torstai 13. syyskuuta 2012

If she were he


Pojan housut ja neule Pomp de Lux, muut vaatteet H&M

Mun on pitänyt jo pitkään tehdä postausta kivoista poikien vaatteista. Kokosinkin tähän muutamia juttuja, jotka vois olla kivoja syksyyn jos Miete olisikin Aatos:) Tummansininen ei ole mielestäni lainkaan tylsä väri -sen enempää pojilla kuin tytöilläkään. Poikien sinisiä vaatteita piristää tosi kauniisti kamelin väriset housut ja ihanat oranssiin tai sinapinkeltaiseen taittuvat sävyt. Kangashousujen lisäksi tarvittaisiin jotkut oikein päheet farkut;) Esim. Nextin valikoimissa on mielestäni kivoja vaihtoehtoja.

Printtipaita eksyi kollaasiin lähinnä värimaailmansa puolesta, mutta kieltämättä pojalle tulisi ehkä herkemmin valittua "rajuja" printtipaitoja kuin tytölle. Lisäksi kaikki poikien (ja myös miesten) neuleet ovat mielestäni ihania. Myös kauluspaidat ja slipoverit ovat aika vastustamattomia, vaikkei niitä näihin kollaaseihin eksynytkään.



Ripaus punaista saa sinisen hehkumaan! Ylläoleva asu on miltei käsinkosketeltavan mukava pikkumiehen kotoilu- ja hoitopäivän asu. Tosi nätti ja rauhallinen kokonaisuus olematta liian pliisu.



haalari Mini Rodini (kuva Pikku Mineasta), asusteet Next

Mini Rodinin toppahaalari on tosi hauska. Kuosi on unisex, mutta tytön kohdalla suosin vähän romanttisempaa linjaa. Sen sijaan jos olisin pojalle toppaa valitsemassa, tämä olisi aika ohittamaton! Asusteiksi valitsin kuvaan Nextin suloisen neulesetin, joka pehmentää haalarin mustavalkoista ilmettä. Ruskeat nahkakengät olisivat piste iin päälle (huomaattehan että haalaristakin löytyy tuollainen ruskea nahkamerkki:)). Kuvan punaiset kengät eivät ole kyllä yhtään minun makuuni! Harmoonisten neuleasusteiden lisäksi haalariin voisi etsiä myös mustat talvikäsineet ja pirteän punaisen päähineen.

Miltäs mun poikavaatemaku vaikuttaa? :)

6 kommenttia:

  1. Osalta likelle samanlaiselta kuin minulla. :) Paitsi etten tykkää Bamsesta ja Karvisesta vaatteissa, eikä varmaan noita vaatteita, joissa on oranssia, tulisi hankittua.

    Ekan kollaasin keskimmäinen neule valkopohjaisena on tulossa mulle. Lindexin housut ovat tosi nätit ja Mini Rodinin haalari oli tietysti pakko hankkia pojalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väreissä vaikuttaa kyllä paljon se, miltä ne näyttävät lapsen päällä. Mun silmään toi sininen ja keltaoranssi on upea, mut eihän sitä tiedä miten se värimaailma livenä toimisi:) Ei ole muuten munkaan ykkössuosikkeja Karvinen tai Bamse mut silti noi poiminnat on musta jotenkin mageet:) Bamsea ei muuten paljon blogeissa näy, mutta oon huomannut että huutiksessa se on kovin suosittu!

      Se pomppiksen valkopohjainen neule on I-HA-NA, ja vautsi vau mikä haalari teille on tulossa. Minkälaisia asusteita olet siihen ajatellut?

      Poista
    2. Yksi valkoinen ja toinen konjakinvärinen hattu, molemmat ihan simppeleitä. Mustat hanskat. Punainen on myös harkinnassa.

      Poista
    3. Ihanalta kuulostaa myös tuo konjakinväri!

      Poista
  2. hyvältä vaikuttaa... miete vois olla aatos, hyvin on hallussa poikienkin vaatteet;) mä tykkäsin kans slipovereista kun odotin arttua mut sit kun käytännössä niitä kokeili niin ei jotenkin toiminut niin kuinka olin ajatellu ja enää en tykkää... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Slipoverit on varmaan just niitä vaatteita jotka on kivoja mut ei kovin käytännöllisiä. Kuumahan siinä poitsulla tulee jos paidan päälle on tungettu ylimääräinen liivi:) Ja sit jos tosiaan lämmintä kerrosta tarvitaan niin joku neuletakki on paljon kätevämpi... Täytyypä jatkossakin bongailla kivoja vaatteita "Aatokselle", ens kerralla vois miettiä hempeämpää linjaa... Artulla on kyllä aina viimesen päälle suloiset vaatteet!

      Poista