sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Hullut Päivät: sunnuntain finaali



Sunnuntaille löysin vielä yhden vastustamattoman houkutuksen. Ennen sitä kuitenkin tyylikäs asukokonaisuus talveen. Kiiltävä untuvatakki on jopa vähän sexy, ja kun siihen yhdistää mattapintaa sekä neutraalia harmaata tai ruskeaa, on kokonaisuus mielestäni toimiva. Itse epäilisin näyttäväni lähinnä ylensyöneeltä kiiltomadolta tuo untsikka päällä, mutta hoikkaan ns. poikamaiseen kroppaan tuo takki istuisi mielestäni upeasti.



Joko arvaatte kumpi ylläolevista neitosista vetää pitemmän korren? Jep, Noa Noan mekko on jotain sellaista mitä en voi vastustaa! Kiva on toki myös tuon isomman neitosen toppi ja bokserimalliset alushousut, toimisi varmasti hyvin vaikka juoksutrikoitten ja -takin alla. Onko muita jotka saa rutkasti liikuntamotivaatiota lisää kivojen sporttivaatteitten ansiosta?:)

Huh huh, eräänlainen urheilusuoritus oli tämäkin Hullut Päivät -maraton. Shoppailu -tai siitä haaveilu- on välillä hauskaa, mutta nyt vaihteeksi pyhitetään blogi taas arkisille asioille ja antimaterialle. Tulossa kuitenkin vielä pieni kurkkaus siitä, mitä itse lopulta ostinkaan Hullareilta. Ja parasta on se, että ostin myös rakkaille lukijoilleni pienet tuliaiset: erittäin söpö arvonta siis tulossa vielä myöhemmin tänään!

Suloista sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti