lauantai 13. lokakuuta 2012

Vain (terveellistä) elämääPerjantai-iltoja odottaa nyt entistä enemmän kun ihana Vain Elämää -musiikkisarja alkoi. Ehdottomasti parasta tv-antia koko syksynä! Ihania artisteja ja tulkintoja, ihmisiä. Ohjelma on Junior Master Cheffin lisäksi ainoa sarja jota olen tänä syksynä seurannut. "Äiti katotaanko sitä missä lapset kokkaa?"

Myös Miete malttaa osallistua kotikatsomoon ainakin jollain tasolla. Ehkäpä olohuoneen sohvapöydälle katettu iltapala edesauttaa asiaa. Tyttö kiertää ympäri pöytää ja napsii suuhunsa nakit ja juustot, mutta myös hirveät määrät kasviksia ja hedelmiä! Hauskinta on se kun minä kiellän ("Äiti sano kieltävällä äänellä!") että älä vaaaaan syö niitä paprikoita sinä tuhma paprikanpopsija. Tyttöhän nimittäin syö, kaksin käsin!

"Taidat olla vielä liian pieni syömään porkkanoita" toimii myös.

10 kommenttia:

 1. Meilläkin Nöpö osallistui päivällisen tekoon eilen ja minäkin rakastan tuota ohjelmaa (Vain elämää). Just eilen kattelin netistä sitä ja itkin ja nauroin. Hyväntuulinen ohjelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan jo mielenkiinnolla ensi perjantaita ja Dingoa:) Miete rakastaa nahkatakkista tyttöä!

   Poista
 2. Ihana iltapalaidea! Meillä ei kyllä taida enää käänteipsykologia toimia kovin tehokkaasti :D Harmi, että juonior Master Chef jo päättyi. Sitä olisi voinut katsoa enemmänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu tämmönen pitää saada joka perjantai tai lauantai:) Satuin muuten näkemään ne juniorit ihan livenä silloin finaali-iltana, niin suloisia!

   Poista
 3. pitääpäs kokeilla tuota keinoa:)

  VastaaPoista
 4. Noi on just niitä arjen pieniä iloja! :) Meillä lauantaisin saunapäivä ja sitten joku hyvä iltapala ja sen päälle esim. popcornia herkutteluun. Vähän jotain arjesta poikkeavaa ja kummasti piristää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mmm, mun rupes tekee mieli vionmakuisia popcorneja, viimeksi kun tein niitä ne paloivat mikroon:/ terveisin superkokki ja kodinhengetär:)

   Poista
 5. Kiva tapa tosiaan viettää perjantai-iltaa:) Vain elämää-sarja on myös meidän suosikkiohjelma. Hyvä toi käänteispsykologia, täytyypi kokeilla sitä meidän tytölle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi käänteispsykologia on jotenkin nätisti sanottu, mä nimittäin koin olevani kauhea manipuloija:)

   Poista