keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Huomisen asu ja muumimenovinkki


Flunssa on selätetty ja Miete lähtee terveenä tyttönä hoitoon tällaisessa asussa. Farkut ovat KappAhlin ja tykkään kovasti niiden mallista ja materiaalista, eivät ole yhtään sellaiset jäykän farkkumaiset vaan pehmeät ja mukavat päällä. Polvisukat ovat Polarn o. Pyretin ja ihana Fransa Kidsin tunika tuli Booztin paketissa jokin aika sitten.


Hoitoreppuun heitetään varuiksi Lindexin harmaa neuletakki. Mua houkuttaisi yhdistää tunikaa myös noiden vanhojen Lindexin kukkashortsien kansa, mutta meiltä ei löydy asuun sopivia sukkiksia... Perusvalkoiset sukkikset täytyisi kyllä hankkia, ne kun sopivat asuun kuin asuun.

(Kauhean kivan kuvauspohjan tarjosi tuo olohuoneen kirjava matto, mutta ei auta kun tää valon aste on mitä on!:) )

Lukijani Hannele vinkkasi, että Tampereella Pääkirjasto Metson yhteydessä sijaitseva Muumimuseo muuttaa, ja nykyiset tilat sulkeutuvat 26.11. Museopuodissa olisi nyt alessa ihania muumijuttuja, ja onhan tuo nyt muutenkin ihan legendaarinen paikka käydä. Minäkin olen olevinani niin henkeen ja vereen tamperelaista, eikä olla kertaakaan Mietteen kanssa museossa vierailtu. Toivottavasti ehditään viikonloppuna pistäytyä! Kiitos Hannele vinkistä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti