maanantai 22. lokakuuta 2012

Toppatakkinen tyttö


 toppatakki Ciraf, vk-housut Lindex, dinohattu UNQ, kengät Superfit

Kävimme tänään pitkästäaikaa peikkometsässä. Pienen ajomatkan päässä meiltä on ihana sorsarikas lampi ja sitä ympäröivä metsä. Meillä on tapana kiertää metsä ympäri ja ruokkia samalla sorsat. Lenkin päätteeksi menemme läheiseen leikkipuistoon.


"Äiti onko noi naaraksia?"

Kolme päkäpäätä -satu on luettu tarkkaan.
 Kun ylitämme sillan, Miete aina muistuttaa että mennään hiljaa eikä sanota kip-kop kip-kop.


Vaikka sitä yrittää kuinka lämpimästi pukeutua ulos niin mä olen aina ihan syväjäässä kun pääsee kotiin. Lämmin villakerrasto täytyisi kyllä hankkia myös itselle. Neiti tarkeni tamineissaan hyvin ja tuo Cirafin takki pääseekin nyt tehokäyttöön. Tykkään hirmuisesti takin väreistä ja kuosista, ei hassumpi alelöytö viimetalvelta. Takkiin kuuluu myös beiget housut, mutta mustat olivat jo valmiiksi sopivan kuraiset joten tällä kertaa näin :)

12 kommenttia:

 1. Ahvenisjärven puisto,tuttu puisto myös meille ja tutut sorsat myös;)...t.äiti ja tyttö 4v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, arvasin että jos sattuu paikallisia olemaan niin noista kuvista ei voi olla paikkaa tunnistamatta:)Nää maisemat on mulle tärkeitä myös omasta lapsuudesta, ehkä siksi tuonne haluaa aina vaan palata. Tuu moikkaamaan jos joskus bongaat meidät:)

   Poista
 2. Toi Cirafin takki on kyllä nätti:) pyörittelin jossain superalessa tota pienten settinä, mutten ostanut ja on harmittanut vähän. Mäkin aina oon jäässä, kun sisään tulee ja lapset on lämpösiä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cirafilla on muuten tänäkin talvena aivan ihania kuoseja, etenkin pienille. Eikä tosiaan pahan hintaisia etenkin jos vielä alesta ostaa:) Tänään ehdittiin jo ulkoilla puolitoista tuntia ja sain taas ihastella nättiä ruutukuosia -niin ja nyt pistin itselleni kunnon talvikengät ja astetta paksumman toppatakin, aika hyvin tarkeni mammakin:)

   Poista
 3. Meillä on muuten tarhakäyttöä kestänyt kyseinen merkki loistavasti. Ainoa miinus on, ettei se kasva lapsen mukana =) Mennään sorsastamaan joku kerta yhdessä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennään vaan:) Noita sorsiahan pitää hoivailla vuoden ympäri:) Oletko tuo 4v. tytön äiti joka tuon ekan anonyymin kommentin?

   Poista
 4. Voih, tuttuja maisemia. Tuli asuttua reilu kuusi vuotta tuolla seudulla ja aina välillä kaipaan sinne takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä kuvassa pilkottaa itseasiassa Mietteen synnyinkoti. Asunto oli aivan ihana, jos siinä olisi ollut huone tai kaksi enemmän, ei varmaan oltais muutettu mihinkään. Ymmärrän kaipuusi!:)

   Poista
 5. Kivoja ulkoilukuvia! Kyllä tosiaan itsellekin tarvitsee kunnon villavälivaatteet lasten kanssa ulkoillessa :)

  VastaaPoista
 6. Mun piti just kanssa sanoa että tuttu paikka, asuimme vielä kolme vuotta sitten tuosta kivenheiton päässä (eli siis tien toisella puolella :D). Ja näistä kuvista tuli ihan vähän koti-ikävä, ajoittain se vaivaa vieläkin. Saas nähdä tuleeko musta joskus paluumuuttaja :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin!:) Kommentoinkin jo tuossa edellä että nuo maisevat ovat mulle tuttuja lapsuudesta ja Mietteen synnyinkotikin kuvissa pilkottaa...Me asutaan nykyään Tampereen viereisessä kunnassa, mutta olen kyllä sielultani 100%sti tamperelainen:)

   Poista