perjantai 2. marraskuuta 2012

Ale jonka melkein missasin: Ihana Fransa Kids!

Viimeksi kun vierailin Booztin sivuilla, olin katsovinani että siellä on joitakin lastenvaatteita -25% alella. Nyt pienen perjantaisurffailun ansiosta huomasin että Fransa Kidsin ihania vaatteita myydään -40 % alella, myös uutuudet! Nopea kannattaa olla, sillä parista omasta suosikista onnistuin nappaamaan viimeisen kappaleen ostoskoriini.



 




Vaatteissa on samaa henkeä kuin esim. Noa Noan tai My Cinnamon Girlin vaatteissa, eipä siis ihme että ne ihastuttavat!




 Ja se oli sitten menoa tuon haalarin kohdallakin (totuuden nimessä olen kokoajan kytännytkin, että laskeeko siinä hinta). Haalari -35%, hanskat -40%:)



Fransa Kidsin vaatteet löytyvät suoraan täältä.

sis. mainoslinkki

6 kommenttia:

  1. Fransalla on ihania vaatteita. Harmi kun ei me tarvita yhtään mitään :D

    VastaaPoista
  2. Meillä ei niitä aikaisemmin ole ollut. KÄvinkin tuossa taannoin selailemassa blogistasi käyttökokemuksia Fransasta. Ilmeisesti laatu on ihan ok? Hintahan noissa on oikein kohtuullinen etenkin noilla aleprosenteilla ja ulkohaalari on kuulemma pärjännyt jossain testeissäkin...

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo haalari! Ainakin Miete erottuu joukosta :-) Kauniita vaatteita muutenkin, minulle tuo merkki on ihan tuntematon. Samalla linjalla kuin jarna, että meille ei just nyt mitään tarvita joten yritän olla avaamatta kaikkia uutiskirjeitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon aivan ihastunut tuohon kuosiin ja väriin, ja vaikka ei nyt ihan suoranaista tarvetta olekaan, niin haalari on nyt matkalla meille:)

      Poista
  4. hei, onko siis toppapuku, ja pitää vettä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsittääkseni on ihan kunnon veden- ja kulutuksenkestävä haalari, ainakin sillä ajatuksella itse sen tilasin:)

      Poista