keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Random.org arpoi neljä voittajaa!

Oi että mä oon iloinen kun tajusin käyttää random.org -palvelua, kun arvoin vihdoin voittajat ihanille Stockmannin Hulluilta Päiviltä ostetuille silityskuville. Eipä ole arpominen ollut koskaan näin helppoa ja nopeaa. Pahoittelut silti että olette joutuneet jo hetken odottelemaan tuloksia... Bonuspalkinnon muuten tarjoaa Loreal, joten tässä arvonnassa on peräti neljä voittajaa!Little Boys paketti menee Satulle:

Osallistumme little boys arvontaan :) Katselin näitä itsekin kuvastosta, mutta en sitten tullut lähteneeksi hakemaan.Little Girls -paketin saa Nitta (toivoit ensisijaisesti poikien pakettia, mutta toivon kovasti että löydät kivaa käyttöä myös ihanille tyttömäisille kuville).

Vau, mitä löytöjä teit! Tuo poikien setti olisi aivan täydellinen!Birds paketin uusi omistaja on Lauren.

Osallistun birds paketin arvontaan. Kivoja ostoksia olit tehnyt!

Bonuspalkinnon, laadukkaan  La Roche-Posay -monitoimivoiteen saa Leena.

Mukana ollaan. Jos satun voittamaan niin joko little girls tai birds.


Onnea voittajille! Laitathan minulle sähköpostilla yhteystietosi (otsikolla ARVONTA) niin lähetän sinulle voiton kotiin. unelmas@luukku.com

3 kommenttia:

  1. Toi voide on huippua! Eilen illalla Nöpön kämmenselät ja sormet oli tulipunaiset ja ärtyneet. Kokeilinpas kortisonin sijaan yöksi tuota salvaa ja hokkuspokkus, aamulla kädet oli miltei täysin parantuneet! Olen tyytyväinen tähän tuotekokeiluun!:)

    VastaaPoista
  2. Jeejeejee! Varmasti keksin käyttöä myös noille tyttökuville!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa. En ole voittanut pitkään aikaan mitään :) Tulee varmasti käyttöä poikien kuville! Laitan sähköpostin :)

    VastaaPoista