perjantai 26. lokakuuta 2012

Kruunupäinen neitiIhan mahtava talvipäivä! Hain Mietteen kolmelta hoidosta ja ehdittiin nauttia talvisesta ulkoilusta pulkkailun ja hiihdon(!) merkeissä. Voisi sanoa että tästä talvesta on otettu jo kaikki irti, ihan varmuuden vuoksi;)

Illemmalla kävimme me&i-vaatekutsuilla ja näin ensimmäistä kertaa livenä tämän syksyn malliston. Ennestään meillä on mallistosta ainoastaan plyysilegginsit käytössä, mutta nyt tein pienen lisätilauksen, josta kuvia on varmasti tulossa kunhan vaatteet pääsevät käyttöön asti. Viimeksi Mietteen vaatekaappia järjestellessäni tuli todettua että nuo me&i:n vaatteet vaan ovat niin kestäviä ja laadukkaita käytössä, että niihin kannattaa kyllä satsata!


Pitkän jemmailun jälkeen Lennen toppahaalari on vihdoin tismalleen sopiva käyttöön ja se on juuri niin suloinen kuin olin alusta asti ajatellutkin. UNQ:n päähine kirjaimellisesti kruunaa neidin talviasun:)

6 kommenttia:

 1. Heti alkoi soimaan päässä "Kruunupäinen neitiiiii, pikkuprinsessa.." :D

  Täällä ei ole ollut vielä niin paljon lunta, että voisi pulkkailla! Tiistaina satoi ensilumi, mutta sitä tuli ihan pikkuisen ja siksi se sulikin nopeasti pois.

  Kiva olisi päästä joskus lastenvaatekutsuille. Saisi kunnon tuntuman niihin vaatteisiin eikä tarvitsisi tehdä ostopäätöstä pelkkien nettikuvien perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kruunupäinen neiti on hauska ohjelma, en olekaan hetkeen nähnyt sitä Pikkukakkosessa:) Toivottavasti pian saadaan lunta teidänkin suunnalle, se lasten riemu on vaan jotain niin mieletöntä:) Me&I-vaatekutsuissa on se huono puoli, että livenä niihin vaatteisiin ihastuu aina enemmän kuin pelkkien kuvien perusteella...

   Poista
 2. En voi uskoa, että teillä on noin paljon jo lunta! Täällä valkoinen juuri ja juuri peitti aamulla maan ja oli siirtynyt tuulen mukana tai sulanut pois jo iltapäivällä.

  Talvi yllätti tänä vuonna. Meillä on kaikki toppavaatteet vielä varastossa enkä yhtään ole tehnyt inventaariota - mahtaako lapsille edes löytyä vaatteita :oO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvi tosiaan yllätti tänä vuonna ja minä jouduin lähtemään perjantaina taksilla töihin, en kertakaikkiaan uskaltanut lähteä kesäkiekoilla liukastelemaan. Sinänsä koomista, että talviVAATTEISIIN olin kyllä varautunut:)

   Poista
 3. voi vitsit mulla ihan vastakkaiset kokemukset tai sitten ne maanantai kappaleet on justiinsa osunut meille :( mutta on niin huono kokemus me&i: sta että oikein ärsyttää! pilvitunikasta lähti värit ekassa pesussa,pientä pesuhaituvaa täynnä :( pidetty n. 10x ja näyttää monta vuotta vanhalta :( sama juttu vauvojen bodeista lähti samanlai värit, pientä pesuhaituvaa heti. pilvipylly vauvojen haalarit sain reklata kaksi kertaa, kun tuli valmiiksi revennyt pilvikuva haalarista :P ja oon tosi tarkka vaatteiden kanssa, lajittelen värien mukaan ja pesen oikein...joo meni vähän maku :( onneksi sain melkeen kaikki alella paitti tunikan! ei melkeen 30e paidasta kuulu lähteä värit ekassa pesussa mun mielestä.... sammakkotunikan kunto on ok ja pilvihaalaritkin muuten kun sain sitten ehjät tilalle, onneksi eivät voineet sitä kyllä edes luvata saanko ... hmmm...onneksi teillä parempi tuuri!!

  VastaaPoista
 4. Sun kommentin jälkeen muistui mieleen että meilläkin oli yksi susikappale, monsterimekko joka meni nukkaiseksi ja haaleaksi ekan pesun jälkeen. Se oli mulla joku mallikappale joten en voinut enää reklamoidakaan. Muuten kyllä olen ollut tosi tyytyväinen ja jos ei useita pesuja vaate kestä, niin on kyllä reklamoinnin paikka. Reklamointi tosin on rasittavaa ja aikaa vievää joten sikäli jos tulee monta huonoa kokemusta niin varmasti haluaa vaihtaa merkkiä!

  VastaaPoista