lauantai 21. heinäkuuta 2012

KappAhlin söpöimmät jutut



Vaikka järki sanoo, että tuollainen jumpsuit on erittäin epäkäytännöllinen 2,5 vuotiaalla pottailijalla, olkoonkin että reippaalla ja vaipattomalla sellaisella, on haalari aika vastustamaton. Ihanuuden bongasin KappAhlin tarjonnasta. Miten suloinen kotoiluasu tuo olisikaan pimenevinä syysiltoina... Oih!


Eikä ole ensimmäinen kerta kun bongaan KappAhlista jonkun todella söpön pipon. Meiltä sattuisi löytymään eräs sadeasu tismalleen samaa kuosia, hmm...


Söpöt yökkärit on (myös) mun heikkous. Mietteellä on ollut käytössä pelkästään pyjama-mallisia yöasuja, mutta tämä raikas pilkullinen mekkomalli kyllä houkuttelisi.

Taidanpa poiketa pitkästäaikaa KappAhlissa, täsmäiskun merkeissä...

10 kommenttia:

  1. Noi on kyllä hurjan söpöjä :) Meillä tosin ei toimi mekko pyjamat, neiti tahtoo housut tai ainakin sukat?!?! ennen kun suostuu menemään nukkumaan. Toi pilkullinen pipo vois kyllä meillekkin tulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tulin siihen tulokseen ettei meilläkään ole vielä yömekkojen aika:) Mäkin muuten tykkään nukkua sukat jalassa, joten ymmärrän hyvin teidän neitiä;)

      Poista
  2. Kivoja juttuja:)Varsinkin pipo on ihana, mutta taitaa olla vauvojen puolelta:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piposta löytyy koot 48/50 ja 52/54! Eli saatavilla isommallekin tyttöselle:)

      Poista
    2. Hienoa!Itse kävin nimittäin aikaisemmin kappiksella ja siellä oli vain vauvapuolella noita pipoja.Pitääkin mennä uudestaan joku päivä.Kiitos tiedosta:)

      Poista
  3. Vähän söpsä pipo! Mun heikkous on vaan haalia noita pipoja.. Mies olikin sitä mieltä, että meidän pienimmälle on syksyn jokaiselle päivälle eri pipo :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipojen määrää on todellakin liian helppo kerryttää... Tuleeko teidän niitä kaikkia käytettyä? Mä usein huomaan jokatapauksessa jumittuvani niihin tiettyihin päähineisiin -niinpä aina päätän, että vähemmälläkin pärjäisi...Mut joo taas tuli sorruttua tuohon pilkulliseen pipoon:)

      Poista
  4. Kiitos vinkistä! Olen huono ostamaan asusteita ja ärsyttää, kun niitä pitää aina viime tingassa jaakata jostain netistä eikä silti löydy. Tuo pilkkupipo sopisi varmaan hyvin ainakin Cupcaken takkeihin, ja KappAhl on ihan kulmilla.

    VastaaPoista
  5. Useimpien Cuppiksen vaatteitten kanssa tuo pipo olisi varmasti ihana! Meillä on Ticketin sadeasu tismalleen samaa kuosia ja ajattelin yhdistää sen kanssa -ellei sitten ole vähän liiankin mätsäävän näköinen;)

    VastaaPoista