maanantai 19. marraskuuta 2012

*Arvonta: Sylvanian Families*

Meille tarjoutui jälleen mahdollisuus vastaanottaa muutama Sylvanian Families -ihanuus. Kyseisen lelusarjan merkeissä teen enemmän kuin mielelläni blogiyhteistyötä, sillä lelut ovat hurmanneet sekä minut että Mietteen.


- Brum! Brum! Äiti tänne autoon mahtuu paljon lapsia. 
Äiti leikitään että nämä ajaa autokorjaamolle kun tää on joutunut kolariin.


- Äiti nää lähtee vaaralliselle matkalle viidakkoon. 
Sää saat olla viidakontäti. 
Missä täällä on parkkipaikka?


Myöhemmin illalla...
- Isi leikitäänkö?
- Leikitään vaan. Milläs sä haluaisit leikkiä?
- No vaikka Siljami Hämiliis. 

(Kuvissa Mietteellä on yllään Fransa Kidsin ihanat velourhousut, paita on pomp de luxin ja neuleliivi NoaNoan.)



Pyysin mahdollisuutta arpoa myös lukijoilleni Sylvanian Families -ihanuuksia. Koska kenguruperhe löytyi meiltä jo ennestään, laitan molemmat paketit jakoon. Lisäksi arvon ihanan Childrens Bedroom -setin.

 Arvonnan säännöt

Kaikki voivat osallistua arvontaan (anonyymi, keksithän itsellesi nimimerkin). Jos olet lukijani tai liityt sellaiseksi, saat kaksi arpaa. Jos linkität arvonnan blogissasi, saat vielä yhden lisäarvan. Mainitsethan kommenttiboksissa monellako arvalla osallistut. 

Kun osallistut, olisi hauskaa kuulla samalla mikä oli sinun lapsuuden lempilelusi. Omani oli Englannista tuliaisena tullut pupupehmolelu, jonka nimeksi annoin "Pani":)

Arvonta-aikaa on perjantaihin 30.11. saakka. 
Onnea arvontaan!

Täältä pääset liittymään ilmaiseksi Sylvanian Fanclubiin.

sis. mainoslinkki

151 kommenttia:

  1. Khdella arvalla mukna.
    Itse olen leikkinyt barbeilla paljon, ja löyty autot, keittiöt, hevoset, sohvar jne..

    VastaaPoista
  2. Kahdella arvalla mukana.
    Meillä on muutama Sylvanian hahmo, kirpparilta ostettu ja tytöille todella mieluisat :)
    Lapsuuden lempileluni oli Pikku Myy pehmolelu :)

    VastaaPoista
  3. mukana kahdella arvalla. lapsena tykkäsin leikkiä Barbie-nukeilla paljon. Toki muitakin kivoja leluja oli, vaikea ihan rakkainta valita:)

    VastaaPoista
  4. Kahdella arvalla mukana. Lempileluna äidin tekemä mollamaija:)

    VastaaPoista
  5. Mukana kahdella arvalla. Meillä noita Sylvanian families leluja ei vielä ole mutta veikkaan sellaisen ajan olevan ihan nurkan takana, jospa vaikka arpavoitolla päästäisiin aloittamaan :D.

    Oma lapsuuteni lempilelu... Kai se on mainittava joka paikkaan mukana kulkenut ja puhkirakastettu pieni valkoinen nalle (jääkarhu?), joka edelleen harmaantuneena ja parsittuna asuu meillä viettäen hyvin ansaittuja eläkepäiviään (toivottavasti tytöltä rauhassa :D). Kerran Nalle (se oli mielikuvituksettomasti sen nimikin :D) meinasi jäädä Kreikkaan, hotellin sängyn alle mutta siivooja onneksi juoksi bussin kiinni juuri kun olimme lähdössä ja kyseli keneltä jäi tällainen rakas :).

    VastaaPoista
  6. Minun lempileluni oli mustavalkoinen nalle ja sitten vähän isompana isäni tekemä nukkekoti.

    Osallistun kahdella arvalla. Jos voitan ja jos voi valita, haluisimme mieluiten kenguruperheen, koska meillä on jo nuo lastenhuoneen kalusteet.

    VastaaPoista
  7. Kahdella arvalla mukana, aivan ihana arvonta! :)

    Minun täytyy tunnustaa, etten edes muista mikä olisi oma suosikkilelu lapsena. Mutta tähän arvonnan aiheeseekin liittyen oman pikkusiskoni lempileluja olivat Pikkaraiset jotka olivat melkein samanlaisia kuin nyt nämä Sylvanian Families -eläinperheet. Niitä oli kymmeniä ja kymmeniä ja mikä ihaninta, ovat kaikki vielä tallessa (vaatteineen). Ovat kyllä sellaisia aarteita! :)

    VastaaPoista
  8. Mukana kahdella arvalla, jospa päästäisiin näillä tämän ihanuussarjan makuun =)

    Oma lemppari pienenä oli Ulriikka vauva, kulki mukana lähes kaikkialla. Oi niitä aikoja!

