sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Ihastuttavat sisätossut

Booztilla saa 3.10. saakka -15% alennuksen ihanasta tanskalaisesta Petit by Sofie Schnoorin lastenvaatemallistosta. Itse olen useasti ihastellut merkin kenkiä ja erityisesti nuo nahkaiset sisätossut ovat aivan mielettömiä. 






Ihanat shampanjan sävyiset nahkatossut ovat todella kauniit kaikessa yksinkertaisuudessaan. Eipä muuten ole mikään ihme, että tuossa  Pomp de Luxin vaatemainoksissa on taidettu käyttää juuri noita kyseisiä tossuja. Mielestäni tämän merkin kengät ovat kuin tehty pomppisten käyttäjille!

Näistä on valitettavasti koot jo aikalailla huvenneet, ja mietinkin, että olisiko järkeä tilata koko 28 jemmaan... Pienemmistä koista jäljellä oli ainakin 24, harmi ettei se meidän neidille enää mahdu. Tossut löytyvät täältä.


Toiset ihanat ovat nuo luumun sävyiset kiiltävät tossut. Harvoin kengästä näkee heti kuvan perusteella, että ton on pakko olla ihan älyttömän miellyttävä käytössä. Ihana malli ja materiaali! Luumunsävyisenä hohtava sisätossu löytyy täältä.



Ja sitten tämä jokaisen harakkaäidin must have omalle pikku prinsessalleen, oih! Nää menis kerhotossuina minkä väristen vaatteiden kanssa tahansa, mutta hyvin myös juhlakenkinä. Tästä tarkemmat tiedot.




Niin ja jos Miete olis Aatos niin nää olis tosi tyylikkäät! Täältä:)


P.S. Postauksessa on esillä blogin yhteistyökumppanin tuotteita. Mun mielestä tällaisia postauksia on aivan ihana tehdä juurikin sellaisista tuotteista jotka saa itsellä sukat pyörimään jaloissa. Mitä mieltä te olette tällaisesta mainospostauksesta: YES, NOU-NOU vai IHAN OK?


sisältää mainoslinkkejä

10 kommenttia:

  1. Sofiet on ihania, meillä taitaa olla jo neljäs pari menossa. Koot noissa ei ole mitenkään reiluja. Meillä on nuo ylimmän kuvan malliset tossut kokoa 29 ja ulkokengissä pääosin koko 27 käytössä.

    VastaaPoista
  2. Oi että, kiitos tiedosta: toi 28 koko lähtee niimittäin siinä tapauksessa tilaukseen!:)

    VastaaPoista
  3. Hei, meillä on yksi pari näitä tossuja ja ne ovat tosiaan kokoa 26, kun muuten tyttö käyttää kenkiä kooltaan 24-25.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin tosiaan tuon koon 28 jemmaan, voi olla että koko on vielä reilu (nyt käytössä koko 25), mutta elättelen toiveita että ovat mahd. pian käytettävissä. Onpahan ainakin nyt unelmien sisätossut:)

      Poista
  4. Jatkossa jätän todennäköisesti lukematta yhä kaupallistuvat ja mainostavat blogit. Kiitos ja kumarrus!

    terveisin,
    Vivian

    VastaaPoista
  5. minusta taas on ihan ok "mainostaa", eli mainita oikeilta nimiltä niitä ihania tuotteita joita itse hankit. onhan siitä apua, jos haluaa samanlaisia omalleen.
    -kaisa

    VastaaPoista
  6. Näin itsekin sen näen. Tämä kaupallinen ja pinnallinen puoli on ollut alusta saakka osa blogia, nyt tosin mukana muutama mainontayhteistyö ihan virallisesti. Kuten sanottu, minusta on ihanaa bongailla ihanuuksia nettikaupoista ja usein tulee jaettua ne samat huokailunkohteet lukijoiden kanssa:) Toki ymmärrän myös sen puolen, että joitakin tämä ärsyttää: olen itsekin lopettanut muutaman blogin seuraamisen kun anti on jäänyt ainoastaan kaupalliseksi. (tämä kommentti siis osittain myös Vivianille)

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Tuskin maltan odottaa että pääsevät käyttöön:)

      Poista