torstai 11. lokakuuta 2012

Täydellinen talvihaalari -kokemuksia?
Boozt se taas tyrkkää pientä alea kaikista lastenvaatteista (muutamat brändit poislukien).
Alehamsterina oli taas pakko vähän kurkkia tarjontaa ja voi katsokaa mihin silmäni nauliintuivat!

Taisin juuri rakastua uudestaan violettiin.
Ja löytää kauneimman haalarin ikinä!

Haalari on Franca Kids -merkkinen eikä merkki kyllä kerro minulle yhtään mitään. Kaipailisinkin käyttökokemuksia haalarista, kestääkö käyttöä, minkälainen on mitoitus tai muuta huomionarvoista. Mun mielikuvitus pääsi jo valloilleen mitä kaikkia ihania asusteita tuohon voisi yhdistää. Haalarista voisi vaikka napata tuon pienen määrän turkoosia ja valita saman sävyisen päähineen.

Haalarin hintakin on ihan kohtuullinen.
Ovh on 119 €
ja pienen alennuksen kanssa sen saisi nyt ilmaisilla postikuluilla hintaan 107,10 €.


sis. mainoslinkki

6 kommenttia:

 1. Iiihana :) jossain vertailussa fransa oli menestynyt. Sitä ainakin myy taso moni tanskalainen kauppa , viimevuonna ihailin pirteää vihreää haalaria

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kommentoit! Mä oikein kyyläisin noita kuvia ja kyllä se ihan laadukkaalta näyttää ainakin kuvien perusteella: huomasin et vyötäröllä on kiristysmahdollisuuskin ja ihana syvänvioletti fleecevuori näyttäis olevan sisäpuolella..Oijoi mä oon ihan myyty:) Mun on pakko kyllä laittaa jotain ens talven varusteita kiertoon, koska tää meille nyt tulee, en vaan mahda itselleni mitään:)

  VastaaPoista
 3. Oi että!!! Mullekaan ei merkki ole ollenkaan tuttu, mutta ihastuin kyllä myös heti! Melkein voisin meillekin kotiuttaa, lilan ystävänä ja ihana kukkakuviokin!

  VastaaPoista
 4. Arvasin että varmaan löytyy kanssabloggareista niitä jotka ihastuu tuohon:) Ja hauskaa että just tänään huomasin Facebookissa että UNQ:lla on tullut uusia fleecevärejä, joukossa myös se turkoosi!

  VastaaPoista
 5. Hei, eksyin blogiisi googlettamalla Fransa kidsin, koska siellä booztilla on edelleen tämän merkkisiä haalareita hyvällä tarjouksella. :) Voitko sanoa nyt mitään ko. merkistä? Lähinnä vaikuttaako hyvälaatuiselta ja onko mitoitus niukempaa vai väljempää?

  VastaaPoista
 6. Hei anonyymi, tämä on aika vanha postaus joten toivottavasti löydät tänne uudestaan ja saat vastaukseni:) voin suositella lämpimästi haalaria, tilasin meille yhden tähän talveen ja yhden ensi talveksi. Nyt on jo paljon käyttökokemusta (ei juuri muita haalareita olla enää käytettykään) enkä keksi mitään moitittavaa. Haalari on kokoaan vastaava/reiluhko. Alla linkki postaukseen, jonka kommenttiboksissa on lisää huomioita haalarista.

  http://aitiyslomalla.blogspot.fi/2012/11/miinus-seitkytprossaa.html

  VastaaPoista