sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Suklaata, superfoodia ja pullopalautusJumpsuit-postaukseni innoittamana kaivoin Mietteelle käyttöön kukkahaalarin ja sitä onkin tänä viikonloppuna pidetty päällä vuorokauden ympäri. Kyllä, myös öisin!

Perjantai-iltana katseltiin Vain Elämää telkkarista ja naposteltiin samalla nakkeja, juustoa, hedelmiä ja kasviksia. Jostain muistui mieleen suklaakätköt ja kuinkas sitten kävikään, terveelliseksi tarkoitettu iltapala muuttui mässäilyksi;)

Aamulla muu perhe söi ns. normaalia aamupalaa eli leipää päällisineen. Minä olen jo pitkään harrastanut hieman erityyppisiä aamiaisia, ja panostan erityisesti riittävään proteiinin ja rasvan saantiin, kasviksia tai marjoja unohtamatta. Tekemäni rahkamössö on hyvin hapan, mutta lisäämällä siihen banaania tai ananasta, siitä saa myös lapsille maistuvan herkun. Eikä lisättyä sokeria tarvita yhtään! Noita siemeniä Miete tykkää muuten napostella ihan sellaisenaan (etenkin jos niitä ei tyrkytä vaan on ottavinaan niitä vain itselleen;)).

Miete huomasi keittiön alalaatikossa tuon kuvassa vilahtavan Marimekko-kuosisen tuttipullon.
"Äiti! Kato mikä täällä on? Onko olavat palauttaneet sen?!" No voihan sentään, enpä minä parempaa selitystä voisi keksiä. Mehän nimittäin veimme tuttipullot viime talvena metsään oravavauvoille. Tulimme siihen tulokseen, että oravavauvat ovat kasvaneet jo isoiksi ja palauttaneet tuttipullon meille takaisin. Tosi kilttejä oravia!

1 kommentti:

  1. Voi että, teillä päin on kyllä tosi kilttejä oravavauvoja;) söpöä!

    VastaaPoista