    VastaaPoista
  9. Tähän on pakko osallistua, yhdellä arvalla!

    Omia lempilelujani olivat barbiet. Niille ystävän kanssa rakenneltiin huonekaluja, värjättiin äidin meikeillä hiuksia, virkattiin ja väkerreltiin kangaspaloista vaatteita.

    Laala80

    VastaaPoista
  10. Yhdellä arvalla mukaan:). Ollaan just aloitettu keräämään Sylvanian families leluja. Lapsena lempparileluni oli Ressu-koirapehmo.
    -Ansy-

    VastaaPoista
  11. Kahdella arvalla mukana! Kylläpä olisi kiva, jos voittaisin. Nämä on mun mielestä niiiiin söpöjä. Ja ehkä tuon tyttösenkin mielestä;-)

    VastaaPoista
  12. Osallistun kolmella arvalla. :)

    Pienenä suosikkini oli vaaleansininen, pitkäjalkainen pupupehmo nimeltään Riku Rikhard.

    VastaaPoista
  13. Kahdella arvalla mukana. Kolmannen raskauden alussa päätin, että mikäli kahden pojan jälkeen tulee tyttö, alan samantien keräämään meillekin näitä ihanuuksia. Ja tyttö tuli. :)
    Lempileluni oli lapsena musta-valkea pehmokissa.

    VastaaPoista
  14. Mukana tottakai, kaksi arpaa tännekkin:) Mun lapsuuteni lempilelu oli nukke mikä itki ja huusi "mammaa" kun otti tutin pois suusta. Sen nimi oli kaikessa yksinkertaisuudessaan "itkevävauva":) Se on tallella vieläkin, tytöt leikkii sillä kun käymme vanhemmillani...

    VastaaPoista
  15. Kahdella arvalla mukana :) Mun rakkain lelu oli ruskea nalle, jonka isä antoi minulle lahjaksi jo synnytyslaitoksella.

    VastaaPoista
  16. Mukana kahdella arvalla :)

    Lapsuuden lempilelu oli nukke nimeltä Lotta. Sain sen isomummolta ensimmäisenä jouluna. Sillä oli kaunis vaalea tukka, mutta leikin sillä niin paljon että tukka rastoittui kauttaaltaan, ja kädet ja jalat alkoi irrota vartalosta. Tykkäsin siitä nukesta ihan kauheesti, sillä oli oma tuoksunsakin minkä muistan edelleen <3 Mietin monesti lapsena että jos tulisi tulipalo, olisi Lotta ensimmäinen mukaan otettava tavara. Olin jossain vaiheessa lapsuutta viemässä Lottaa nukkesairaalaan Helsinkiin, kun kuulin sukulaisilta että sellainenkin on olemassa. En kuitenkaan koskaan päässyt sinne asti. Luulin jossain vaiheessa, että nukke on hukkunut muutoissa, ja surin sitä aika paljonkin.Olin ihan varma että iskä oli heittänyt rikkinäisen nuken roskiin siivotessaan kellaria. Löysin nuken kuitenkin muutama vuosi sitten kun odotin Arttua, ja oikeesti olin niin onnellinen että melkein itkin :) Nyt nukke asustaa meidän vaatekomerossa, tukka edelleen rastoilla ja raajat revenneinä, mutta edelleen yhtä rakkaana, muistona mummosta ja lapsuudesta <3

    VastaaPoista
  17. Kahdella arvalla mukana. Minun lempilelu oli iso pehmopossu, Herbert. Löytyyvieläkin kaapin perukoilta :D

    VastaaPoista
  18. Kahdella arvalla mukaan! Meillä ei yhtään hahmoa vielä olekaan, pukille tosin on asiasta kirjoitettu ;)
    Lempparileluni lapsena oli radio-ohjattava auto :)
    auroranjavaavinaiti(at)luukku.com

    VastaaPoista
  19. Kahdella arvalla mukana :)
    Miun rakkain lelu oli lapsena vaalean punainen koira ja sen nimi on Viki.
    Se on onneksi miulla vielä tallessa, tosin se on aika huonossa kunnossa.
    Sain sen 1vee lahjaksi :)

    VastaaPoista
  20. Arvontaan mukaan. Kahdella arvalla. Lempileluni oli mummulta saatu pehmokoira Bella.

    VastaaPoista
  21. Mukana kahdella arvalla. Olisi varmasti meidän 3v tytön lemppareita nämä. Lapsuudesta on jäänyt mieleeni pelle, jonka sain ulkomailta tuliaisina. Pellellä oli soiva nenä, solmittavat kengännauhat ja paljon tarroja ja nappeja.

    VastaaPoista
  22. Kahdella arvalla mukana. Mulla ei tainut olla mitään ylitse muiden lempilelua, mutta barbeilla leikin kyllä aika pitkään ;)

    VastaaPoista
  23. Voi miten nuo on ihania, nyt jos koskaan saisi onni potkia! Mukana yhdellä arvalla. Oma lempileluni oli lapsena sellainen muovinen nukke jonka nimi oli Pipi :D
    -Shiva-
    suddenconnection@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Kahdella arvalla mukana :). Lapsuuden lempileluni oli ehdottomasti iso vauvanukke Orvokki :).

