lauantai 6. lokakuuta 2012

Samikset


Missoni by Lindex -mallisto oli kovasti mieleeni. Tuo värimaailma on just eikä melkein makuuni! Kaikista malliston vaatteista juuri tuo ohut pitkähihainen neulemekko oli se mun juttu. Nettikaupasta mekko myytiin nopeasti loppuun, eikä sitä Koskikeskuksen Lindexilläkään näyttänyt enää olevan kun siellä piipahdin. Vaan mitäs roikkuikaan sovituskoppien luona: yksi M-koko oli vielä jäljellä ja kuten kuvasta näkyy, se on nyt mun!

Mitoitus tuntuu olevan reiluhkoa ja etenkin vyötäröltä mekko jää ikävän löysäksi. Lisätään siihen vielä vaakaraitaa niin asu saa helposti "tasapaksun" näköiseksi. Mietinkin, että onkohan tuollaista neuletta kovin hankala siististi kaventaa? Vyötäkin kokeilin, mutta se ei mielestäni sovi kuviollisen mekon kanssa. Pienellä fiksauksella neulemekosta saisi täydellisen!

Ensisijaisesti lähdin hakemaan mekkoa nimenomaan itselleni, mutta hetken mielijohteesta nappasin mukaani saman mekon myös tyttöselle. Miete oli innoissaan samanlaisista mekoista, ja tänään samisteltiinkin sitten ihan farkkuleggareita myöten:) Meillä oli kiva päivä kummipoikani synttärijuhlissa.



Myös Missoni by Lindex -pipot halusin ostaa meille molemmille. Saadaan samistella jatkossakin:)

14 kommenttia:

  1. Ootte kuin kaksi marjaa ♥

    VastaaPoista
  2. Tai kuten Miete sen sanoo: "Me ollaan äitin kanssa pienet marjat":)

    VastaaPoista
  3. Meillä samisteltiin saman malliston villatakeilla :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin:) Luin nimittäin äsken kokonaisuudessaan sun uuden blogin, se on ihana!

      Poista
  4. Voi miten kivoja kuvia!:)
    Olen jo jonkinaikaa lukenut blogiasi, tykkään kovasti! Kirjoitat mielestäni niin aidosti mitään esittämättä. Itselläni on melko samanikäinen tyttö (05/2010), siksikin on kiva lukea.


    ps. Näytät paljon nuoremmalta kuin 3-kymppiseltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aivan ihanasta kommentistasi, olen ihan sanaton:) <3

      Poista
  5. Itsekin pidin noista Lindexin ja Missonin vaatteista. Erityisesti nuo neulemekot ja lasten legginssit oli mieleeni:)

    VastaaPoista
  6. Noi on sen verran vahvoja väreiltään ja kuvioiltaan että jakaa varmasti mielipiteet, mutta muhunkin tosiaan kolahti! En voi kyllä väittää etteikö tuotteitten tehokas lanseeraus olisi vaikuttanut muhun, niihin ehti ihastua ihan täysillä jo ennen kuin tulivat myyntiin:D

    VastaaPoista
  7. Onpa hyvännäköiset neulemekot:) Muutenkin tosi kivoja kuvia samiksista:)

    VastaaPoista
  8. Onpas nuo mekot kauniit teidän päällä, kaksi kaunotarta! Itse en noihin Lindexin ja Missionin vaatteisiin mitenkään ihastunut, mutta todella kaunillta näyttää kyllä päällä. Hih, pitäisköhän itsekin käydä kuitenkin vielä niitä katselemassa tarkemmin. :)

    -Emmas mamma-

    VastaaPoista