torstai 1. marraskuuta 2012

Tähdet, pilkut, kruunut ja ruusut: sisustuslöytöjä lastenhuoneeseen

Mietteen, kuten varmasti monen muunkin pikku neidin tai herran huoneesta, löytyy Ikean expedit -hyllykkö. Olen aikaisemminkin todennut, että huonekaluna se ei ole "meidän näköinen" pelkistetyllä ja modernilla ilmeellään. Silti hyllykkö on ihan yliveto ja sen ansiosta lelujen säilytys ja huoneen saaminen nopeasti järjestykseen on suorastaan helppoa! Hyllyn pelkistettyä linjaa on helppo taittaa hempeään ja romanttiseen suuntaan huoneen tekstiilivalinnoilla ja pikkuesineillä. 

Lekmer.fi -nettikaupassa (mainoslinkki) päädyin ihastelemaan Kids Concept -merkkisiä sisustustavaroita ja hullaannuin aivan täysillä. Esineissä on kaikki ne elementit, joihin minun on helppo hurahtaa: pilkkuja, ruusuja, kruunuja ja tähtiä. Sarjan upeat säilytyslaatikot on mitoitettu Ikean expedit-hyllystöön sopivaksi ja siitä se ajatus sitten lähti... Tässä muutama kollaasi täynnä toinen toistaan suloisempia Kids Conceptin sisustustuotteita. Pojillekin muuten löytyy ihania juttuja, vaikka kollaaseissa keskitynkin kovin tyttömäisiin sisustuselementteihin.





Mikä näistä on sinun suosikkisi?

Mun on ehkä noi pilkut, tai sitten tähdet, tai ehkä sittenkin noi ruusut ja kruunut...Yksittäisistä esineistä tuo ruusukuvioinen postilaatikko on aivan ihastuttava, mutta kruunukoristeiselle kerrosvadillekin olisi varmasti käyttöä. Tähtikuviollinen hempeän vaaleanpunainen säilytyslaatikko on ihana, mutta haluaisin niitä...hmm...kahdeksan kappaletta. Ei raaskis ei!

14 kommenttia:

  1. Tuota tähtinaulakkoa olen silloin tällöin harkinnut, mutta jäänyt toistaiseksi ostamatta. Se voisi olla aika kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NÄyttäis ihanalta jotain värillistä seinää vasten:)

      Poista
  2. Olipas ihania!
    Tähdet mun ehdottomia suosikkeja :)!

    VastaaPoista
  3. Mä rakastan kaikkea kirkkaanpunaista valkoisila pilkuilla. Ja mun mies vihaa. Siksi tyytyminen vain kännykän kuoriin ko. kuosilla, mutta kyllä mun sydän niin sykkii just tuolle punaiselle kollaasille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin viimeksi joulunjälkeisalesta kyseisellä kuosilla olevia joulukoristeita -rakastan tuota kuosia itsekin:) Ehkä säki voit hankkia kuosia tekosyynä joulu, ja sitten vaan unohtaa ne jutut loppuvuodeksi kotiin;)

      Poista
  4. Ihania! Lekmeriltä olen tilannut joskus jotain leluja ja nämä ovat jääneet huomaamatta. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, kiva jos oli hyödyllinen vinkki:) Kids Concept on käsittääkseni Lekmerin uutta valikoimaa.

      Poista
  5. Voi vitsit, justiin mietin että jos ostettais tytön huoneeseen tuo ikean expedit-hylly. Ihana tietää, että siihen käy nuo noin ihanat laatikot, kiitos vinkistä :) Kruunut tai tähdet päätyisi meille luultavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä:) Ikean expedit on kyllä ihan huippu lapsen lelujen säilytykseen.

      Poista
  6. Mä hurahdin nyt noihin tähtiin. Ollaan pikkuhiljaa laittamassa omaa huonetta meidän 4kuiselle kolmoselle ja nää ois kyllä pakko saada!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat pakko saada -fiilikset tuli täälläkin, mutta nyt en millään raaski ostaa kerralla montaa noita säilytyslaatikkoja :/

      Poista
  7. Kyllä tuo punavalkoinen olis eniten meidän mieleen. Tähdet on toki ihania mutta vähän pliisu väri. Tuo punavalkoinen olis reipas kuten meidän neiti :)

    Rakastan itsekin polkadot kuviota, lähes kaikissa väreissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punavalkoinen on ihanan raikas ja kaunis -ja reipas yhdistelmä:) Onneksi kohta on joulu...

      Poista