne tilausta. Viime kesänä Bulgarian matkalla tein Mietteelle pari vaatelöytöä, joiden tyylistä minulle tulee kyseinen nettiputiikki mieleen. Leggarit ovat talvehtineet lämpimässä pikku pesässään koko pitkän talven ja nyt sain kaivaa ne vihdoin esiin...Siis ihan hillittömän hienot!
Oih!

19 kommenttia:

 1. No on ihanat :) Mistäs päin Bulgariaa ja minkälaisesta liikkeestä löysit ja oliko kalliit? Jos vaikka sattuis joskus vastaan ;) Vai ostitko joltain markkinoilta tmv?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, en muista enää yhtään minkäniminen putiikki oli kyseessä, se oli sellainen ostoskeskuksessa oleva lastenvaatekauppa kuitenkin. Markkinoilta ei oikein mieleisiä vaatteita löytynyt mutta niistä isojen kaupunkien (oisko ollut Burgas) ostoskaduilta löytyy tosi kivoja kauppoja:)

   Poista
 2. Eikä miten ihanan hellyyyttävät legginsit!! :)

  VastaaPoista
 3. No todellakin, aivan ylisöpöt! Täytyypäs käydä kurkkaamassa valikoimaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyikö mieleisiä? Mun mielestä siellä on aivan ihania ja persoonallisia vaatteita, mutta en ole sitten lähtenyt tilaamaan, postaritkin on todennäköisesti aika kovat...

   Poista
  2. Hei, noista postareista sen verran, että ovat sivujen mukaan kiinteä 4,95 Australian dollaria eli tämänhetkisen kurssin mukaan n. 3,85 euroa kaikkialle maailmaan. Ei paha :) Ja jos tilaus pysyy n. 40 e tuntumassa niin ei tule tulleja eikä alvejakaan.

   Poista
 4. Mielettömän söpöt nuo sydänlegginsit! Ottaisin meille koska vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kyllä söpöt ja itseasiassa juuri tänään ekaa kertaa neidin päällä:)

   Poista
 5. APUA!!! vähänkö söpöt!!

  VastaaPoista
 6. On kyllä kauneimmat ikinä! Ihan uus merkki tuo mulle, kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista