maanantai 22. lokakuuta 2012

Yksityiskohtia hänen valtakunnastaan


Somia esineitä säilytykseen ei voi kai olla liikaa. Sinisävyinen salkku on "tupaantuliaislahja" isovanhemmilta, pinkki salkku on minun vanha. Kirjat tykkään järjestellä värijärjestykseen (se tuo mukavasti hallinnan tunnetta arjen kaaokseen;)). Sydämiä tykkään ripotella joka paikkaan. Yksivärisiä verhoja reunustaa Greengaten kauniit sydännauhat.


Musiikki on huoneessa läsnä, vaikka useinmiten sitä kuunnellaankin Spotifysta (ja mieluiten äidin puhelimesta). Ikean sydäntyyny on kotimme ensimmäinen "joulukoriste". Mauri Mäyräkoira vahtii uskollisesti Monnalisan kauniiseen paperikassiin kätkettyjä käsilaukkuja.

7 kommenttia:

 1. Voi, ihana idea laittaa kirjat värijärjestykseen!<3 Lähdenpä heti tekemään samoin...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, näyttää paljon kivemmalta niin:) Ja etenkin lasten kirjoissa on vielä niin herkulliset värit.

   Poista
 2. Kivoja yksityiskohtia! :) Päädyitkö mihin verhoihin ja tapettiin muuten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot ovat Ikean edulliset v.sin. puuvillaverhot. Pellava olisi mieluisampi materiaali, mutta toisaalta rypistyy turhan helposti. Tapettia ei olla vielä laitettu, eikä muuten asuntomme muihinkaan huoneisiin. Ei vaan olla saatu aikaiseksi. Tällä hetkellä ykkösprioriteettina tapettien suhteen on olohuone, haaveilen että saatais ennen joulua seinät laitettua mutta saas nähdä... Edelleen haaveilen siitä Pip:n lintutapetista Mietteen huoneeseen, tosin näin syksyllä sen kuosi tuntuu liian kesältä! Tein tapetin mallipalasta taulun tytön huoneeseen ja totesinkin, että se olisi kyllä pienen budjetin vaihtoehto, tykkään nimittäin kovasti tytön huoneesta tällaisenaankin:) Mut jos tapetti tulee niin veikkaanpa että laitetaan se vasta ensi vuoden puolella.

   Poista
 3. Mistä toi nuottityyny on ostettu? :)

  VastaaPoista