    VastaaPoista
  25. Kahdella arvalla mukana :) Lapsuuden lempilelu taisi olla pitkäkarvainen kissapehmolelu :)

    VastaaPoista
  26. Kahdella arvalla mukana!

    Mun lempilelu oli pienenä pehmolelukoira, jonka vanhempani toivat minulle risteilyltä. Koiruliinin nimi oli Rotsi ja se oli oltava aina kaikkialla mukana. Hauva on edelleen tallessa :)

    VastaaPoista
  27. Mun lempilelut oli pikkaraiset, aika samanlaisia kuin nuo Sylvian families. Niitä onkin hurjasti säästössä omille lapsille, mutta tällaiset uudet olisivat myös kiva lisä kokoelmaan. Omiani kun on uitettu vaarin mökin järvellä useampaan otteeseen yms ja tuota nukkaa ei ole niin kauheasti jäljellä. :)

    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  28. Kahdella arvalla mukana. Nuo Sylvanian Families hahmot ovat kyllä ihania. Käyn itseni kanssa taistoa hankimmeko vai emme niitä tytöllemme, tosin nyt ei ihan vielä ajankohtaista. Meillä on niitä vain ihan pieni hahmo jemmassa kaapin päällä, joka tuli liityttyäni tuohon samaiseen kerhoon aikaisemmin.

    Minun lempilelujani oli muutama. Äkkiseltään mieleeni tuli apina, jonka vanhempani toivat Tanskasta. Apina oli sellainen vauvan oloinen ja kokoinen, hyvin lyhyttä karvaa hänellä oli vain päässä, muutoin iho oli kangasta. Tuohon aikaan kaikki nuket mollamaijoja lukuun ottamatta olivat kovaa muovia, joten tuo kai vetosi minuun "vauvamaisempana". Apinalle saattoi pukea myös oikeita vauvan vaatteita, joten sekin oli etu.

    Apina rukka halittiin niin puhki, että äitini joutui neulomaan sille uudet vaatteet ja jalkaterät. Pestäkin hänet piti ja tuolloin kasvojen ilme hävisi ja äiti piirsi uudet kasvot. Vieläkin apina on kotini varastossa.

    Hannele

    VastaaPoista
  29. 2 arvalla tavoitellaan näitä ihanuuksia :)

    Mun lemppareita lapsena oli varmaan My Little Ponyt! Olin hirmu kateellinen yhdelle kaverille kun sillä oli kaikki mahdolliset linnat ja tallit ja vaunut ja härpäkkeet... mulla oli vaan 5 ponia ja niille vaatteita :)

    VastaaPoista
  30. Yhdellä arvalla mukana. Lempilelu oli tivolista voitettu pehmo-koira.

    VastaaPoista
  31. Yhdellä arvalla mukana. Lempilelu lapsena oli pehmo-koira Aki.

    VastaaPoista
  32. Kahdella arvalla mukaan! :) Lempilelujani oli My little Ponyt. Niitä oli vain kolme, mutta minulla oli niille myös talli. Huippuhieno! ;)

    VastaaPoista
  33. Yhdellä arvalla mukana. Munkin lempilelu oli pupu, jota roikotin varmaan ala-asteelle saakka joka paikkaan. On tallessa vieläkin.

    Elli10

    VastaaPoista
  34. Kahdella arvalla mukaan! Minun lempilelu taisi olla Annika nukkevauva ja nyt tämä nukke on tyttäreni leikeissä :) Hepat myös kuuluivat suosikki leluihin.

    VastaaPoista
  35. Kahdella arvalla mukana. Mä tykkäsin lapsena leikkiä kaikilla tyttöjen jutuilla, varmaan barbiet oli suosikkeja :) Mä aloin nyt tytöille keräämään noita Sylvanian Families-juttuja, keskimmäinen sai synttärilahjaks Applewoodin talon ja olkkarisetin, asukit puuttuu viel :)

    VastaaPoista
  36. Kahdella arvalla mukana.

    Lapsuuden leluista My little ponyt olivat suosikkejani.

    VastaaPoista
  37. arvonnassa mukana lapsuuden lempi lelu oli maija nukke..

    VastaaPoista
  38. Yhdellä arvalla mukana! Barbeilla minäkin olen leikkinyt pienenä. :)

    johannakemppainen()wippies.com

    VastaaPoista
  39. Yhdellä arvalla mukana. :)

    Heidix

    VastaaPoista
  40. Kahdella arvalla mukana.

    Muistan lempilelujani olleen ainakin Barbie nuket.

    VastaaPoista
  41. Yhdellä arvalla mukana!:) Lempilelut vaihtelivat paljonkin lapsuudessa, mutta eiköhän ne barbit ja legot lemppareita ollut!

