keskiviikko 19. syyskuuta 2012

H&M:ää äidille


Innostuin tekemään pienen tilauksen H&M:lle ja tällä kertaa nimenomaan itselleni! Kollaasin asu huutaa enää sellaista syvän viininpunaista kiiltonahkalaukkua, esim. Vuittonilla olisi kivoja;) Kuvan harmaat avokkaat olen ostanut jo aiemmin suoraan myymälästä. Nuo legginsit ovat mielestäni upeat ja onhan se nyt pakko testata saisinko ne toimimaan esimerkiksi pitkän harmaan neuletunikan kanssa. Mulla on nyt joku ihme villitys kuviollisiin housuihin, vaikka vartalon malliltani olenkin sellainen, ettei niitä reisiä nyt kannattaisi vartavasten korostaa;)

No, reisien muodoista huolehtikoon juoksuharrastukseni, ja H&M:ltä sainkin tilattua syys-talvikauteen edullisen juoksuasun. Täytyy varmaan kiskaista tuohon päälle vielä sellainen hurjan tyylikäs neonkeltainen huomioliivi, yleensä kun pääsen (tai viitsin lähteä)  juoksemaan vasta iltapimeällä.

6 kommenttia:

 1. Kiva tuo harmaa neuletunika! Tuota juoksuasua katsoin itsekin, mutta en vielä ainakaan tilannut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan paketti tulee perille, juoksen heti testaamaan asua ja kerron sitten oliko hyvä:)

   Poista
 2. Kiva vinkki! Olen itsekin juoksukamppeita vailla, joten pitänee katsoa H&M:n valikoimat myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vinkistä:) Jänskättää vähän tilasinko sopivan koon, toivottavasti...

   Poista
 3. Samaa mieltä, hyvä vinkki! Täytyypä tutusta hennesin juoksuvaatteisiin. Itsellä juoksuhommelit todella alussa pitkän tauon jälkeen, mutta motivaatio uudelleen aloittamiseen on aika korkealla. :) Sulla on muuten mielenkiintoinen tuo Tahtotila-blogi. Olen käynyt sitä säännöllisesti lukemassa. Se on osaltaan nostattanut mun motivaatiota, joten kiitos sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas ilahduttava kommentti, että Tahtotilalla on ollut motivaatiota lisäävä vaikutus:) Kun vaan aikaa olisi enemmän, tykkäisin kirjoitella niiiiin paljon enemmän liikunnasta ja syömisistä + panostaa vähän siihen visuaaliseenkin puoleen. Tsemppiä kovasti juoksun uudelleen aloittamiseen!

   Poista