maanantai 27. elokuuta 2012

Päivän kettuasu

paita Ciraf, housut KappAhl, sukat Polarn o. Pyret


Napsin aamulla pikaisesti muutaman kuvan Mietteen asusta. Kuten huomaatte, neiti innostui oikein ilmeilemään kameralle;) Nyt on muutenkin hoitoaamut (kop, kop) menneet reippain mielin, hyvä niin.

KappAhlin ohutta farkkukangasta olevat polvihousut olivat must have -hankinta kesään, mutta ne pääsivät unohtumaan jonnekin kaapinperukoille. Nyt hoidon alettua housut ovat olleet sitäkin ahkerammassa käytössä. Tavallisiin farkkuihin verrattuna nuo ovat todella mukavat päällä, ja mikä parasta, niiden kanssa sopii kivasti polvisukat, joihin olen tänä syksynä hurahtanut!

Cirafilta löytyy aina jotakin kivaa, ja tuon kettupaidan bongasin ollessani jo Prisman kassajonossa. Paita mätsää muuten täydellisesti Ikean pehmokettuun, joka onkin ollut jo pitkään se kaikkein tärkein pehmolelu.

5 kommenttia:

  1. Ihana :) Ja mahtavat saparotkin!

    Meillä on muuten samat pökät. Heh, ostin ne hyvällä kasvunvaralla ja niinpä me saatiin käyttää koko kesä ihan täyspitkiä farkkuja :D
    Nyt pikkuhiljaa alkavat olemaan vähän lyhyempää mallia. Polvisukat täytyykin vielä hommata!
    Mites muuten - pysyykö nuo sukat hyvin ylhäällä vai rullaantuuko makkaralle?

    VastaaPoista
  2. Meilläkin muuten noi housut taitaa olla kokoa 104 eli varmaan menee ensi kesänäkin (käytössä nyt virallisesti koko 98):) Nyt kun tulit kysyneeksi niin vasta tajusin, että nuo sukat todellakin pysyvät hirmu hyvin "paikoillaan" ja ovat aika paksua materiaalia. Suosittelen! H&M:llä on muuten myynnissä tummansinisiä ja vaaleanpunaisia pitsipolvisukkia, aika ihania nekin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja täytyy vielä fiilistellä, kuinka kivat nuo housut ovat talvellakin joidenkin nättien kuviollisten sukkahousujen kanssa:) Mut nyt mä painun nukkumaan!

      Poista
  3. Tosiaan Cirafilla on usien hauskoja paitoja. Poitsulla ollut kesän aikana pari Cirafin paitaa lemppareinaan ja ihan luxushyvin on kestäneet; ihan kuin uusia edelleen!

    Meillä olisi vino pino polvihousuja. Nöpö ei suostu pitämään :(

    VastaaPoista
  4. Meillä on tytöllä myös tuo samainen kettupaita. Ja se on aivan ihana!!

    VastaaPoista