    VastaaPoista
  42. Kahdella arvalla mukana, jos voittaisin menisi pojalle pukin pakettiin ja olisi varmasti mieluiset :)
    Mulla oli lapsuudessa monta lelusuosikkia, pehmot oli niitä rakkaimpia.

    VastaaPoista
  43. Hei, arvonnassa mukana yhdellä arvalla. Hmm vaikea sanoa mikä oli lempileluni, mutta pikkaraisilla olen kovasti leikkinyt. Ovat siis samanlaisia kuin nuo sylveinian families hahmot.
    -kevättyttöt x2-

    VastaaPoista
  44. Kahdella mukana, lapsuuden paras lelu oli nukketalo:)

    VastaaPoista
  45. Kolmella arvalla mukana kivassa arvonnassa, Eevi 2,5v. tykkäisi varmasti!
    Minun lempileluja lapsena oli varmaankin My Little Ponyt, ja Barbiet myös! :)

    VastaaPoista
  46. Kolmella arvalla mukana! (Nappasin linkitykseen tuon alimman kuvan, onko ok?)

    Näitä Sylvanian families -settejä meillä ei vielä olisikaan, tosi kiva arvonta:)

    Oma lenpparileluni lapsena oli harmaa, pattereilla liikkuva Markku-pupu.

    VastaaPoista
  47. Yhdellä arvalla mukana, tyttö on hurahtanut nyt näihin.
    Omia lempileluja oli barbit

    virpie
    virpie@luukku.com

    VastaaPoista
  48. Kahdella arvalla mukaan! Nämä on niin söpöjä, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi ostaa tytölleni :)

    VastaaPoista
  49. Yhdellä arvalla mukana. Oma lempileluni oli harmaakarhu pieni pehmonalle, joka matkusti kerran yksin bussissakin kun unohtui mummolaan.

    Hanna

    VastaaPoista
  50. Kahdella arvalla mukana! Olen katsellut näitä nyt sillä silmällä tytölle joululahjaksi, tykkäis äitikin näillä leikkiä. ;)
    Lapsuuden lempileluja taisivat olla barbiet ja nuket.

    VastaaPoista
  51. Yhdellä arvalla mukana, nämä ihanuudet pääsisivät tytön nukketaloon asumaan. :) Itsellä oli yksi nalleperhe jolla tuli leikittyä paljon, ei yhtä yksittäistä lelua.
    -V&V- hattivatti04(at)gmail.com

    VastaaPoista
  52. Moi, olemme mukana kahdella arvalla!

    Sylvaniat on meilläkin mieluisia, meillä on siili ja persialaiskissa perheet. Tytöt haluaisivat Sylvanian talon ja haluaisivat lahjoittaa pois nykyisen (perityn) Lundby-.nukketalon. Nykyisin Siilit ja kisut kuitenkin asustavat tuossa talossa.

    Minun oma lempileluni lapsuudesta oli unileluni vaaleanpunainen pantteri. Sillä tosin ei kovasti tullut leikittyä, se vaan kulki mukana joka paikkaan. Muistan leikkineeni paljon Barbeilla ja niille on rakennettu asunto ja huonekaluja kirjahyllyyn. Mahtoi äiti olla iloinen kun kirjat piti säilyttää lattialla, kun Barbeille oli varattu pari hyllyä.. :o)

    VastaaPoista
  53. Kahdella arvalla mukana arvonnassa.

    Taisin lapsena (muistaakseni) pitää eniten erilaisten Barbimaailmojen rakentelusta, samoin nukkekotileikit taisi olla suosiossa. Lempilelu oli pehmoapina nimeltään Atinka, mutta sillä en juurikaan leikkinyt, vaan se oli rakas unilelu. :)

    VastaaPoista
  54. Tyttöni rakastaa Sylvanian Families-leluja. Oma lempileluni oli pehmoapina ja barbit sitten siskojen kanssa yhteisleikissä. Nimim. Ainokainen

    VastaaPoista
  55. Kahdella arvalla mukaan! Lempilelujani olivat ainakin my little ponut. =)

    VastaaPoista
  56. Kahdella arvalla mukana ihansassa arvonnassa :)

    VastaaPoista
  57. Mukana kilpailussa kahdella arvalla.

    Myös minun lempileluni pienenä olivat Barbiet. Niillä leikittiin kotia, harjattiin hiuksia ja ne piti saada viereen nukkumaan :).

    VastaaPoista
  58. Kahdella arvalla mukana.

    Oma suosikkileluni on ollut vauvanukke, joka kulki mukana joka paikkaan nukenrattaissaan.

    VastaaPoista
  59. Yhdellä arvalla mukana :) Mulla ei tainnut olla lempileluja,vaan tykkäsin leikkiä pihalla ja pelailla siellä kaikenlaista.

    VastaaPoista
  60. kahdella arvalla mukana, olispa ihana voittaa kun meillä ei vielä noita leluja ole :)
    Minä en kyllä rehellisesti sanottuna muista mikä oli lapsuuteni lempilelu.. barbit tavaroineen oli ainaki tosi suosittuja :)

    VastaaPoista
  61. Yhdellä arvalla mukana! Meiltäkin Sylvanian families hahmoja & tarvikkeita löytyy nukkekodista jonkun verran, ovat kyllä ihania!

    Minulla lapsena ehdottomasti lempileluja olivat My little ponyt, ne olivat silloin kyllä NIIN ihania, niisk. Kaikki lapsuusaikaiset ponit ovat nyt tytölläni leikeissä ja aina jos kirpparilla niitä vanhoja poneja olen bongannut, niin lähtevät kyllä mukaan! :D

    t. Nekkuliini

    VastaaPoista
  62. Lempileluni oli joulupukin tuoma nukketalo täydellisesti varustettuna, voi sitä tunnetta, kun se paljastui kääreestä!
    Yhdellä arvalla lähtee mukaan myös -Hippu-
    hippu@outlook.com

    VastaaPoista
  63. Kahdella arvalla mukana. Omassa lapsuudessani tykkäsin eniten leikkiä Barbeilla ja My Little Ponyilla.

    VastaaPoista
  64. LApsuudesta muistuu mieleen pikkuruinen nukketalo pienellä nukella ja härpäkkeillä, sen jälkeen barbit vallotti kok talon ja velä belvilletkin ehti ilmestyä leikkeihin. Mukana arvonnassa, nämä on ihan pikkuneidin suosikkeja!

    -Idaleena
    idaleenas at gmail. com

    VastaaPoista
  65. Kahdella arvalla mukana! Omia lempilelujani olivat Barbiet ja My Little Ponyt.

    VastaaPoista
  66. Kahdella arvalla mukana! LApsena tykkäsin leikkiä puppy in my pocket pikkukoirilla.
    neppulijee(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  67. Voih, tuon tapaisilla leikin itsekin lapsena, ois kiva voittaa omalle tyttärelle samanmoisia. Oma suosikkileluni pienenä oli ylipäätään barbiet. Osallistun yhdellä arvalla.
    Nimim. Aada
    aho_immonen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  68. Yhdellä arvalla mukana. Lempileluni oli oranssihousuinen haalarinalle.

    t: Niinuska ja tytöt

    VastaaPoista
  69. Kahdella mukana. Lukijaksi vihdoinkin liitytty. Olen seurannut blogia aktiivisesti 2010 alusta. Itsellänikin kohta 3 vee täyttävä tyttö =). Lapsuuden lempileluja Kaisa-nukke, luppakorvainen Pepi-koira ja pattereilla toimiva kahvinkeitin, johon pystyi laittamaan vettä ja "kahvin" värin sai laittamalla suodattimeen multaa =).

    VastaaPoista
  70. Yhdellä arvalla mukana! Lapsuuden lempilelu oli iso nukke jonka nimi oli Miia.

    -Hilimastiina-

    VastaaPoista
  71. Yhdellä arvalla mukana. Meillä on 3-vuotiaalla tällä hetkellä runsaassa käytössä junat, legot ja pikkuautot. Autot toimivat elävinä hahmoina. :)

    VastaaPoista
  72. Kahdella arvalla mukana, vaika meillä nuo menisikin vielä hetkeksi jemmaan, mutta ovat kyllä niin suloisia!
    Oma lempilelu lapsuudessa taisi olla Elli-nukke, joka on vieläkin tallella. Se oli sellainen kankaasta tehty ja silta puuttui toinen käsi ja jalatkin taisi olla jo useaan kertaan ommeltu takaisin. Jo äitini oli sillä leikkinyt ja minullekin se oli todella rakas.

    VastaaPoista
  73. Hei, onpa ihana sisustus ja mikä talo pienellä prinsessalla! Taidan haluta osallistua tähän arvontaan :) 2 arvalla.
    Pienenä eniten mieleeni on jäänyt kaalimaankakara, jonka ansiosta taidan olla aika hyvä tekemään lettejä edelleen..

    VastaaPoista
  74. Kahdella arvalla mukana.

    En oikeestaan muista omia lelujani mutta yksi pehmolelu on ollut ihan lemppari jos äidin puheisiin on uskominen :)

    VastaaPoista
  75. Kahdella arvalla mukana :)
    Mun lempileluina on ollut kaikki mahdolliset pehmolelut. Eritoten sellainen lötkö ruskea karhu, joka on tällä hetkellä omalla pojalla unikaverina.

    VastaaPoista
  76. Yhdellä arvalla mukana! Lempileluni lapsena oli vaaleanpunainen jättinalle nimeltä Ville :).

