keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Hullut päivät: torstain tarjonta


Jotenkin mulla on sellainen aavistus, että nämä Noa Noan ihanuudet kelpaa aika monelle! Mulla ei nyt ylistyssanat riitä, tämän merkin vaatteet vaan ovat täydellisiä. Tuota paitaa meillä onkin ollut jo kahdessa eri värissä ja enemmän kuin mielelläni kotiuttaisin myös tuon hempeän vaaleanpunaisen. Mekko on niin suloinen, ettei sitä vaan voi vastustaa. Mä olen ostanut meille Noa Noat aina alesta, mutta nyt on hullarihinta sellainen, että tuon mekon ostaisi ilomielin "täyteen hintaan".
Olen useampaankin kertaan kehunut Bogin trikoovaatteiden laatua. Tuo hurmaavan hempea yöpuku sopii pehmeäksi paketiksi pukinkonttiin. Leggareita tarvitaan aina ja tykkään että niissä on vähän frillaa lahkeissa:)

Mulla ei ole huomennakaan mitään mahdollisuutta ehtiä Stoccalle enkä edes verkkokauppaan. Tänäänkin jäin nuolemaan näppejäni. Mutta toivottavasti muilla käy parempi tuuri!

Jätin tällä kertaa linkit suoraan tuotteisiin pois, koska ne eivät näyttäneet enää myyntipäivänä löytyvän samojen linkkien takaa. TÄSTÄ kuitenkin verkkokauppaan käsiksi. Good luck!
 
Huom! JOS katalogista shoppailu tuntuu hankalalta, valitse vasemmasta alalaidasta pieni ruutu ("ruudukkonäkymä") niin saat normaalin verkkokauppamaisen näkymän ja shoppailu on kenties selkeämpää.

sis. mainoslinkki

8 kommenttia:

 1. Kiva kun te poimitte parhaat palat näistä niin mun ei tarvi nettiselaimella selata koko kuvastoa ;) Katotaan, jaksaisko joku aamu yrittää apajille...

  VastaaPoista
 2. Juu et varmaan ole selannut;) Sit vaan aamulla hyvissä ajoin ennen kasia apajille:)

  VastaaPoista
 3. Suloisia! Millaista mielestäsi Bogin mitoitus on?

  VastaaPoista
 4. Tuo Noa Noan mekko oli livenä vielä paljon suloisempi kuin kuvissa... mutta pysyin silti kovana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ehdin tänään juosta stoccan läpi enkä sit itsekään lopulta tuota mekkoa ottanut, vaikka kokojakin olisi reilusti. Mukaan itseasiassa tarttui ihan muuta kuin olin ajatellut, mutta palataan siihen vielä:) Myös sunnuntaina on suloista noa noaa tarjolla, meinaatkos silloinkin pysyä kovana?:)

   Poista
  2. Mulle tuli lasten vaateosastolla sellainen olo (oho), ettei me tarvita mitään :D Sunnuntaina on onneksi tiedossa 12 vee synttärihumua, joten on hyvä syy pysyä kaukana Hulluista :D

   Poista
  3. Aika viisasta:) Onneksi tää hulluus on kohta ohi, itse aion kyllä viikonloppuna vielä hullareilla poiketa kun muutenkin täytyy tuolla kaupungilla piipahtaa.

   Poista