sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kraak!

Miete laittoi tänään isin hanskat jalkoihinsa ja muuttui varikseksi. Asu täydentyi vielä siivillä ja taikasauvalla. Kyllähän varis sellaisetkin tarvitsee. Varistouhujen ansiosta sain vihdoin myös ikuistettua yhden Mietteen hauskoista eleistä, millä tyttö naurattaa meitä monesti (etenkin isäänsä).


Miete esitti reppanavarista. Tuo kasaanlysähtänyt ryhti edustaa meillä syvää huokausta. Sellaista "onko pakko no vissiin on" -fiilistä. Hauskaa on se, että mä oon jo aikojen alusta esittänyt mun miehelle tuolla kyseisellä elekielellä mun senhetkistä energialatausta ja tuo on vissiin geeneissä. Miete nimittäin aloitti saman shown jo ajat sitten.
 
Tuossa asennossa tullaan syömään jos ei huvita. Siivotaan vaikka ei jaksaisi. Ja kävellään toisinaan hammaspesulle. (Tai kerätään huomiota.) Meidän rakas variksenpoika.


Kampaus kuuluu tietty variksenpoikastailiin;)

12 kommenttia:

 1. Olipa kiva juttu. Nuo lasten omat luovat jutut ovat kaikkein parasta js tuollaiseen kannattaa kannustaakin.

  Hannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Viimeaikoina ollaan innostuttu myös nukketeatterista:)

   Poista
 2. Hauskan näköinen variksenpoikanen:)
  Tuo kumara ja hartiat lysyyn on myös meillä käytössä ja sitten se ilme...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla:) Joskus on ihana ilmentää olotilaansa koko keholla. Ton kun vois vetäistä kesken työpäivän...

   Poista
 3. ssöpöläinen, miltä muuten tuo fransan haalari vaikuttaa, kaikki niiden haalarit oli nyt bootzilla -70% ja sellainen oli pakko pistää kotiin tulemaan:), mikä koko teillä on ja kuinka pitkä neiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä:) Nyt lähtee meillekin haalari ensi talveksi jemmaan! Voin ihan aidosti suositella, että laadukkaalta vaikuttaa: teipatut saumat, vedenpitävyys, hengittävyys jne. Taatusti hintansa väärti ja enemmänkin:) Meillä on pian 3v. täyttävällä Mietteellä koko 98, mikä on sopiva/reiluhko. Menee kivasti koko talven. Miete on pituudeltaan n. 98cm.

   Poista