    - Nanna83

    VastaaPoista
  77. Hei! Osallistun minäkin, tuo SF-sarja on kyllä ihana, meidän pikkuneidillä ei niitä vielä olekaan, voin kyllä kuvitella että ne olisivat hitti! Omasta lapsuudesta muistuu mieleen barbit ja polkutraktori. :)

    Terv. Neiti S:n mamma

    VastaaPoista
  78. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa! :)

    -MarinaM-

    VastaaPoista
  79. Mukana 3 arvalla :)

    Minun lemppareita oli barbit, niillä leikin hirmuisen paljon. Lempparina muistan mariella barbin :)

    VastaaPoista
  80. Nämä on kyllä niin ihania :)

    VastaaPoista
  81. Kaksi arpaa.
    Lempilelu oli nukkeni, nimesin sen Anneksi.

    VastaaPoista
  82. Oi, me tarvittaisiin näitä. Omiin lapsuuden lempileluihini kuuluivat mm. nämä Pikkaraiset eli Sylvanian Families. :) Kaksi arpaa, koska olen lukija, mutta en nyt ennätä linkittämään.

    VastaaPoista
  83. Kahdella mukana:) Lapsuuteni lempilelu oli itkevä nukke "Milla":)

    VastaaPoista
  84. Kahdella arvalla mukana ja lapsuuden lempileluja olivat barbit.

    VastaaPoista
  85. Nämä on ihania, mukana kahdella arvalla!

    VastaaPoista
  86. Kahdella arvalla mukana! Tyttöni ihastuisi näihin ihan varmasti. Omaa lapsuuden lempileluani en muista, ehkä sellaista ei ollut.

    VastaaPoista
  87. Kahdella arvalla mukana! :) Lempparini oli lapsena barbit!

    VastaaPoista
  88. Kahdella arvalla mukana! :) Lempparini lapsena oli barbit.

    VastaaPoista
  89. Kahdella arvalla mukana :) Oma lempileluni oli poikavauvanukke Lauri, joka on nyt myös neidin leikeissä mukana.

    VastaaPoista
  90. Kahdella arvalla mukana. Omasta lapsuudesta muistan nukkekodin ja paperinuket :)

    VastaaPoista
  91. Kahdella arvalla mukana.
    Leikittiin siskon kanssa pienenä paljon My little poneilla ja erilaisilla pehmoleluilla. Niin ja onhan pari rakasta vanhaa nukkeakin nyt tytön leikeissä (mm 80-luvun hitti Kaalimaankakara =) )

    VastaaPoista
  92. Kahdella arvalla mukana. lapsuuden lempileluja olivat playmobilit

    VastaaPoista
  93. Osallistun arvontaan! Nimimerkki: Joanna

    VastaaPoista
  94. Oi että, näihin leluihin meillä varmasti ihastuttaisiin ikihyviksi. :) Kahdella arvalla mukana. Lapsena rakkaimpia leluja olivat lukuisat leikkihevoseni.

    VastaaPoista
  95. Kolmella mukana! Oma lempileluni lapsena oli kummitädiltäni saama valkoinen kissa pehmo. Se kulki mukana minne ikinä meninkin :)

    Meillä Sylvanian Families hahmot ovat tykättyjä. Kenguruperhettä meillä ei vielä olekaan :D

    VastaaPoista
  96. Kahdella arvalla mukaan ihanaan arvontaan: Sylvanian hahmot ovat uusia tuttavuuksia meille.

    Yhtä lempilelua on hankala nimetä, mutta parhaiten mieleen ovat jääneet lutusen pehmeä Sandy-koira, Daisy-nuket ja isän tekemä nukkekoti.

    VastaaPoista
  97. Kahdella arvalla mukana.

    Mikähän se mun lempilelu olis ollut... ehkä Sanna-nukke :) Tai sellainen riepuneeksi kulunut pehmo-kisu. Missähän se muuten nyt onkaan...

    VastaaPoista
  98. Yhdellä arvalla mukana. :) Lapsuuden lempileluja olivat ainakin jossakin vaiheessa My Little Ponyt.
    Tiina (tjlyytinen(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  99. Kaksi arpaa :) Minulla oli monia lempileluja, mutta yksi niistä oli sylvanianin nalleperhe! :)

    VastaaPoista
  100. Lukijana, eli kahdella arvalla mukana! Lempparini oli lapsena nukke, jonka sain isomummilta 1 vuotis lahjaksi :) Sen kalliimpaa aarretta ei ollutkaan.

    VastaaPoista
  101. Täältä ilmoittautuu lukija kahdella arvalla mukaan. Lempileluja taisi olla muun muassa barbit ja erilaiset pehmot! :-)

    VastaaPoista
  102. Kahdella arvalla mukana. Lempparini pienenä oli my little pony, jossa on omenan kuva takapuolessa. Nyt se on 3-vuotiaan tyttäreni kaveri :)

    VastaaPoista
  103. Kahdella arvalla mukana. Oma lempprini on pienenä ollut melkein itseni kokoinen nukke, joka piti raahata joka paikkaan mukaan :D

    VastaaPoista
  104. Kahdella arvalla mukana!Lempileluni oli lapsena nukke, nimeltä Katri.:)

    VastaaPoista
  105. Kolmella arvalla mukana! Täällä kans tykätään Sylvanian Families jutuista. Odotan vaan kovasti että pikku tyttöni kasvaa, että sais näitä alkaa hankkimaan. Ovat aivan liian pieniä 1vuotiaan leikkiin. Minun lempileluni lapsena olivat barbiet, ja niitä olikin aikamoinen määrä!
    Lisäksi haluan mainita että tykkään niin lukea blogiasi!

    VastaaPoista
  106. Kahdella arvalla olisin mukana :) Oma suosikkileluni oli pienenä "pikkaraiset" jotka kovin muistuttivat näitä Sylvanian Families hahmoja, tai olisikohan jopa olleet ihan samoja, itse muistan tuolla omalla nimitykselläni ;) Pakko saada näitä siis meidän prinsessankin leikkeihin mukaan!

    VastaaPoista
  107. kahdella arvalla mukana! Täällä myös Sylvanian families hahmoihin hurahtanut (äiti) :D Rakkaimmat leluni oli pienenä (ja vähän isompanakin) omat "pikkaraiseni" eli näitä samoja hahmoja, mutta kulki sillon nimellä forest families. Kaikki vanhat kamut säästössä omaa pikkuneitiäni varten :) ja lisää olen ostanut neidille ihan tuhottomasti vaikka neiti vasta vajaa 1,5v :D

    VastaaPoista
  108. Yhdellä arvalla mukaan. Nukeilla tykkäsin leikkiä. Pikkaraisia oli myös :)

    VastaaPoista
  109. Yhdellä arvalla mukana. Suosikkini oli My little ponyt.

    _Aurora_

    VastaaPoista
  110. Kahdella mukana. Minun lempileluni oli keltainen poliisiauto :D

    VastaaPoista
  111. Nämä on aivan ihania leluja! Kolmella arvalla mukaan arvontaan! Minä tykkäsin barbeista ja nukeista yleensäkin.

    VastaaPoista
  112. Osallistun ihanaan arvontaan yhdellä arvalla.
    Lempileluni oli Leena-nukke.
    Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
  113. Yhdellä arvalla mukaan, olisipa ihania!

    -Desperate housewife-

    VastaaPoista
  114. ..ja minun lempileluja taisivat olla barbiet, niillä leikittiin aina silloin, kun ei vaihdeltu kirjepapereita :D

    VastaaPoista
  115. Kahdella arvalla mukana! Mulla oli lapsena sellainen Cherry Merry Muffin doll joka tuoksui joltain ihanalta omenapiirakalta!

    VastaaPoista
  116. Kahdella arvalla mukana.
    Rakkain lelu taisi olla brion musta mäyräkoira, pepi nimeltään. =)

    VastaaPoista
  117. yhdellä arvalla mukaan yrittämään

    VastaaPoista
  118. 2 arvalla mukana ja omia suosikkejani oli ehdottomasti Legon Fabuland-sarjan legot, jotka olen mennyt valitettavasti teinivuosina rahantarpeessa myymään

    VastaaPoista
  119. Kahdella ravalla mukana, lempilelu lapsena oli sedän Ruotsista tuoma pehmokoira.

    VastaaPoista
  120. Kahdella arvalla mukana, aivan ihania antaisin sukulaisen lapselle joululahjaksi. Suosikki leluni olivat käpylehmät ja kaarnalaivat, paljon kivempia kuin kaupasta ostetut lelut.

    VastaaPoista
  121. Osallistun yhdellä arvalla! Oma ehdoton suosikkileluni pienenä oli baby born -vauvanukke. Sitä kannoin mukanani lähes joka paikkaan ja sukulaisetkin sen muistaa :D Vähän vanhempana leikin sitten barbeilla. Sekä "peipipooni" että barbit ovat vielä tallessa! t. ellamaaria

    VastaaPoista
  122. Ihana arvonta johon tulen mielelläni mukaan 2 arvalla! Minä leikin itsekkin pienenä todella mielelläni tällaisilla "pikkaraisilla". Itselläni oli vain nalleperhe sekä yksi pupu. Ne olivatkin todellä tärkeitä ja osa on vieläkin tallessa. Mutta se tärkein lelu oli tätini tuoma nukke, jonka nimi oli Punakka. <3

    VastaaPoista
  123. Yhdellä arvalla mukana! Lapsuuteni lempilelu oli varmaankin Lassi-nukke. Lassilla oli reippaat kankaiset haalarihousut, jotka sitten ekaluokkalaisena tuunasin isomman pojan housuiksi tekstaamalla mustalla tussilla pöksyjen rinnuksiin "Levis"...

    VastaaPoista
  124. Kahdella arvalla mukana! Minun lempileluni lapsena oli juurikin sylvanian families norsuperhe. En edes muista mistä sen sain, mutta paljon sillä leikin! Isä rakensi minulle oman nukkekodin norsuperhettä varten. Nyt norsuperhe on oman 4-vuotiaan tyttöni leikeissä, kuten myös isäni tekemä nukkekoti.

    VastaaPoista
  125. Yhdellä arvalla mukaan ! Barbeilla tuli varmaan eniten leikittyä pienenä..

    VastaaPoista
  126. Hieno arvonta! Yhdellä arvalla mukana. Lempileluni oli ehdottomasti apina, se oli kuulema joka paikassa mukana :)

    VastaaPoista
  127. Uusi lukija ilmoittautuu! Olikin kiva löytää blogiisi, meillä asustaa samana vuonna syntynyt tyttönen, jotenkin on aina kiva lukea muiden samoissa vaiheissa ja touhuissa menevien juttuja!

    2 arvalla siis lähdetään mekin mukaan. Meille on pukki noita sylvaaneja tuomassakin ja etukäteen on kovasti fiilistelty youtuben seikkailumetsä pätkillä.

    Minun lempileluni oli Maija niminen nukke, hällä oli vaaleat sellaiset narumaiset hiukset, sulkeutuvat silmät, pehmävartalo ja raidallinen mekko. Ja tallessa on edelleen.

    VastaaPoista
  128. Yhdellä arvalla mukana. lapsena leikin paljon legoilla, erityiseti fabuland hahmoilla.

    VastaaPoista
  129. Lempilelu taisi olla 2-kerroksinen iso barbitalo <3

    Liityin lukijaksi, olen kyllä lukenut blogiasi jo pitkään tätä ennenkin :)
    3lenanblog1@gmail.com

    VastaaPoista
  130. Mun paras lelu oli Jämijärven kukkakaupasta mummon ostama pupu 'Ruppana', jota rakastin lapsena ylikaiken. Kulki mun mukana kaikkialla ja on niin paljon kuvia, missä ruppis on mukana. Vieläkin tärkeä ja tallessa porukoilla <3

    Kaksi arpaa mulle, kiitos :)

    pia1972 at luukku.com

    VastaaPoista
  131. Mun lempparilelu oli kummitädin tekemä Eleonoora-koira. Mä ihastuin koiran "siskoon" kummitädin luona ja kummitäti oli niin ihana, että teki mulle oman koiran.

    Osallistun kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  132. LApsuuden lempileluni oli puhkikulutettu Pappa Smurffi -pehmolelu. Se sai niin paljon rakkautta, että muuttui varsin "rantojen smurffin" näköiseksi, reppana armas. <3

    Kahdella arvalla mukana. :)

    waascageles (ÄT) hotmail piste com

    VastaaPoista
  133. kahdella arvalla mukana =) valkoisen sekä oranssin väriset nallet jotka edelleen tallessa... =)

    VastaaPoista
  134. Yhdellä arvalla mukaan! Lapsuuden lempparileluja taisivat olla legot ja kaikki askarteluun liittyvä.

    VastaaPoista
  135. Yksi arpa :) Lempileluja olivat (ja edelleet ovat) Barbiet, ja kaunein oli vanhemmilta kreikan tuliaisena saatu tummahiuksinen kaunotar Sun Sensation Kira -barbie :) sellaista ei ollut kellään muulla.

    VastaaPoista
  136. Yksi arpa. Lempileluni oli itseasiassa sellaiset sylvanian families tyyppiset ruskeat nallet, jotka isäni toi työmatkalla. Ja Barbiet tietysti.

    pauliina81@wippies.com

    VastaaPoista
  137. Minun lempileluni pienenä oli nalle joka oli unikaverina kaikki yöt.:)
    Kahdella mukana!

    VastaaPoista
  138. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)29. marraskuuta 2012 klo 23.36

    Lempilelu oli Linnanmäen huvipuiston narunvedosta voittamani nalle, joka on vieläkin tallessa.

    VastaaPoista
  139. Nukkekoti tavaroineen oli kivoin leluni, sillä tuli leikittyä päivätpitkät. Yhdellä arvalla osallistun.

    Siiseli
    siiseli@mbnet.fi

    VastaaPoista
  140. Paperinuket, muut lelut ei pahemmin kiinostaneet. Leikkiikö nykyään kukaan paperinukeilla? Kaksi arpaa minulle.

    VastaaPoista
  141. Kahdella arvalla mukaan arvontaan :) En muista minkä nimisiä lapsuuteni lempilelut olivat, mutta ne olivat sellaisia pieniä eläimiä, joilla oli kotina esim. aukeava herätyskello, saapas, kastelukannu... ne oli sellaisia ihan vain sormenpään kokoisia :) Omalla tyttärelläni jostain syystä ovat autot se kaikkein rakkain asia! :D

    VastaaPoista
  142. kolmella mukana! Minä leikin pikkuautoilla, legoilla ja nukeilla :)

    VastaaPoista
  143. Kahdella mukaan ja lempilelu Barbie.

    VastaaPoista
  144. Nakkisormeni poistivat pari viestiä joten lisään osallistujaksi vielä nimim. Reemin äiti.

    VastaaPoista
  145. Nakkisormeni postivat pari viestiä joten lisään osallistujaksi vielä nimim. MarjaKukka85.

    VastaaPoista